Make up abeceda

12:17




Setila sam se super clanka sa jednog sajta, i odlucila uraditi isto. :) Bilo mi je jako zanimljivo citati to, nadam se da ce i vama biti zanimljivo :)

A-alajner!!!
Svako ko me zna, zna da je alajner moja omiljena sminka! Stalno me pitaju kako uspevas da tako izvuces alajner i koliko mi vremena treba. Kada im kazem da mi treba najvise 2min.svi se iznenade. Ima tu vise razloga, osim sto se bavim crtanjem, to je i stvar navike.. I vec godinama sam verna samo jednom. :)))

B-Balea
Mislim da ne treba previse da objasnjavam, svima nam je jasno da imaju super mirisljave stvarcice po pristupacnim cenama. :)

C-cat eyes
Cesto ih tako sminkam, bas zahvaljujuci alajneru. :)

D-Dm
Definitivno Dm, jako sam srecna sto se otvorio u mom gradu bas kad sam ulazila u svet kozmetike. Inace nisam sigurna ni gde bih kupovala sminku :/.

E-Essence
Kao sto rekoh taman kad sam imala toliko godina da se pocinjem sminkati, stigao je Dm i sa sobom doveo i Essence. Mislim da je to super kozmetika za one koji se tek pocinju sminkati, i da je namenjena mladim devojkama. Ali to ne znaci da nije kvalitetna, ne, ne. Sta vise, desava se da ima kvalitetnije proizvode od ,,ozbiljnijih,, kuca.

F-forumi
Dosta toga sam naucila sa raznih foruma, cesto pre nego sto kupim nesto i citala druga iskustva. I Fruttini bih dodala, jer im sve mirisi da pojedes. :D

G-glina
Glina kao maska za lice, kao saveznik za borbu protiv celulita... :)

H-highligter
Ne znam zasto drogerijski brendovi nemaju highlightere, vec treba da se snalazim :D Volim ih jako, ali ih tesko nalazim. Za sada znam da ga ima Deborah i da ga je imao pre Essence. :/ Tako da stedim stare, i snalazim se sa svetlijim senkama.. :)

I-izbor
Sada dok pisem ovo uvidjam kako imam ogroman izbor na slovima A, D, M.... a na nekim slovima ne mogu da se setim ni 1 stvari.

J-Jasmin parfamerije
Kao jos mala obozavala sam tamo da idem. Ne znam da li jos uvek imaju one casopise, ali citala bih ih iznova i iznova...

K-Kantarion
Pod ovim slovom bih imala vise stvari da stavim kao npr.i korektor, ali ipak se odlucujem za kantarion jer se sa njim godinama ljudi ulepsavaju i lece. Idealan je za skidanje fleka, oziljaka, negu...

L-Lancome
Sta god da sam dobila ili kupila njihovo cuvala sam kao zlato. Imaju divne ambalaze i zanimljive proizvode.

M-maskara!
I to 2000, do sada se pokazala najboljom! Istina, bila je jedna bolja, takodje Mx Factor, ali je dosta skuplja i ne isplati se kupovati je, jer nije neka ogromna razlika.

N-Nivea
Zato sto je nekako uvek prisutna kod mene. Jos od malena obozavala sam onu njihovu ,,tamno plavu,, tvrdu kremu, pa kreme za zastitu od sunca, pa kasnije i mleka za telo. I sada imam prilicnu kolekciju od gela za tusiranje pa do ulja. :)

O-OPI
Jer mi je velika zelja da probam neki njihov lak koji je toliko hvaljen, a jos nisam imala priliku...



P-puder
A sta drugo? :) Osnova svakog jaceg i vecernjog sminkanja. :) Bez dobrog i lepo ,,izblendanog,, pudera nista. :)

R-Rimmel
Zato sto volim njihov puder! Zaljubila sam se u njega i ne planiram da ga menjam. Lagan je, nije skup i nijansa mi odgovara.

S-Sephora
Zato sto me jos nista njihovo nije razocaralo. :) A parfimerije su im divne :)



T-Tirkizna boja
Zato sto sam pre uvek imala naviku da na waterline stavljam tirkiznu masnu olovku. Ne treba vam nista vise, a upecatljivo je. :)

U-Uljaa
Sa sljokicama, obicna, za kosu... Volim ih :D

V-Vanila
Jedan od mojih omiljenih mirisa, ako ne i omiljeni je vanila. U parfemu, mleku za telo, karminu, nes kafi :D



Z-zarezac
Kojeg uvek nekim cudom zaboravim kada idem negde, pa se vecito bockam tvrdom olovkom :D


Malo je okrnjena Abeceda, ali dobro. Ovaj post sam pisala cak 2 dana, jer sam htela svega dobro da se setim. :)
Da li vam se svidja? Da li ste i vi pravile svoju make-up abecedu?


You Might Also Like

4 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels