Za početak...

06:35

Za početak želim da se predstavim. Ja sam zaljubljenik u umetnost, šminku, modu i nauku. Zvuči nespojivo, ali zapravo se jako dobro slaže.
Ime mi je Mia i kao što možete da primetite, ovo je moj prvi post. :)
Dugo sam razmišljala o čemu bih zapravo trebala da pišem u prvom postu, jer imam toliko ideja i teško je izdvojiti samo jednu. Onda sam shvatila da bi prirodno bilo da počnem sa preparativnom kozmetikom koju obožavam, i koju vec duže vreme koristim.
Dakle, reč je o našoj kozmetici, kojoj još nisam nasla zamenu, a to je DahliaImam mešovitu kožu, sa masnom T-zonom i suvim delovima lica. Pri tom mi je koža pomalo i osetljiva. Većina krema su mi bile preteške, tonici preagresivni, ali ovi su mi bas taman.
Prvi proizvod koji bih zelela da spomenem je Dahlia Univerzalna krema. Nju sam prvu i kupila i zbog nje se odlučila da nastavim sa isprobavanjem njihove kozmetike. Trenutno trošim 3 pakovanje, ja mislim. Divno miriše, i super obnavlja suve delove kože. Ne koristim je na T-zoni, osim zimi, ali je za obraze dobra i hranjiva . Piše da može da se koristi i kao krema za bebe tako da ne bi trebalo nikakve iritacije od nje da se dobiju, a meni je do sada zaista dobro služila. Ambalaža je klasična, kao metalna, prilično čvrsta, ima i zaštitnu foliju. 75 ml je ima i cena zavisi od veličine. Ovo je ja mislim srednja veličina i košta oko 100 din. što je još jedna prednost.



Sledeća je takodje kremica, sprecijalno dobra za leto. Namenjena je normalnoj ka masnoj koži. Ime joj je Hydra Perfect Day Cream. Sa maticnim ćelijama alpske ruze. Iskreno, kad sam videla da se reklamira bilo mi je malo sumnjivo, i reklama mi je izgledala kao tipičan marketinški trik, medjutim krema se pokazala jako dobrom. Lagana je, hranjiva, manje-vise matira kozu, i odlična je podloga za puder. Ambalaža joj je stvarno divna, počevši od kutijice koja je čvrsta, pa do same staklene posudice u kojoj je krema. I ona je veoma čvrsta i sigurna sam da se ne bi tako lako razbila, ima i zaštitni, plasticni, medjupoklopac. 50 ml je ima i cena ide od 400-600 din. Pošto nisam ljubitelj BB krema (nisam ih probala, verovatno su to više, da kazem, predrasude) a leti mi baš i nije do previše šminke, jer brzo nestane na vrućinama. Snalazim se tako sto uzmem puder i pomešam ga sa ovom kremicom, i dobijem svoju idealnu BB kremu, jer mi uostalom odgovara i puder i krema. Probajte to, uštedećete, a mala je verovatnoća da vam neće odgovarati.



Imam čitavu malu kolekciju njihovih proizvoda za lice pa su tu i mleko za skidanje šminke Hydra Perfect Cleansing Milk, i tonik za čišćenje nečistoća Hydra Perfect Skin Toner. Oba su takodje na bazi matičnih ćelija alpske ruže. Mleko je za sve tipove koze. Trošim već drugo pakovanje. Ne izaziva nikakve iritacije, lepo skida šminku, čak i vodootporni alajner. Koža mi je nekako hidrirana posle skidanja šminke, što je dodatni plus. 
Tonik se malo sporije troši. Namenjen je normalnoj ka masnoj koži. Ima dosta alkohola u sebi, pa mislim da je pametnije da ga izbegavaju devojke sa suvom i dehidriranom kožom. Medjutim, ja sam oduševljena sa njim. Fino obavlja svoj posao, čak su mi i manje nepravilnosti sa lica tipa male sitne bubuljice nestale. Imaju sličan miris, sa tim da se u mirisu tonika oseti alkohol. Ambalaža je takodje jako slična, lepa i praktična. Cena im je takodje slična od 350-450 din.
Mleko:

Medjutim, krema, tonik i mleko mogu da se kupe i u paketu. Našla sam ga za 900 din. i stvarno sam dosta time uštedela. Znam da ga ima negde i po ceni do 1000 din., ali mislim da se i tako isplati. Postoji paket namenjen i za suvu kožu.

Znam da ima i previše dobrih stvari, i da deluje previše dobro da bi bilo istina, ali ja sam iskreno prezadovoljna. Nisam probala njihove proizvode za telo, ali planiram.
Nadam se da sam dala dovoljno informacija, ako vas nesto još zanima slobodno pitajte, pišite, komentarišite. Potrudila sam se da bude dovoljno slika i da što bolje opišem svaki ponaosob. Izvinjavam se ako je dugačak post. 
Da li ste isprobale ove proizvode?

You Might Also Like

4 коментара

  1. Ovu univerzalnu sam i ja prvo kupila i to za ruke a onda jednom u nedostatku svoje kreme koju svakodnevno koristim stavila sam je na lice i malo je reci da sam se odusevila. Sad mi je druga kutijica pri kraju i naravno kupujem opet :D

    ОдговориИзбриши
  2. Meni je tonik za mesovitu kozu bio preagresivan iako imam kombinovanu/masnu kozu :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -ForeverBarbieGirl07-
      Jeste jedan od jačih tonika. :) Žao mi je što ti nije odgovarao. :/

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels