Balea favoriti

05:06




Tek kad sam ih stavila na gomilu, shvatila sam da ih nema puno, i da dosta stvari koje sam probala od Balee nisam ponovo kupila. Ne zato sto su mi bili losi, vec jer su to uglavnom LE. Volim da isprobavam Balea proizvode, jer cesto naidjem na nesto zanimljivo za malo para.

Pocecu od okoloocne kreme koju sam poslednju kupila. 15ml je ima, cena je oko 250 din.
Nisam sigurna koliko smanjuje podocnjake, ali je spas kad nateknu oci posle nekog koncerta/nocnog izlaska/festivala. Osvezava, hladi i daje onaj prijatan osecaj svezine. Primetila sam da dosta i hidrira, i koza je lepsa posle nje. Zadovoljna sam kremicom i kupila bih je opet.


Prelazim na toliko hvaljeni zeleni serum. Ima ga 30ml, a cena je oko 350din. Ne znam da li je to do mene, moje koze, ali ja nekako ne vidim da mi nesto pomaze. Njegova svrha je da suzava pore i istovremeno hidrira kozu. Ima u sebi vocne kiseline. Oseti se jako jako blago peckanje kad se stavi, primetim da mi je koza malo matirana, ali to je u sustini to. Nemam jako izrazene pore, pa moguce da je i do toga. Gelaste je strukture i mislim da moze jako dugo da traje, sa obzirom da se nanosi u kolicini zrna graska na celo lice. Mislim da ga necu ponovo kupiti.


Mozda i moj omiljeni proizvod od svih je Soft and Care 3 u 1. U isto vreme to je i gel za ciscenje, piling i maska za lice. Prijatnog mirisa, 150 ml i cena oko 350 din. 
Sa vocnim kiselinama, za mesoviti tip koze. Nije agresivan piling i moze cesto da se koristi.

Balea kaze: 3 efikasne primene: kao gel za ciscenje sa koze uklanja necistoce, masni talog i sminku.
Kao piling otvara pore i odstranjuje izumrle celije koze.
Kao intenzivna maska regulise prekomerne naslage masti na kozi i sprecava neravnine. Koza je matirana i opustenija.
I ja se slazem sa svim. Stvarno jedna super stvarcica za malo para. :) Da li cu ga ponovo kupiti? Definitivno! 


Tonik tj.sprej za kosu sa mirisom breskve kosta oko 250-300 din.nisam sigurna, davno sam ga kupila. 150ml. Jako dugo traje, fin je miris skroz, i ne lepi kosu. Daje joj lep, negovan i zdrav sjaj. Kupila bih ga ponovo.

Jos jedan proizvod za kosu od Balee jeste Intenzivni serum za kosu. Meni on deluje kao silikon, ali nisam sigurna da li sadrzi bas silikon u sebi. Daje sjaj, ko ima suvlju kosu daje efekat svilenkaste kose. Ne lepi kosu. Cena je oko 350 din.50ml, ali stvarno jako dugo traje. Kupila bih ga ponovo :)


Krema sa srebrnim sljokicama za noge je O.K. stavrcica. Nisam sigurna zasto pise da je samo za noge, ali dobro. Prilicno je gusta, ima lep, nenametljiv miris kao i sljokice. Pise da hidrira i umiruje nadrazenu kozu. Cene se iskreno ne secam, mislim da je oko 350 din. 50ml, mada traje dugo. Mislim da je ne bih ponovo kupila, samo iz razloga jer mi se vise svidjaju zlatne sljokice. Ali, ko voli (srebrne) nek izvoli. :)


I losion za telo sa mirisom vanile i limuna. Kao i vecina njihovih losiona ne mozete se uzdati bas u negu suve koze, ali je za normalnu sasvim O.K. Mirise bas na vanilu i limin i dodajte na to i secer i tu ste. Prilicno je jak miris pa ga mackam samo uvece pred spavanje. Ne zadrzava se nesto specijalno dugo na kozi, ali verujem ko voli sladunjave mirise da ce se oduseviti sa njim, kao i sa ambalazom. Nema dodatne boje, pa je pogodan i za osetljivu kozu. 400ml ga ima sto znaci da dugo traje, ali za cenu nisam sigurna, jer sam ga dobila na poklon. Nije LE. :)


Da li ste probale neki od ovih proizvoda? :)

You Might Also Like

10 коментара

  1. Nisam, ali trazim dobru okoloocnu kremu, bacicu pogled na nju :))

    ОдговориИзбриши
  2. Nazalost, nisam probala nijedan od tvojh favorita :(
    Dopada mi se losion :) So cute <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukoliko imas mesovitu ili masnu kozu iskreno preporucujem ovaj 3u1! :))
      I miris mu je bas sladak :D Da ga smazes :))

      Избриши
  3. Volim okoloocnu kremicu, koristila serum i bio mi je ok,a imam buter od vanile i limuna i divan jeee :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se :)) Ne znam, bas sam puno citala pozitivnih komentara o serumu, samo meni ne odgovara :/ :D

      Избриши
  4. Ja imam ovaj zeleni serum.Ne mogu da kazem da sam bas odusevljena,ali nije ni los. Stavljam i na vrat i dekolte,ali moram da priznam da ne radim to cesto,mozda zato i ne vidim neki efekat

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguce, i ja isto brzo odustanem ako ne vidim odmah neki efekat :) Mozda zbog toga ni meni ne odgovara.. :)
      Koza vrata i dekoltea mi je dosta suvlja od koze lice, pa nisam ni pomislila tuda da ga stavljam, definitivno sam pogresila proizvod :D

      Избриши
  5. Jel ovaj breskva sprej za kosu ima opet da se kupi? meni je to najbolji njihov proizvod ali cini mi se da su ga povukli?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pravo da ti kazem nisam sigurna, daavno sam ga kupila, a nije mi pri kraju, pa ga nisam ni trazila :/

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels