10 sjajnih proizvoda ispod 500 dinara

04:01


Ovaj post je već jako dugo na mojoj listi, ali tek sada je došao na red. Danas ću pisati uglavnom o dekorativi, a neki sledeći put i o preparativi.
Nije teško naći dobar proizvod, ali je teže ukoliko imate ograničen budžet. Često sam čitala kako neki jeftiniji proizvodi mogu da pariraju HE proizvodima, ili da ih čak i nadmaše, i slažem se sa tim.

Na slici možete već videti koji su to proizvodi zaista vredni pažnje, a nisu skuplji od 500 dinara.

1. Essence duo za obrve je jako hvaljen, apsolutno sa razlogom. Koristim ga od kada je stigao na police, i zaista je odlična stvarčica. Cena je oko 330 dinara, a može jako dugo da traje.
Dobiju se 2 senke, jedna je svetlija, a druga tamnija. Kao što se vidi, meni odgovara svetlija. Čini mi se da sada imaju i dve verzije, jedna za plavuše, a druga za crnke. 
Ne truse se, tj. zavisi od četkice koju koristite. Ovu koja se dobije ne verujem da možete iskoristiti, jer je tvrda, i mala. Možda za neke dnevne popravke. Nijanse su toplije, i mislim da je to jedina mana, ali verujem da i kao takve mnogima odgovaraju.
U svakom slučaju, ovo je proizvod koji stalno kupujem.

2. Flormar lakovi su za mene pravo otkriće. Bogata krema je u pitanju, dovoljno brzo se suše, puna boja se može dobiti već sa jednim slojem. Cena je samo 139 dinara za 10 ml. I da, njihov beli lak je najsavršeniji beli lak koji sam probala. Brzo se suši, prekrivanje je već sa jednim slojem, i dugo traje.


3. O Rimmel Kate Moss mat karminima sam već pisala ovde. Medjutim, svakako se nalaze na listi sjajnih proizvoda. Pigmentacija, trajnost, miris, tekstura, sve je odlično. Jedino što bih volela da je veći izbor nijansi. Cena je 495 dinara, a često su na sniženju.

4. Body Drench proizvodi me jako privlače. Za sada sam probala samo labela, koja imaju predivan miris, a i ukus. :) Održavaju usne hidriranim, i ima dosta različitih mirisa. Postoje 2 različite verzije, a ovi ,,deblji" mi se malo više dopadaju. Cena je oko 180 dinara, i toplo ih preporučujem.


5. Essence senke su sjajne, i ne znam zašto često zaboravim na njih. Žao mi je jedino što mi se čini da su ranije bile dosta pigmentovanije i kvalitetnije. Kako god bilo, nisu ni sada loše, i za 219 dinara koliko koštaju teško se mogu naći bolje. Takodje, gramaža je pristojna, i sporo se troše. 
Oni stalno ubacuju nove boje, završnice, teksture.. tako da se uvek može pronaći nešto zanimljivo. O njima sam malo više pisala ovde.


6. S-he bronzer me je prijatno iznenadio. Sa promenom ambalaže promenili su i formulu. Pigmentacija je odlična, trusi se minimalno i potpuno je mat. Količina je izdašna, a cena je 399 dinara. Nešto više o njemu možete pročitati ovde. Ukoliko pronadjete svoju idealnu nijansu, mislim da ćete biti jako zadovoljni.

7. Flormar senke, ispravite me ako grešim, mislim da koštaju oko 300 dinara. Za te pare dobijete odličnu senku, sjajne pigmentacije, i malo ogledalce. Moja nijansa je mat hladna braon, koja se baš teško pronalazi i koja može da se koristi na milion načina. Za popunjavanje obrva, konturisanje lica, pregib oka.. Ova senka je namenjena popunjavanju obrva, ali je koristim za više stvari. Iznenadili su me kvalitetom kao marka, i želim da probam još njihovih proizvoda. Imam i ajlajner koji je sjajan, ali je nešto preko 500 dinara.

8. Nyx rumenilo (nijansa Natural) je dobar proizvod koji dolazi u mnogo različitih nijansi. O ovoj nijansi sam nešto više pisala ovde. Nije nešto specijalno pigmentovano, što meni odgovara. Sporo se troši. Cena je malo poskupela, tako da je nešto preko 500 dinara, ali mislim da to opet nije tako puno, jer stvarno može jako dugo da traje.

9. Nyx olovke za usne su sjajne! Planiram još par nijansi da kupim, jer su najbolje olovke koje sam probala. Čak su mi bolje i od nekih koje su dosta skuplje. O ove dve možete čitati ovde. Ovo je još jedan proizvod koji mislim da ću nastaviti da kupujem, pogotovo što sam svetliju nijansu već potrošila do pola. Cena je oko 350 dinara.

10. I stigli smo do mog miljenika, dugogodišnju ljubav, Essence vodootporni ajlajner. Ne znam koliko sam bočica potrošila, ali sigurno je cifra preko 10. Odmah da kažem da nije vodootporan, i ne možete se kupati sa njim :) , ali će vam trajati tokom čitavog dana, neće se mrdnuti ni ako malo pokisnete. Četkica je srednje debljine, nije pretanka, ali je jako laka za korišćenje. Brzo se naviknete na nju. Ni sama ne znam koliko sam ga puta hvalila. Cena je 330 dinara, i nadam se da ga Essence nikada neće izbaciti iz ponude. :)


Nadam se da vam se ovaj post dopao. :) 
Koji su vaši predlozi? Da li koristite neke od ovih proizvoda? :)

You Might Also Like

38 коментара

  1. Potpuno se slazem za sve sto sam sa liste probala - flormar lakovi, nyx rumenila i olovke za usne, rimel kate moss karmin...

    Generalno mislim da je u svom cenovnom rangu Essenve apsolutno neprikosnoven brend, a posebno volim LE kolekcije. Obavezno cu probati ovaj eyeliner!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -ana2cats-
      Drago mi je da se slažeš. :) Jeste, i meni je Essence odličan brend, pogotovo za te cene. Probaj ga obavezno, sigurna sam da će ti se dopasti. :)

      Избриши
  2. Essence i Flormar su super iako su jeftiniji dosta od ostalih :) ..nego, koji beli lak od Flormara preporučuješ, da nije 370? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Meni su ovakvi postovi pravi kovcezic sa blagom :D Essence preferiram u svim oblicima ^_^ Odnos novca i kvaliteta je fantastican. Sledeca nabavka su olovke tako da cu svakako probati Nyx! A i S-he bronzerom si me sada zaintrigirala! Skoro sam uzela Aurin ajlajner i moram da priznam da sam zadovoljna obzirom na cenu od 350 dinara :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Jovana Veljkov-
      Drago mi je da ti se dopada post! :)) Takodje, većina stvari mi je odgovarala od njih, i retko šta me je baš razočaralo. Probaj olovke sjajne su, i nijanse su im predivne. :) Nisam probala njihov ajlajner, mada sam čitala da je dobar. :)

      Избриши
  4. Divan post,samo nastavi sa ovakvim postovima.Gde si uzela Body drench?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -daca-
      Hvala! :) U Alexandar cosmetics-u, ovde možeš pogledati ponudu, da ne tražiš: http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/balzam-za-usne-4-3g-nar :)

      Избриши
  5. Super post, jako koristan :)) Volela bih da probam body drench, simpa mi je pakovanje.

    ОдговориИзбриши
  6. Flormar sjene i Essence tuš za oči su fantastični, slažem se:) Na ovu listu bih dodala još Golden Rose ruževe i Essence I love extreme maskaru

    ОдговориИзбриши
  7. Volim postove ovog tipa :) koristim lakice za nokte i sve od Essence. Potpuno se slazem :)

    ОдговориИзбриши
  8. Essence set za obrve je veoma dobar proizvod! Planiram da isprobam i verziju za plavuše, a srednji šablon mi je super. Body drench me isto veoma privlači, ali NYX nešto ne volim preterano.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Mama Jane-
      Super pa ti i šabloni odgovaraju! Ja sam jedno vreme kombinovala 2, ali mi je to ipak previše posla :D Što? :))

      Избриши
  9. Upravo sam slucajno otkrila blog i bas mi se dopada! Obozavam sminku, kozmetiku i ove proizvode koji su efikasni a nisu puno skupi...da li mi mozes preporuciti neku hranljivu masku za lice i neki korektor za podocnjake? Inace imam tamniji ten..
    Pozz sa Cetinja! <3

    ОдговориИзбриши
  10. Slažem se za essence proizvode, skoro svaki me oduševi. :) Flormar lakove sam i ja nedavno otkrila, predobri.

    ОдговориИзбриши
  11. odlican post jer ja volim citati ovaj tip. samo me zanima kako su essence senke za obrve toplog tona kada su izrazito hladne, i jedna i druga to jest i svetlija i tamnija boja

    ОдговориИзбриши
  12. -Marina™-
    Hvala ti! :) Ako nemaš jako ispucale usne, a voliš mirisne (i ukusne) balzame obavezno probaj. :)

    ОдговориИзбриши
  13. -Make Up carstvo by Daca-
    Golden Rose karmine nisam probala, ali se za maskaru apsolutno slažem. :) Možda se nadje u nekom sledećem ovakvom postu. :)

    ОдговориИзбриши
  14. Uh uh,kako dobar post:)! High End sminku bi bilo lepo posedovati ali treba biti realan,zar ne? Imam Essence i Flormar senke koje su odlicne,kao i Kate Moss ruzeve.Od tih pristupacnijih brendova preporucujem Golden Rose i Impala stvarcice,stvarno vrlo solidnog kvaliteta:). Kristina

    ОдговориИзбриши
  15. -Анониман-
    Baš mi je drago! :)) Maske za lice izbegavam jer mi se uvek zacrveni lice posle korišćenja. Ovo je jedina koja mi odgovara do sada: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMKuo2nUlkc1WpIKhMO9mAsss-xqWPXnQ1mffgztbsJi1fnjMCjw

    Ona hidrira lice, i bude mekano i osveženo, ali nije hranjiva. Mislim da su njihove maske dobre, znam da imaju i neku sa medom, a nisu skupe. :) Freeman maske mnogi hvale, ali bojim se da su dosta agresivne.
    Ne znam kakav tip kože imaš, pisala sam i o nekim prirodnim maskama. :)

    Što se korektora tiče, odličan je tečni Loreal tečni Perfect match, Nyx tečni HD je O.K (ako imaš Nyx negde u blizini), Max Factor Pan Stick je dobar kao jači korektor, jedino što može biti težak za svakodnevno korišćenje. Čitala sam da je Maybelline tečni takodje dobar, ali ga nisam probala. :)

    Pozdrav za Cetinje! <3

    ОдговориИзбриши
  16. -Анониман-
    Hvala ti! :) Ne znam da li ima razlike izmedju novih nijansi i starih, ova moja je starija. Uglavnom, na mojim obrvama izgledaju mnogo toplo, i više bi mi odgovaralo da su hladnije nijanse :( Moguće je da zavisi i do nijanse obrva, ali meni pogotovo svetlija nijansa odudara. :)

    ОдговориИзбриши
  17. -Kristina-
    Hvala ti! :)) Slažem se. Golden Rose slabo koristim, svega par stvari sam probala, to bih mogla ispraviti, a Impala nisam ništa probala. :)

    ОдговориИзбриши
  18. meni su nyx rumenila zakon, tako pigmentirana, dugo traju i cijena im je super :)
    a za essence tus dijelim odusevljenje s tobom :D

    ОдговориИзбриши
  19. Ja koristim essence alajner, onaj sa sivim poklopcem. Ja sam prezadovljna njime. :3
    Zanima me kod tog vodootpornog, da li posle nekog vremena kad stavis na kapke (3 sata recimo) pravi one pukotine, ako me razumes? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Yu-Ki Rain-
      Koristila sam ranije taj sa sivim poklopcem, dok nisam ovaj otkrila. :D Pravi posle 7-8 sati onako minimalno. Mnogo mi je bolji probaj ga sledeći put obavezno. :)

      Избриши
  20. Odličan ti je ovaj post :) Volim Flormar i Essence senke kao i Rimmel ruževe, a biće da bi trebalo da dam šansu i NYX-u.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Šminka je ljubav-
      Hvala ti! :) Probaj, sigurna sam da će biti zanimljivo čitati i tvoje utiske. :)

      Избриши
  21. Veoma koristan post za sve devojke iz Srbije koje vole sminku nesto sto stvarno radi a pritom ne kosta previse. Obozavam essence eyeliner i 3D senke
    http://sparklygoddess.blogspot.com/ - novi make up blog

    ОдговориИзбриши
  22. Slažem se za Flormar lakove, povoljni su i dobri, ja baš imam tu nijansu kao što si slikala na noktima :D

    ОдговориИзбриши
  23. Koja je nijansa S-he bronzera? Hvala, pozz ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nijansa je 168/403. Ukoliko te zanima, malo više o njemu pisala sam ovde: http://make-up-liciouss.blogspot.com/2014/05/s-he-quatro-senke-bronzer-i-sjaj-za-usne.html.
      Ništa, drago mi je ako mogu da pomognem. :)

      Избриши
  24. Анониман21. март 2015. 08:40

    Golden rose je bas jeftina sminka a zasluzuje i neki proizvod da bude recenziran. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se u potpunosti. :) Medjutim, ja retko kada kupujem njihovu šminku, bez nekog posebnog razloga, i zbog toga je nema medju ovim proizvodima. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels