Prazno #13

10:14


Ovde je i drugi deo prošlog posta. Uvek mi se mnogo proizvoda nakupi, moram to nekako da regulišem, i češće da pišem ove postove.

Keune ljubičasti šampon mi je bio solidan. Što se uklanjanja žutog pigmenta tiče, tu nije imao previše uticaja, ali je lepo prao kosu, i ostavljao blagi pepeljasti odsjaj na njoj. Cena je oko 500 dinara, za 250 ml.

Batiste šampon za suvo pranje je redovan gost ovakvih postova. Ovaj, sa mirisom cveća (Floral and flirty blsuh) mi je omiljeni, i iznova ga kupujem. Pisala sam vam recenziju pre čak 5 godina, a i dalje ga jednako volim. Cena mu je oko 500 dinara. 

Loreal Elseve šampon sa glinom protiv mašćenja kose su jedno vreme svi hvalili. Meni nije imao prevelik uticaj na mašćenje kose, ali je lepo prao kosu. Sa njim je dovoljno malo proizvoda da dobro i temeljno operete kosu, i dugo mi je trajao. Ukoliko ste ofarbani, pogotovo nekom vatrenom bojom, bolje ga zaobidjite, jer se sa njim farba brže ispira. Cena ovog šampona je oko 250 dinara.

Loreal Elseve uljana krema za negu kose mi je bila fantastična. Nanosila sam je samo na krajeve, mešala sa uljima i nije mi otežavala kosu. Dlake budu složenije, mekše i sjajnije nakon ove kreme. Količina koju sam koristila bila je veličine badema, i to je bilo sasvim dovoljno. Kupila bih je ponovo, a cena je oko 400 dinara čini mi se.

Možda ste primetili da sam jedna od osoba koje kada im se nešto dopada iznova kupuju. Dešava mi se da kupim novi proizvod za isprobavanje, ali stari i omiljeni je obavezno tu, u rezervi. Tako i Loreal Elseve ulje uvek imam bez obzira šta koristim. Puno sa vam pisala o njemu, i samo ću reći da ga jako volim. Cena mu je oko 700 dinara.

Sephora je letos imala veliko sniženje kupki. Svašta sam tada kupila, a nisam odolela ni putnim pakovanjima gelova za tuširanje koja su bila, mislim, 30 dinara. Lagoon je lep, osvežavajući miris, mada moram da priznam, pri jednom tuširanju potrošim nešto više proizvoda od ove loptice.


Rimmel Lasting Finish je još jedan dugogodišnj favorit, i jedan od mojih omiljenih pudera. Nekada koristim nijansu 103, nekada 200. Obe jednako volim jer su neutralnog podtona koji meni daleko više odgovara od žutog i roze. Ima srednju ka jakoj pokrivnoj moći dugotrajan je i ne utče na prosijavanje. Ima lepu, blistavu završnicu, a detaljnu recenziju možete pronaći ovde.

O Maybelline Age Rewind korektoru su dosta podeljena mišljenja. Meni se dopada što je lagan, namenjen je starijoj koži, i takve je teksture da se ne uvlači u bore. Nemam tamne podočnjake,  i za moje potrebe je odličan. Mana je što se brzo troši. Cena mu je oko 1000 dinara.

Borjois braon ajlajner mi se vukao godinama, a nisam ga koristila. Nije mat, presijava se na zlatno. Četkica je jako tanka i precizna.

Aura Illuminate me iluminator sam volela. Dobar proizvod, promeni čitav izgled lica na bolje. Postoje dve nijanse, moj je bio toplija. Sećam se da sam se baš teško odlučila izmedju njih dve, jednako su mi lepe. Drago mi je da naš brend ima ovako zanimljiv asortiman. Mislim da mu je cena oko 700 dinara.

Essence vodootporni ajlajner uvek preporučujem kada me devojke pitaju za dobar ajlajner. Odlučan, dugotrajan, četkica precizna i vrlo laka za manipulisanje. Cena mu je svega 330 dinara, i koliko god skupljih da sam probala, uvek se njemu vratim.

Essence olovke za usne su se dosta promenile u poslednjih nekoliko godina. Medju potrošenim proizvodima imam i staru, kremastiju i novu, nešto tvrdju verziju. Obe podjednako volim, i smatram da su medju najboljim drogerijskim olovkama, a zaista su povoljne. Koštaju 130 dinara.

Tu je i NYX olovka za usne, koje takodje često kupujem. Osim što im je tekstura dobra, uvek imaju nijanse koje ne mogu da pronadjem nigde druge. Veliki izbor, pogotovo nude boja me uvek vraća njima. Cena im je oko 400 dinara.


Solvente skidač laka za nokte mi se dopao jer u par poteza skida lak. Nemam problema sa zanokticama, pa nisam sigurna kako bi na njih delovao. Ukoliko su vam suve, mislim da je ipak bolje da ga preskočite.

O Eveline laku za ubrzan rast sam dosta davno pisala, možete sve da pročitate ovde. Da li pomaže? Definitivno. Imam periode kada ga koristim, i kada odmaram od njega. Trenutno sam u drugoj fazi. 

S-he lakovi su dosta potcenjeni. Imaju veliki izbor boja i završnica, pristupačni su, a meni traju danima.

Golden Rose lakove sam vremenom jako zavolela, i omiljena mi je ova Wow linija. Traju mi i po nedelju dana na noktima, i sa njima nemam brige.

Još jedna marka lakova za nokte koju volim je definitivno Flormar. Puna prekrivenost, trajnost odlična.


 Da li ste probale neki od ovih proizvoda?

You Might Also Like

2 коментара

  1. Lorealov sampon si odlicno opisala :), a Lasting Finish je divan puder.. Odavno ga nisam koristila ali secam se da sam potrosila nekoliko bocica, prirodno izgleda na licu. Essence olovke se jesu promenile mada su mi sad nekako bolje, ranije su bile previse kremaste pa su se lakse i lomile. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da li si probala Bourjois 123 puder? Njega trenutno testiram. Slažem se za Essence olovkice. Jedino što bih volela jeste da imaju veći izbor nijansi. Sve mi je jasno, ali je šteta, zbog teksture, da malo ne prošire izbor. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels