Becca Moonstone highlighter recenzija

06:22


Verujem da ste bar u jednom momentu pretrage dobrih highlightera naišli preporuku Becca tzv. Shimmering Skin Perfector. Danas možete pronaći najrazličitije završnice, nijanse ali ovaj je nešto posebno, i to zaista mislim. Zašto, saznajte u nastavku.




Pakovanje je čvrsto, teško i kvalitetno. Mene podseća na svemirski brod (kakav obično zamišljamo). Okolo je mat guma, a u sredini srebrni, metalni deo. Ogledalo je dovoljno veliko i preko čitave površine. Dolazi u kutiji klasičnog dizajna, sa opštim informacijama i sastavom na poledjini. Sadrži 8 g, a cena je oko 5000 čini mi se, u Sephori. Može se pronaći i u manjoj verziji koja košta oko 2000, a dobijete 2,4 g.
Nijansi ima nekoliko, a ona o kojoj vam ja danas pišem je Moonstone. Svetla šampanjac nijansa toplijeg podtona koja lepo pristaje svetlijem tenu. Nije beličasta, niti previše topla. Slobodno mogu reći idealna nijansa za svetlu put. Šimer je u pitanju, a ne krupne šljokice tako da predivno izgleda na licu, i ne ističe nepravilnosti. Ukoliko imate izražene pore na obrazima, ovo vam može biti dobro rešenje jer ih za razliku od većine highlightera ne naglašava.
Nema nikakav miris.






Tekstura je svilenkasta pod prstima, dobro pritisnuta, a trusi se minimalno. Dobro je pigmentovan. Ono što se meni posebno dopada kod njega jeste što sa njim možete postići onaj svež, suptilni sjaj, ili ga nadograditi do "blinding", zaslepljujućeg. Vrlo prirodno izgleda na licu, osveži svaki izgled, blenda se prelepo i ne ostavlja pruge. Može se koristiti i za dnevnu, i za jaču šminku. Divno hvata svetlo. Nekako mi se najviše kod njega dopada što deluje kao da je deo kože. Ne odskače kao drugi highlighteri, tako da ga možete nanositi i kada nemate šminku, kada imate samo BB kremu, ili neki teži puder. Rekla ih da se dobro uklapa u pravu ženstvenu šminku koja naglašava prirodnu lepotu i crte lica.
Trajnost mu je takodje dobra, traje dok ne skinem šminku, a sa satima postepeno i jednako bledi, ali nikada u potpunosti.




Imam ga već godinu dana, i još uvek ga nisam ni pola potrošila. On mi je uvek siguran izbor, i ako bih vam neki highlighter preporučila to bi bio ovaj. Jedino ukoliko volite izuzetno jak i dramatiča, tada je bolji izbor Ofra. 

Da li ste probale ovaj highlighter? Kako se vama čini?

You Might Also Like

0 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels