Prazno #5

08:55


Dugo nisam pisala postove vezane za potrošene proizvode, jer sam čekala da se kesa dobro napuni. Potrošila sam čak i neke za mene nepotrošive proizvode, a videćete i koje.


O Dove gelovima za tuširanje sam vam već  pisala ovde, a ovaj mi je posebno lep. Ima miris badema i hibiskusa, koji je vrlo specifičan i predivan. Zadržava se na mojoj koži dugo, a tekstura mu je kremasta i nežna. U svakom slučaju, preporučujem ovu čitavu kolekciju.

I o Balea After Sun gelu sam par puta pisala, takodje jedan jako fin i osvežavajući gel, sa cenom koja je i više nego pristupačna. Nešto više o njemu možete pročitati u ovom članku.


Batiste sprej namenjen plavoj kosi sam kupila jer mi je bilo hitno, a trenutno nije bilo ni jednog drugog u prodaji. Moram priznati da mi se klasični mnogo više dopada. Ovaj takodje ima lep miris, ali više parfemski, koji nije tako svež, kao miris npr. cvetnog Batiste spreja. Ono što mi je zapravo zasmetalo jeste što izlazi prah izrazito žute boje. On se lepo može utrljati, ali malo teže nego kod običnog spreja.

Orzene šampon sam takodje puno puta spominjala, I dalje imam isto mišljenje, a to je da je sjajan šampon za kosu koja se brzo masti.

Balea After Sun šampon i balzam u jednom sam spominjala ovde. Mišljenje je i o njemu ostalo isto, a to je da zaista kosa bude mekana i bez balzama. Naravno, ako nije izrazito suva. Ne otežava, i ne masti dodatno kosu. Ima fin i prijatan miris, koji se dugo zadržava u kosi. Idealan je za normalnu kosu, i za putovanja.


Bioten maramice za skidanje šminke su pravo otkriće za mene, jer su odlčne. Brzo i efikasno skidaju šminku, ostavljaju lice svežim, hidriranim i odmornim, a miris im je predivan. Nisu masne, niti previše suve kakve neke znaju biti, i zaista sam zadovoljna sa njima. Ove su su namenjene normalnoj i mešovitoj koži, a postoji i verzija za suvu.

Balea dvofazni skidač šminke sa očiju je još jedno otkriće godine za mene. Za 170 dinara koliko košta je sjajan, i čak i bolji nego neki skuplji. Ne iritira mi oči, skida šminku bez veće muke, i traje dosta dugo. I o njemu nešto više ovde.


Dahlia dnevna krema za lice je jedna prilično dobra i lagana krema. Odgovarala bi normalnoj i mešovitoj koži, i bila sam prlično zadovoljna sa njom. Ne znam ni sama koliko sam ovih kremica potrošila. Ipak, zbog velikog broja parabena u sebi, ne bih je više kupovala. 

Dahlia univerzalna krema, je takodje dobra. Masna je i gusta, ali vrlo lepo obnavlja kožu. Medjutim, i ona sadrži kombnaciju više parabena, i zbog toga je ne bih više kupovala.


Balea losionu za telo sa mirisom kokosa i šlaga sam posvetila čitav post. I zaslužio ga je. :) Kutija sadrži pola kg, a cena je bila 370 dinara. Brzo se upija, lepo neguje, slatkastog mirisa, i dugo traje. Šta bih više? :)

Fennel Double Body Butter ši puter/kokos je gust puter za telo koji jako dobro neguje čak i vrlo suvu kožu. Malo se sporije upija, ali meni lično to ne smeta. Obično sam ga nanosila pred spavanje, a ujutru koža bude mekana, i nežna. Miris se dugo zadržava na koži, a dopada mi se i što su tu 2 mirisa, tako da vam ni jedan ne može dosaditi. Prava je zimska mazalica, a čini mi se da postoji još jedna kombinacija mirisa.


Garnier Mineral Invisicool 48h mi je u početku bio sjajan. Medjutim, kako je vreme prolazilo sve mi je bio lošiji, što pripisujem tome što mi se verovatno koža navikla. Nije ostavljao bele tragove, makar ne u velikoj meri kako neki znaju. Ima prijatan i svež miris, a jedina mana je što sadrži soli aluminijuma, pa ga iz tog razloga verovatno više neću kupovati.

Inače ne pišem često o tečnim sapunima za ruke, medjutim moram da spomenem ovaj. U pitanju je Balea med i mleko, sapun koji fino miriše, i vrlo je pristupačan. Isušuje vrlo blago ruke, ali nekako sam navikla da stavim kremu odmah posle, tako da mi to ne predstavlja veliki problem.


China Glaze White out mi je zadao velike muke. U početku je bio kao voda, i bilo mi je potrebno bukvalno 5 slojeva, da bi lak ličio na nešto. Ipak, uporno sam ga trošila. Pri dnu je ostao vrlo, vrlo gust, tako da sam sa jednim slojem dobijala pun intenzitet boje. Dakle, pouka je da ga treba dobro i stalno mućkati. Medjutim, to nije bio jedini problem, sporo se i sušio što me je izludjivalo. Ipak, volim bele lakove mnogo, tako da sam ga potrošila do poslednje kapi.

Balea okoločna krema mi je trajala stvarno dugo, iako sam je svakodnevno kroistila. Lagana, hidrirajuća krema za kožu bez većih potreba. Zadovoljna sam sa njom, i htela sam i ponovo da je kupim, medjutim promenjena je i ambalaža, ali i sastav koliko sam primetila, tako da je izbor pao na neku drugu o kojoj ćete uskoro moći i čitati.

Sa Avon Aero Volume maskarom nisam bila nešto zadovoljna, za moj ukus bila je previše suva. Znam da je to verovatno i bila ideja proizvodjača, medjutim na mojim trepavicama nije preterano delovala. Trepavice sa njom izgledaju prirodno, i zaista su lagane, ali ja sam više ljubitelj velikih i gustih trepavica.

Essence I love runway highlighter mi je bio jedan fin proizvod, i lepo je izgledao na lici. Vrlo gust, bogate teksture, ali se malo teže razmazivao. Izbacili su ga iz ponude, tako da se više ne može pronaći.

Maybelline bronzer sam potrošila do kraja, verovala ja ili ne. Čini mi se da je bila najsvetlija nijansa u pitanju, po malo narandžasta, ali je lepo izgledao na licu. Slabije je pigmentacije, tako da je verovatno to jedan od razloga zašto sam ga i potrošila. Kupila sam tamniju nijansu, koja je sasvim drugog mirisa od ove, čak im se i tekstura razlikuje. Miris tamnijeg mi se ne dopada, jer podseća na one stare pudere u kamenu, kao da mu je istekao rok trajanja, a nije.


Šta ste vi potrošile ovog meseca? Da li ste probale neke od ovih proizvoda? :)


You Might Also Like

22 коментара

  1. Meni su super te bioten maramice :D
    Ja retko kad išta potrošim jer sam shopaholic ali moram promeniti uskoro to. Potrošila sam dve senke u paleti koju imam tri godine već :,D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Makeup by Ilona-
      Haha, ja moram priznati da trošim, skoro sam potrošila neku senku koju sam kupila pre 2 meseca. :) Joj, to me baš nervira u paletama, kada potrošim samo par senki, pa mi onako čame prazne kutijice medju punima. :D Drago mi je da i tebi odgovaraju. :))

      Избриши
  2. Prava si vrednica :D NO NO za maramice, ali zato svaka čast za potrošen bronzer. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Tijana LeClaire-
      Hvala, hvala :D Što no no? :)) Hvala ponovo. :D

      Избриши
    2. Zašto ne čitaš moje postove? Ccc! :D Maramice su grube za svakodnevno korišćenje.

      Избриши
    3. Čitaam, kako ne čitam. :D Nisam ih ni koristila svakodnevno. Da jesam, na slici bi bilo brdo maramica. :D

      Избриши
  3. Ja sam potrošila hrpu proizvoda i čekaju da ih ubacim u post prazno, a nikad da stignem. Uglavnom preparativa ide kao luda dok dekorativu sporo trošim, najčešće dekorativa završi u smeću zbog isteka roka trajanja, a ne zato što sam joj dotakla dno. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Purple Glow-
      Iščekujem i tvoj post. :) I meni, preparativu baš trošim, što se vidi iz priloženog, a deokartivu slabije. :)

      Избриши
  4. I ja obozavam tu Dove kupku :)
    Zao mi je sto si se mucila sa WOW lakicem, meni je najdrazi <3 Formula mi je ok, ja sa dva sloja postignem bas super ujednacenu boju, ali sve je to stvar nanosenja, a beli lakovi su poznati po tome da se teze nanose od ostalih. Sto se susenja tice, kako nisi navela da si probala, preporucujem ti neki brzosuseci zavrsni sjaj, recimo Seche Vite. Savrseni su zajedno <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -HeadInTheClouds-
      Mislim da ne mislimo na isti lakić. Ti verovatno misliš na White On White, a ovo je White out. Kada sam ga kupovala tražila sam WOW, ali ga nije bilo, pa sam kupila ovaj jer u samoj nijansi i završnici nema velike razlike. Sledeći put onda tražim isključivo WOW. :)) Imam beli Flormar lak koji je savršen za nanošenje, tako da mislim da nije u tome problem. :/ Hvala ti na preporuci, baš sam planirala da ga kupim, ali se sve nećkam! :) Imam Aurin nadlak, ali verujem da je Seche Vite bolji. <3

      Избриши
  5. I meni je Dahlia krema bila dobra,ali ovaj Garnier stik mi je grozan bio (mnogo je suv),Balein sapun ok, Baleinu kremu za oko ociju sam imala ali nista posebno nije radila (mogu da ti preporucim onu iz Avon Naturals,zelena tubica,koristim onu za 30+ i odlicna je a malo kosta:)).A potrosila sam veliku Mixa micelarnu.tonik,Bioten kremu,itd:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni nije bio tako suv. :/ Ne znam, ali davno sam ga i kupila. :/ Hvala ti, obratiću pažnju na nju. :)) Svaka čast! :)

      Избриши
  6. Iskreno se madam da ce uskoro I kod mene biti jednog ovakvog posta :) Koliko svi hvalite Bioten maramice, definitivno cu morati da ih probam :) Slazem se za Balea tecni sapun - fenomenalan :)

    ОдговориИзбриши
  7. cestitam na svemu, a pogotovo na potrosenom bronzeru :D takve stvari se ne trose svaki dan :D

    ОдговориИзбриши
  8. Uuuu, svaka čast, baš se nakupilo proizvoda :) Od svega sam probala jedino Dove gel za tuširanje koji je super, kao i svi njihovi, volim što su kremasti, a trebalo bi da sam pre koju godinu imala i Baleino sredstvo za skidanje šmike, ali mi se nije sviđalo.

    ОдговориИзбриши
  9. Probala sam Balea Coco Butter. Predobar je, obozavam ga :)
    Like za post :)

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    Nikoleta, xoxo

    ОдговориИзбриши
  10. Slažem se za Dove.. i meni je najdraži od svih gelova za tuširanje koje mogu naći na drogerijskim policama! Iako, primjetila sam veliku razliku u kvaliteti Dove gela kupljenog u dm-u u Hrvatskoj i onog kupljenog u dm-u u Beču. Njihovi su puno kvalitetniji. :/

    Martina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nažalost, dešava se to. Proizvodi za njihovo tržište često budu kvalitetniji. :/

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels