Real Techniques Expert face brush

23:06


Kada sam čula da nam stižu Real Tehniques četke bila sam baš uzbudjena da isprobam ,,i to čudo" što se svuda na veliko hvali. Generalno, nemamo neki širok izbor četki, i sve se svodi uglavnom na par brendova. Tako da je ovo sjajan potez uvoznika. Verujem da ste već čuli za ove četke, ako ne i neku posebno zavoleli.

Nekako sam zagovornik teorije da je bolje kupiti jednu dobru i kvalitetniju stvar, nego više manje kvalitetnih, a toga se posebno držim kada su četke za puder u pitanju. Do sada sam bila verna Ecotools četkama, i prilično sam zadovoljna sa njima. Probala sam i nižeg cenovnog ranga, ali se uglavnom zaista ne isplati. Ispadaju dlačice, brzo izgube formu i neretko se odvoji drška. Naravno, uvek postoje izuzeci.

Šta se podrazumeva pod kvalitetnom, i dobrom četkom nije teško reći. Moram priznati da po meni, ova četka ispunjava sve uslove.


Cena, dostupnost

Cena je oko 1300 dinara. Drago mi je da mogu da kažem da su od oktobra dostupne svima nama, i ne moramo da ih poručujemo iz inostranstva. Možete ih pronaću u DM-u, i koliko sam čula Merkatoru.


Ambalaža, opšte karakteristike

Dolazi u jednostavnoj, plastičnoj kutiji, koja je čvrsta i štiti četku od oštećenja tokom transporta.
Dizajn same četke je vrlo poseban, i dopadljiv. Donji deo je crne boje, i u potpunosti mat. Deluje mi kao da je blago gumiran, i štiti od klizanja u ruci. Sve kod ove četke mi deluje dobro promišljeno. Dopada mi se što je drška vrlo čvrsta i kvalitetna, i ne brinem se da će se odvojiti pri pranju.

Namenjena je nanošenju tečnog pudera.

Dlake su sintetičke, i različitih su dužine. Zaobljene su, i u sredini duže nego pri obodu. Gusto su rasporedjene, i ima ih dosta. Vrlo su mekane, i prijaju licu, ali su sa druge strane i dovoljno čvrste da zadržavaju svoj oblik. Savijaju se taman toliko da se prilagode licu.
Ono što je sjajno jeste što pri pranju nije ispustila ni jednu jedinu dlačicu, nije ispuštala boju i nije izgubila oblik. Takodje, nisu se ni slova izlizala, što mi se često sa četkicama dešava.


Nanošenje pudera

Prvih par puta mi je bilo neobično da nanosim puder sa njom, jer je četka manja od onih koje sam ranije imala, ali sam se vrlo brzo navikla. Puder sam nanosila kružnim pokretima, i čini mi se da je to najbolji način. On se bukvalno utrljava u kožu, i vrlo ravnomerno i lepo rasporedjuje. Uz stvarno malo truda, nema ni linija, ni fleka. Ne slepljuju se dlake, a samim tim ni ne ostavlja štrafte. Takodje, jedna od jako bitnih stvari jeste što ne upija puder, i treba mi mnogo manje pudera nego sa drugim četkama, i zaista imam osećaj da većina pudera završi na licu. Što je i vrlo ekonomično, jer ćete ga manje potrošiti. 
Takodje, vrlo brzo se sa njom naneti puder, i bukvalno se našminkam za 2 minuta sa njom. Tako da je ekonomična iz više razloga.

Pošto je četka mala, to ga čini multifunkcionalnim, i sa njim možete naneti bukvalno sve, od tečnog pudera, korektora, bronzera, rumenila pa do highlightera. Mislim da bi lepo rasporedjivao čak i kremasto rumenilo. Sve to naravno, ako ste malo veštiji, ili idete negde na putovanje. Što se pudera u kamenu i prahu tiče, mislim da ne bi bila najbolji izbor.


Dobre strane: - kvalitet same četke, 
- vrlo lep dizajn,
- mekane dlačice,
- lako blendanje,
- ne upija puder,
- multifunkcionalna je.

Loše strane: - nema.


Ukoliko tražite dobru četku za nanošenje tečnog pudera toplo vam preporučuje ovu, i zaista mislim da se nećete pokajati.



Koju vi četku koristite za nanošenje pudera?
Da li ste probali neku od Real Tehniques četki?

You Might Also Like

26 коментара

  1. Ja prepisujem od Beauty Doctor :D
    Imam je preko godinu dana ako se ne varam i ne znam kako sam se šminkala bez nje :D

    ОдговориИзбриши
  2. nemoj me zezati da ih imate u dm-u? :O
    imam nekoliko njihovih kistova i odlicni su mi, neki su cak multifunkcionalni :)

    ОдговориИзбриши
  3. Cao, ja bih te pitala za Micelarnu vodu, da li si pisala o njoj i da li je tacno da je jako dobra za ciscenje sminke i lica i da nema stetnih sastojaka? Pozz iz Crne Gore ;-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Анониман-
      Kod nas na tržištu postoji dosta različitih micelarnih voda, i od različitih proizvodjača kao što su Loreal, Garnier, Mixa, Nivea, Bioderma... Pisala sam o Garnier (http://make-up-liciouss.blogspot.com/2014/02/garnier-micelarna-voda-review.html) i o Bioderma Sebium (http://make-up-liciouss.blogspot.com/2014/08/bioderma-sebium-h20-micelarna-voda.html).
      Iz mog iskustva, stvarno su se pokazale kao odlične za skidanje šminke. :) Medjutim, što se štetnih sastojaka tiče to sve zavisi od brenda do brenda. Sve sastojke možeš proveriti na sasjtu: cosdna.com. Bioderma i Nivea koliko sam videla nemaju. :) Pozdrav za Crnu Goru! :)

      Избриши
    2. Hvala na odgovoru :-****

      Избриши
  4. Jos je nisam kupila, ali definitivno hocu ;)
    Trenutno puder nanosim Blush #32 cetkicom i zadovoljna sam, a ponekad i Ebelin BB u zavisnosti od efekta koji zelim da postignem ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Zbilja volim njihove kistove, ovaj mi je na wish listi i nabavljam ga prvom prilikom :)

    ОдговориИзбриши
  6. Kist izgleda stvarno obećavajuće :) Inače koristim Eco Tools za nanošenje pudera

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -The Meadow of Beauty-
      I ja sam koristila Eco Tools, i bila sam zadovoljna sa njim. :)

      Избриши
  7. Lose strane - NEMA :D Iskreno nisam videla ni jednu losu recenziju za ovu cetku... :)

    ОдговориИзбриши
  8. Prva četka RT koju sam kupila! Obzirom da je"expert" ona je za početak bila sasvim ok. Međutim, nisam mogla da odolim njihovoj četki za rumenilo i Core setu :)
    Iako bi to trebalo biti dovoljno četki da se našminkam, mami me njihov novi set (bijele drške) i najvjerovatnije će i on biti moj :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao i ja baš gledam četkicu za rumenilo, i Core set. :D Medjutim, set će malo pričekati. :) Bolje da ne znam da je izašao i novi set. :D

      Избриши
    2. Danas sam svratila u DM u Beogradu sa namerom da kupim cetkicu za rumenilo Blush Blash,secam se prosle godine kada sam kupovala Expert Face cetkicu za puder da je i Blush Blush bila 1400 dinara. Kada sam pogledala cenu, kosta bezobraznih 3200 dinara,samo sto se nisam srusila. Nisam verovala,pa sam i prodavacicu pitala,koja mi je to potvrdila. definitivno sam odustala od kupovine.

      Избриши
  9. Ja sam je prije dva dana kupila u DM u BG, koštala je 1550 din... I odlična je.
    Probala sam i bronzer i rumenilo i ispalo je savršeno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim, kupila sam za rumenilo baš po toj cijeni.
      A bila je i neka iz kolekcije Bold Metals i ona košta otprilike 3500 pa je vrlo moguće da prodavačica nije dobro pročitala cijenu, nikada blush brush nije koštala 3500!
      Sigurno je greška!

      Избриши
    2. I ja bih rekla da je greška, baš sam pogledala u DM-u, i oko 1500 je. Verovatno se prodavačica zbunila i pročitala cenu one iz Bold Metals, kao što si i rekla. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels