Novogodišnja šminka, iz drogerija

04:14


Za danas sam vam spremila nešto sasvim drugačije, što se mene tiče. Do sada nisam objavljivala postove ovog tipa, jer mi nikako fotografije nisu ispadale baš onakvog kvaliteta kakvog ja želim. Nije da nisam pokušavala, zapravo jesam, i to mnogo puta, medjutim članci nisu objavljeni. Ovog puta sam imala pomoć. :)
Razmišljala sam kakvi bi to postovi vama zaista bili od pomoći, i iskreno se nadam da će vam se dopasti.
Čitava šminka je bazirana za doček Nove godine, i proizvodi su namenjeni jakom prekrivanju. Ipak, šminka nije prejaka i mislim da se svako može pronaći, a po želji i pojačati boje na očima. Takodje, trudila sam se da sva šminka bude dostupna (osim MUA palete, medjutim i ona se može naručiti), i da je pristupačna.
Kako bi šminka trebala da izdrži čitavo veče koristila sam i bazu za lice, kao i fiksator. Devojke sa masnom, i mešovitom kožom bi posebnu pažnju trebalo da obrate i na puder, u ovom slučaju moj izbor je Rimmel Stay Matte koji ima jako prekrivanje, a lice drži matiranim. Takodje, ukoliko se slikate treba da znate da će se malo ,,pojesti" boje, odnosno manje će biti primetne, kao što se meni desilo.


Korišteni proizvodi:

Lice:
NYX Studio Perfect Photo Loving primer,
Rimmel Stay Matte puder/nijansa 201,
Loreal True Match korektor,
Bourjois Healthy Balance puder u kamenu/najsvetlija nijansa,
Loreal Glam Bronze Wild Instinct bronzer,
Loreal rumenilo/160,
NYX Illuminator/najsvetlija nijansa kao highlighter.

Oči:
Essence mono senka/Blockbuster,
MUA Glliter ball palette,
Essence 3D senka/08 Irresistible Vanilla Latte,
Loreal mono senka/matte,
NYX Wonder eye olovka,
Essence vodootporni ajlajner,
Loreal Power Volume Colagen,
Maybelline Color Tattoo/pernament taupe.

Usne:
NYX Matte lipcream/Milano.




Dakle prvo na očišćeno lice se nanese dnevna krema koja se brzo upija. Zatim NYX baza za lice koja će produžiti trajanje šminke, kao i omogućiti lepše nanošenje pudera. Puder izaberite neki za koji ste sigurni da će izdržati čitavo veče.
Lice sam konturisala bronzerom, mada predlažem neku hladniju nijansu. Zatim sam stavila rumenilo, i highlighter koji što se mene tiče neizostavan u svakoj večernjoj šminci.
Na kraju sam to sve fiksirala.
Obrve smo sredila sa Maybelline tattoo senkom, za koju znam da će stajati čitav dan, i veče bez pomeranja. Dodatno sam ih istakla NYX Wonder olovkom u boji kože.

Preko čitavog kapka sam stavila Essence senku u svetlo krem boji, a zatim sa Loreal matte senkom koja ima hladan podton uokvirila oči. Na samim krajevima kapaka sam stavila i tamniju braon senku iz MUA palete, i to sve dobro izblendala. Nju sam stavila i na deo ispod waterline-a. 
Posle nje, i crnu senku iz iste palete, i ponovila postupak. Prednju deo kapka sam istakla zlatnom senkom iz MUA palete, a u same uglove stavila svetliju nijansu iz Essence 3D duo paletice. Essence ajlajner je najbolji koji sam probala, i njega koristim svakodnevno. Na trepavice sam nanela Loreal maskaru, koja je sjajna.
Ukoliko imate masne, i spuštene kapke, obavezna je i baza za senke. Ukoliko želite jaču šminku na očima, samo dodajte više slojeva tamnije braon i crne boje.

Na usne sam stavila NYX mat karmin, koji obožavam, i čija je nijansa vrlo lepa i neutralna. Kako oči nisu previše naglašene, sa karminima možete da se igrate.





Kako vam se dopada šminka, i ovakav članak? :)


Foto: Miljan Vuletić

You Might Also Like

8 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels