Prazno #1

02:00



Par dana nisam ništa pisala zbog obaveza, i već je sve počelo mnogo da mi fali. :)
Ovo je moj prvi post sa praznim proizvodima. Dugo sam odbijala da ih skupljam, pod raznim izgovorima, sve dok se nisam naterala. I pogodite? Postalo mi je baš zanimljivo. Već se sprema i druga tura. :)



Čim mi se napunila kesica, uslikala sam ih. Shvatila sam da o dosta proizvoda ne stižem da napišem recenziju, i da je ovo sjajan način da dam po neki kratki komentar o svakom.
Naravno, tu su i neki o kojima sam već pisala.

Dove mleko za telo sam prilično brzo potrošila, jer uvek koristim 5 mleka za telo odjednom (ne da ih mešam, već jedan dan jedan, drugi dan drugi :D), čisto da mi se ne smuči miris.
O njemu sam već pisala (klik na recenziju). Mogu samo da kažem da je spas zimi kada je koža suva, i da je baš lepo nahrani. Odmah posle nanošenja koža je mekana i nežna.

Nivea mleko za telo - kao što vidite na red su došla ova ,,teža" mleka i uglavnom sam njih koristila.
Mislim da bih ipak 1 poen više dala ovom prethodnom, jer mi se Nivea klasičnomalo sporije upija.
I o njemu sam nešto ranije ukratko pisala (klik na recenziju). Mislim da ga neko vreme neću kupovati.

Pantene regenerator za kosu mi se nije nešto naročito dopao, i retko sam ga koristila. Mada, ako ga stavite u većoj (otprilike 3x više nego inače) količini kosa bude mekana, u par rečenica sam ga spomenula (klik). Uglavnom, obećava svašta, a ispunjava malo toga. Makar na mojoj kosi.


Dontodent tečnost za ispiranje usta je super za neka kraća putovanja tipa jedan dan. Ima prilično čudan i sladak ukus, ali može da prodje. :) Cena je čini mi se manja od 100 dinara.

Puzzle kremu protiv bubuljica sam kupila kada sam na bradi prvi put u životu dobila onu veliku crvenu i bolnu koja ne može i ne sme da se istiska (ne bi trebale ni jedne da se istiskaju, ali ovu ni ne možete). ,,Zaradila" sam je jer sam isprobavala neku noćnu kremu samo na bradi, pošto sam se plašila reakcije, i ispravno sam i postupila. Od tada strogo izbegavam noćne kreme. :D Da se vratim na kremu, nisam ništa previše očekivala, ali nestala je za 1 dan zahvaljujući ovom čudu.
Kasnije, srećom, nisam više imala takvih problema, ali kada bi mi se pojavila neka mala (koja bi mogla da se istisne) nije delovala uopšte. Možda i jeste, ali je to toliko bilo neprimetno da ja slobodno mogu da kažem da nije delovala.
U svakom slučaju ako imate problema sa prvospomenutim gadovima probajte je, možda i vama pomogne. Mislim da je cena oko 200 dinara, a traje baš dugo.

Potrošila sam i Dahlia kremu protiv zanoktica, koja se dobija uz njihov aceton, i to je nešto što redovno trošim. Nije ništa specijalno, ali ako u nju sipate neko ulje bude odlična.

O Loreal Matte Magique sam pisala OVDE  i čini mi se da je i povučen iz prodaje. Baš brzo se troši.


Essence posvetljivajuću bazu sam koristila isključivo kao highlighter i stvarno je predivna kao takva. Šteta pa su je izbacili iz prodaje.

Max Factor 2000 Kalorija je sjajna maskara, koju sam obično dobijala uz puder. Mislim da svi znate mnogo o njoj. U svakom slučaju, jedna od boljih maskara.

Miss Spoty beli kreon sam uglavnom koristila u predstavama, crtala njuškicu i tako to. I ovako imam kurpne oči, ne dopada mi se kako mi stoji kada stavim beli kreon, kupila sam ga čisto iz radoznalosti.


She svetlucajući losion sam dobila na poklon uz parfem i dezodorans. Zbog zgodne male ambalaže koristila sam ga kao kremu za ruke. Ništa specijalno, poslužila je svrsi i dopada mi se miris. :)

White Smile trakice sam koristila 7 dana, 1 dnevno. Nije loše, par nijansi svetliji zubi, ali mislim da bi efekat bio mnogo bolji da sam ih koristila 2 puta dnevno.


Tu je i kesica u kojoj sam ih skupljala. :)


Kako vam se dopada ovakav tip posta? :)

You Might Also Like

11 коментара

  1. Одговори
    1. -Marija Vasic-
      U apoteci. :) Mislim da svaka apoteka kod nas ima njihove proizvode. :)
      Pozdrav! :)

      Избриши
  2. Ovaj L'oreal Matte mi je omiljeni letnji puder, ali što ti kažeš baš se brzo troši. Nisu ga povukli iz prodaje, nego su mu promenili pakovanje, pa ga nije bilo jedno vreme dok to nisu uradili, sada je bela tubica. Ove white smile bih htela da probam, ali me je sve nekako strah da mi ne oštete zube, moraću u skorije vreme da presečem i kupim ih.:)

    ОдговориИзбриши
  3. Ovaj L'oreal mi je omiljeni letnji puder, ali što ti kažeš baš se brzo troši. Nisu ga povukli iz prodaje, nego su menjali ambalažu, sad je bela tubica, pa dok su to radili nije ga bilo. Joj, kako bih htela da probam tračice za izbeljivanje, ali se tripujem da će mi nekako oštetiti zube. Moraću u skorije vreme da presečem i kupim ih. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Niti ja nisam pretjerano oduševljena Pantene regeneratorom. Baš kako i sama kazes, puno obecava a malo toga radi :/

    ОдговориИзбриши
  5. -Dressing case-
    Super, hvala na informaciji! Nisam ga ni primetila. :D Ne verujem da će oštetiti, nisu toliko jake, a i nisam čitala da su nekome oštetile. Dobro se informiši i slobodno! :))

    ОдговориИзбриши
  6. Gledam i ne verujem da je još neko isekao tubu na pola kao ja. Vidim li dobro? Meni se obično čude i krste kako štekam i šrktarim na proizvodima, da ne kažem nešto drugo. Ne, ja sam samo pametna i neću da bacim sadržaj za minimum 10 mazanja jer me je blam da presečem pakovanje, kao neke. I ti si još i slikala, svaka čast, oduševila si me!!!! :***

    ОдговориИзбриши
  7. -Mrs Fox-
    Vidiiiiiš. :))) Potpuno se slažem! :) Ne volim da se razbacujem sa novcima, pogotovo zato što primam stipendiju. :) Nemam problem sa tim, ovu bazu baš volim i što bih je bar 1/3 bacila. :)) Kada presečem tako tubicu ostane mi sigurno za još kao što kažeš 10tak mazanja. :D Hvala tiiii :**** Drago mi je da nas ima još. :*

    ОдговориИзбриши
  8. gde si kupila trakice za izbeljivanje zuba? ;)

    ОдговориИзбриши
  9. -Анониман-
    Mogu da se naruče preko njihovog sajta, ili da se kupe u apoteci. Ja sam ih kupila u apoteci, ali sam ih pre toga pitala na njihovom sajtu u kojoj apoteci u mom gradu ih ima. Jako su brzo odgovorili. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels