Najbolji make up proizvodi po kategorijama

02:32

Uglavnom kada mi se nesto svidi ostanem jako dugo ,,verna" tom proizvodu i nemam zelju za kupovinom drugih. Mislim da sam isprobala jako puno sjajeva za usne, i jos uvek nisam pronasla ni 1 da mi se dopada, dok sam sa druge strane isprobala samo par alajnera i pronasla idealnog kojeg ne menjam. Ovde su stvari koje su mi se do sada najbolje pokazale. :)


Baza za lice : Cudnog li cuda, ali do sada nisam ni 1 bazu za lice probala...  Zapravo, jesam. Essence bazu u tubi, ali se nikada nisam usudila da je probam bas kao bazu vec kao highlighter. Previse je masna i cini mi se kao da ima puno silikona u sebi, prosto je teska nekako, pa je dobila sasvim drugu funkciju i pokazala se sasvim O.K. :)

Tecni puder: Rimmel 25 hour foundation bez premca definitivno! Kod nas dolazi u 4 nijanse koje su po meni prilicno prirodne i bez narandzastog podtona. Kad ga stavim kao kremu da sam stavila, tj.imam osecaj da mi je koza nahranjena. Dobar je i za suvu i masnu kozu. Prekrivanje je dobro, nemate osecaj ,,zacementiranosti". Preporucujem ga u svakom slucaju.




Korektor: Max Factor Pan Stick, super je :D Traje jaaaako dugo, meni nekad i po godinu i po dana. Znam da ga neke devojke koriste i kao puder, tako ga nisam probala, ali kao korektor je jako dobar. Kremast je i ako se dobro ,,izblenda,, izgleda prirodno.



Puder u prahu: Essence It's all about Matt!
O njemu sam vec ovde pricala http://make-up-liciouss.blogspot.com/2013/07/its-all-about-matt.html
Trosim vec 2.pakovanje i mnogo mi je olaksao ove vrucine :D


Puder u kamenu: Deborah ultrafine
Teska odluka, njega sam stavila jer je dobar, ali za tamniju kozu. Meni je i najsvetlija nijansa malo narandzasta, pa ga u principu koristim samo zbog ogledala. Kutijica je stvarno lepa :D

Rumenilo: Essence 10 Adorable
Nisam ljubitelj rumenila (cundo znam, znam :D ) i ovo mi je zapravo 1.rumenilo da sam kupila. Svidja mi se, lepa je boja, ali ga ne stavljam cesto.



Bronzer: Loreal Glam Bronze
O njemu sam takodje razglabala ovde: http://make-up-liciouss.blogspot.com/2013/07/njegovo-velicanstvo-loreal-glam-bronze.html
Stvarno je lepo, pigmentovano i ima sitne zlatne sljokice. :D


Tecni highlighter: Vec spomenuta Essence baza. Drugi nisam ni probala.

Highlighter u kamenu: Essence holographic senka zapravo. Ima divnu vanila nijansu i odlicno se snasla i u toj ulozi :)) U pitanju je ova 1. na slici. (Izvinjavam se ako sam nekome uzela sliku, google je kriv, bolju nisam nasla :(, a moja je vec pri kraju).


Baza za senku: Art Deco baza
I o njoj sam vec pricala u jednom postu, i dalje stojim iza svega. :D
http://make-up-liciouss.blogspot.com/2013/07/artdeco-baza-za-senke.html


Olovka za obrve: S-he olovka i Essence duo

Paleta senki: Deborah
Ovo je jedna od najboljih stvari koje imam, dobila sam je na poklon, i stvarno se isplati! Svaka senka pojedinacno je pigmentovana, kvalitetna. I rumenilo, bronzer i puder takodje. Cak i karmincici/sjajevi su mnogo bolji nego sto sam ocekivala.Ima i ogledalce. Oblozena je sundjerastom masom, preko nje kozom. Podseca malo na ,,sefovska vrata" u kancelarijama. Upakovana je 1. u somotsku presvlaku pa onda i u kutiju sa cvetom. Nisam uspela naci bolju sliku na netu. :/

You Might Also Like

18 коментара

  1. Premišljam se oko ovog Rimmel pudera već duuugo, sad ga moram kupiti :D Najviše me nekako odbija tubica, ja više volim pumpice :(
    Što se tiče baze sa sjenu, Avonova je puno bolja nego AD :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je puder stvarno odlican, cak i za mesovitu kozu poput moje. :) Znam da britanska verzija ima pumpicu :/
      Nemam puno dodira sa Avon-om, ali kad budem imala priliku probacu :))

      Избриши
  2. HA ama bas nista od ovoga nisam probala osim Artdeco baze koju obozavam i fenomenalna je. Bas sam je pre 2 dana skroz potrosila pa sam morala da se nateram da ne kupim nju nego da probam neku drugu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zanimljivo, bas sam mislila da su svi proizvodi vec isprobani, bas mi je drago da cujem da su nekome nepoznati :)) I ja sam bas potrosila Artdeco sprej i nikako da se nakanim da ga ponovo kupim :D

      Избриши
  3. Slazem se za puder u kamenu, odlican je :)

    ОдговориИзбриши
  4. Jao cula sam svasta o Rimmel LF puderu, od pohvala do grozota. Pan Stick cu def. probati kao korektor :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve je stvar ukusa i koze :D I ja sam bas dosta toga citala o njemu :D Pan Stick je meni super, vec trosim 2.tubicu :))

      Избриши
  5. Nisam koristila nista od pomenutih proizvoda :(

    Deborah paleta senki mi deluje bas zanimljivo ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je zanimljivo to cuti :))
      Jeste, super stvarcica, namucila sam se da je nadjem na netu, ali je nema :/ Tako da planiram da uskoro napisem recenziju o njoj :))

      Избриши
  6. Slazem se za MF pan stick, i Artdeco bazu.Imala sam taj Rimmel puder i radila uporedo njegovu recenzniju sa Wake me up puderom, i ovaj drugi mi je puno bolji u svakom pogledu,barem meni, puno ljepse sjedne na kozu.Essence mi cesto izbaci neka dobra rumenila u svojim LE kolekcijama, ali ova iz standardne postave me nesto nisu odusevila, ona stara sarena su im bila puno bolja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala taj Wake me up, sve zavisi od koze :) Ne razumem se puno u rumenila, i ovo mi je za moje potrebe sasvim O.K, ali uvek imaju zanimljive stvarcice u LE kolekcijama. :))

      Избриши
  7. Ja sam Rimmel recover koristila sigurno 2, 3 godine. On ima malo specificnu teksturu i cini da ti lice izgleda mladje, jer ima neke sjajne cestice kao da si stavio highlighter. Medjutim, nesto mi se posle nije svideo, pa sam prestala da ga koristim. Taj lasting finish sam cini mi se jednom kupila, ali koliko se secam nisam bila najsrecnija. Mozda je i nijansa bila u pitanju. Moracu da ga probam opet :)
    A taj pan stik je l' moze da se koristi za crvenilo na licu? Nesto bas nemam srece sa max factorom (osim jednog ruza u stiku), pa mi se ne bacaju pare :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je Rimmel LF stvarno najbolji puder do sada. Sto se pan stika tice, moze odlicno da prikrije crvenilo, ali mislim da je malo tezi, pa ako imas osetljivo lice ne bih ti ga preporucila. Sto nemas srece? :D

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels