NYX eyebrow gel

03:25


Post o ovom gelu za obrve vam već dugo obećavam, ali sam nekako uvek imala recenzije koje su bile traženije pre njega. Mislim da se savršeno poklopilo vreme objavljivanja jer je idealan za leto.
Sigurna sam da nikome na ovim vrućinama ne ide u prilog da ostane bez obrva. :) Sa ovim gelom vam se to sigurno neće dogoditi.
Cena je oko 700 dinara, sadrži 10 ml, i zaista može dugo trajati. Imam ga nekih pola godine, i iako ga svakodnevno koristim, nisam ni polovinu potrošila.
Nalazi se u lako savitljivoj tubici, i jednostavan je za korišćenje.
Dolazi u 5 nijansi koje su vrlo prilagodljive. Moja je najsvetlija, 01 blonde. Moram priznati da ona i nije toliko svetla, i da će prirodnim plavušama, svetlih obrva biti za nijansu tamnija. Ona je neka neutralna svetla braon nijansa.


Teksture je više nalik vosku, nego gelu. Zapravo, nešto izmedju. Potrebno je vrlo malo za jedno iscrtavanje. Tako da pazite da ne preterate.
Sa njim obrve možete iscrtavati, i popunjavati. Vrlo je pigmentovan, tako da je odličan za obe namene.
Ono zbog čega je toliko poseban jeste njegova dugotrajnost. Kako ga stavim, tako se drži čitav dan bez pomeranja. Brzo se suši, i nakon toga se ne pomera. Meni je u potpunosti zamenio praškaste proizvode za obrve, i retko ih koristim.
Dosta se pisalo o tome koliko je vodootporan. Možete sa njim bez brige ići na plažu, i umivati se ukoliko ga ne trljate i tome slično. Tada ume da se skine. Ipak, teško ćete ga skinuti bez mleka i ulja za skidanje šminke.
Takodje, na devojkama sa izrazito masnom kožom će kraće trajati, jer ga upravo takve supstance skidaju. Onima sa suvom i normalnom kožom će se sigurno dopasti.

Nanosim ga sa kosom četkicom za obrve, i oduševljena sa njim. Što se mene tiče imate sve preporuke da ga isprobate.
Na fotografiji sam nanela baš puno proizvoda, da bi se videla boja. U prirodi je malo hladnija.




Da li ste probale NYX gel za obrve? Šta vi koristite za popunjavanje obrva?

You Might Also Like

10 коментара

  1. Ja imam onaj u kutijici i jako sam zadovoljna,plavuša sam i baš svetla,uzela sam 02. Zaista je jako postojan,oprobano na poslu traje 12h bez pomeranja ili razmazivanja. Verujem da je takav i ovaj u tubici koji si ti pomenula.Zaista sve preporuke.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čitala sam da je i pomada sjajna, drago mi je da ti odgovara. :) Ovaj u tubici je meni i više nego sjajan. :)

      Избриши
  2. Imam najtamniju nijansu i odusevljena sam proizvodom :)

    ОдговориИзбриши
  3. Baš želim da probam ovaj gel, ali nikako da naletim na moju nijansu, jako se brzo prodaje :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šteta, moraš da ga probaš, verujem da bi ti se dopao. :) Pa da čitamo o njemu i kod tebe. :))

      Избриши
  4. Ja se dvoumim izmedju ovog u tubi i pomade,nigde ne mogu da nadjem neku uporednu recenziju,konkretno koji je brzi i jednostavniji za upotrebu,posto obrve uvek poslednje, u zurbi popunjavam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala pomadu, ali sam čitala da je i ona jako dobra. Verujem da je brže sa pomadom raditi, jer se gel mora istiskati, i lako se sa njim može preterati. Ali, verujem i njega da uzmes, neces se pokajati. :))

      Избриши
  5. Moracu da ga kupim, jer nisam nesto vesta sa olovkama :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni do sada ni jedna olovka nije odgovarala. Nisu mi dovoljno pigmentovane, i redovno mi povuku koju dlaku sa sobom, a uopšte ih ne pritiskam. :/ Sa gelom nemam tih problema. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels