Rimmel Lasting Finish puder

02:32


Danas vam pišem o možda i mom omiljenom drogerijskom puderu. Ljubav je počela još davno, kada je bio u prostoj tubi. Probala sam još dosta njih, ali se njemu uvek vraćam. 
Šalu na stranu, zaista je tako. Shvatila sam da mi često promaknu recenzije proizvoda koje zaista volim. Rešila sam da to promenim.


Tako da vam predstavljam Rimmel Lasting Finish tečni puder

Njegova cena je oko 990 dinara čini mi se, za klasičnih 30 ml.
Oko 5 nijansi se može pronaći kod nas, a moja je najsvetlija 103 True IvoryDosta je svetla, i ide od neutralnog ka toplom podtonu. Meni je trenutno presvetla, ali mi zimi bude idealna.

Kao što sam već rekla, ranije je bio u tubi (i cena mu je bila niža), a sada je u staklenoj bočici sa pumpicom. Ambalaža je zaista lepo uradjena, i deblje staklo je u pitanju. Sa pumpicom nisam imala problema. Vi odredjujete koliko proizvoda želite da izadje.

Miris je blag, i prijatan. Osetite ga samo dok nanosite puder. Ne bi trebalo da smeta nekome.

Sadrži SPF 20. To je i vrlina i mana, zavisi kako ga ko doživljava. Ipak, ja bih volela da ga nema. Nisam primetila da se odbija od blic, ali ne isključujem da je moguće.


Tekstura mu je tečna, i blago kremasta. Neke srednje gustine. Pokrivna moć je srednja ka jakoj. Tu je nadmašio sva moja očekivanja.
Lako se stapa sa kožom, i nije primetan. Ne uvlači se u borice, niti ističe pore. Nemam efekat maske kada ga stavim, iako jeste za mrvicu teži od Loreal True Match pudera.
Završnica mu je dewy, i to primetno. Uvek ga setujem puderom u kamenu, što bih i vama preporučila.
Ne preslikava se, što mene posebno iritira kod nekih pudera.
Ono zašto ga posebno volim je njegova trajnost. Zaista traje ceo dan. Čak sam gledala recenziju jedne devojke na youtubu koja je išla sa njim u teretanu čini mi se, i nije se skinuo. Nisam ga probala u takvim situacijama, ali verujem da bi se dobro držao. A to je i ono što proizvođač obećava.

Meni još jedna jako bitna stavka je da ne oksidira. Takodje, ni ne ističe suve delove. Čak mi se čini kao jedan od idealnih pudera za suvu kožu.


Za koji tip kože je namenjen?

Za suvu, normalnu i mešovitu.
Kao što sam već rekla, mislim da je jako dobar puder za suvu kožu. Ima blistavu završnicu, i ne isušuje lice ni malo.
Moja koža je mešovita i moram da ga setujem sa puderom da ne bih prosijala. Izdrži nekih sigurnih 5h-6h, a kada su jake vrućine sat manje. Mislim da bi oni sa masnom kožom mogli da ga koriste samo uz izuzetno dobar puder za matiranje.


Ono što vas sve verovatno zanima (a i mene je) da li promenjena formula u odnosu na prošlu verziju. Kako sam imala još malo starog kada sam kupila novi, uporedila sam ih.
Mogu slobodno da kažem da ništa osim ambalaže nisu menjali. Čak je i najsvetlija nijansa ostala ista.
Sastav nisam pronašla na bočici.



Dobre strane:
- ambalaža,
- prekrivna moć,
- sve nijanse su jako lepe, iako ih nema mnogo,
- trajnost,
- završnica.

Loše strane:
- nije za izrazito masnu kožu.


Da li ste ga probale? Kako vam se dopada?

You Might Also Like

26 коментара


  1. Koristim gavec dugo, mozda ima i godinu dana. Potpuno se slazem sa tobom. Posebno zato sto sam bas bleda i koristim najsvetliji, odlicno se stapa sa kozom. :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Imam puder u kamenu i korektor iz ove linije, ali sam mislila da je tečni puder ipak za mešovitu kožu. Sada, kada znam da je i za normalnu ka suvoj, moram da upotpunim kolekciju. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ih probala, ali bih svakako volela. Baš me zanima kako funkcionišu zajedno. :))

      Избриши
  3. Jao ovo mi treba :D Imam Match Perfection u broju 102, ali isuvise vuce na zuto za moj podton :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da će ti odgovarati. :) Negde je izmedju neutralnog i toplog potona. :)

      Избриши
  4. Bas super deluje :) nisam ga koristila ali sad si me privukla :) super je sto ne oksidira i ne istice suve delove jer to obicno svi puderi rade :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako je moguće da ga neko nije probao. :)) Stvarno mrzim kada puder oksidira, i to mi je bas neoprostivo. :)

      Избриши
  5. Ovaj puder mi je mozda bio i najbolji od svih koje sam probala, imala sam ga u tubi ali kupicu i ovako u bocici, divan je :) ! Jedina mala zamerka mi je bila ta sto mi je bio malo lepljiv, ako se dobro secam, ali to je zanemarljivo u odnosu na ostale njegove dobre osobine :). Super si ga opisala, bravo :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, u pravu si. Verujem da je to jedan od razloga zašto mu je trajnost dobra. Setovanje je kod njega obavezno. :) Hvala ti! :*

      Избриши
  6. a koji puder u kamenu koristis preko njega? i da li je bolji od maybellinovih mineralnih tecnih? :) volela bih da znam kakav je lasting finish puder u kamenu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Preko njega koristim Rimmel Stay matte. I lepo se slažu. Meni lično jeste bolji. Sve zavisi od toga šta tražis. Ovaj je dugotrajniji, i ima nešto jače prekrivanje. Medjutim, mora se setovati sa puderom u kamenu/prahu. Nisam probala LF u kamenu, ali koliko sam primetila ima veću prekrivnu moć nego Stay Matte. :)

      Избриши
  7. hvala, a boja bi trebala tj.nijansa da budu iste ta dva posto u lilly radnji kod mene nema testera za lf.kameni?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ništa, pitaj šta god te interesuje! :)) Kamenog pudera postoje 4 nijanse. Ukoliko si jako svetla, ili jako tamna biće ti lako da izabereš. Tečnog postoji 5 nijansi kod nas. Koliko vidim po brojevima, i imenima ih nisu uklopili. :/ Ne bi trebalo da je velika razlika izmedju kamenih, obično oni ne daju punu boju na licu. Pokušaj nekako da proceniš u kutiji da li bi ti nijansa odgovara. Žao mi je što nemam ni jedan da mogu da ti kažem. U svakom slučaju, ne bi trebalo puno da pogrešiš, jer nije prevelike razlika. Pitaj i neku devojku koja tamo radi, možda su nabavili testere. Baš bez veze što ih nemaju.

      Избриши
  8. Koji puder je po tebi bolji loreal true match ili rimel lasting finish 25 ? da koza deluje zdravije, lepse zagladjenije, imam mesovitu kozu ,deluje kao suvlaj na pojedinim delovima ali lako se i zamasti t zona..max factor i cover me su se uzasno pokazali ,jos vise mi istaknu porice mitisere (koji se bez sminke i ne vide) pa me interesuje sta mi ti preporucujes?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Huh, ja tek sada vidim ovaj komentar. Stvarno se izvinjavam! Jako teško pitanje, pošto su različiti skroz. I moja koža je mešovita, i nekako Rimmel mi više odgovara zimi, a Loreal leti. Zdravije izgleda sa Rimmelom, i on manje ističe suve delove, ali se isto tako brže prosija sa njim. :/ Ipak, moj glas za mrvicu ipak ide više za True Match, baš zbog mešovitih delova. :)

      Избриши
  9. I ja vec dugo koristim ovaj puder. Prvo sam pogresila nijansu, uzela sam suvise tamnu. Jedina mana je sto imam utisak da je pomalo lepljive teksture. Da li je neka od vas imala slican utisak?

    Inace zaista dobro prikriva i postojan je.

    Koristila sam ranije Max factor i on je onako vise za vece.

    Zelela bih da probam L oreal True match ali posto sam malo bledja ne znam koju nijansu da uzmem, moze li neko da mi preporuci?

    Hvala unapred na svim savetima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na komentaru!

      Po meni True Match ima nešto tamnije nijanse nego Rimmel LF. LF malo ga više volim nego TM, jer ima bolje prekrivanje.
      Pripazi ako ga budeš kupovala i na oznake jer imaju za rozi, neutralni i topli podton.

      Što se tiče lepljive teksture, da, i ja imam takav utisak, zato ga uvek setujem nakon nanošenja. Mislim da je to donekle, jer mu takva tekstura omogućava veću otpornost na brisanje i slično.

      Nadam se da sam ti malo pomogla. :)

      Избриши
  10. Одговори
    1. Na bočicama koje imam nema ispisanog sastava. Na njihovom zvaničnom sajtu u spisku nema parabena.

      Избриши
  11. Ovaj puder koristim vec neko vreme i odlican je ,koristila sam i true match,ali ovaj je bolji,jer ima bolju pokrivnu moc

    ОдговориИзбриши
  12. Kupila prvo Rimmel Radiance jer volim taj shine završetak na licu koji deluje osvežavajuće, međutim pošto imam mešovitu kožu sa masnom T zonom previše sam se sijala, onda uzmem Lasting Finish i oduševljena sam,ima i dalje taj shine ali mnogo umerenije i prirodnije izgleda na licu, do sad jedan od boljih koje sam koristila.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels