Preporuka nedelje: Balea Urea balzam za usne

00:45


Verujem da je većina vas već probala ovaj balzam, ali stvarno je toliko divan da ga vredi spomenuti još jednom. :) Na raznim forumima sam čitala da ga dosta devojaka hvali, a sada vidim i zašto.

Ovaj balzam je spas za suve i dehidrirane usne, i vrlo dobra priprema za karmin, ili olovku za usne. Sa tim da prvo malo sačekate da se upije.

Možete ga pronaći u svim DM marketima. Cena je 169 dinara, za 10 ml proizvoda što nije puno, jer je u pitanju kvalitetan proizvod i dovoljno je vrlo malo za jedno mazanje.
Ambalaža je simpatična, praktična i mnogo lakša za korišćenje od balzama u kutijicama. Kao i većina proizvoda ovog tipa dolazi i u kartonskoj kutijici, što ja volim da iscepam, ali se vrlo lako može izvaditi i bez tog dela. :)
Vrh je kos i lako se nanosi. Tu je i čepić, i nema brige da će se nešto zaprljati.




Sam balzam je gust, ali ne previše i beličaste boje. Nije težak na usnama, i nije lepljiv. Nekako odmah se oseti poboljšanje kada se nanese, ali ono što je najbitnije nakon korišćenja usne su u mnogo boljem stanju, oporavlja čak i jako suve delove.
Miris je jako prijatan, miriše na vanilu, makar meni, i nekako zadovoljava sve kriterijme dobrog balzama. Možda ako imate jako, jako isušene usne ih neće uspeti u potpunosti oporaviti, ali ako trebate malo jaču negu onda vam može pomoći.

Proizvodjač: Sa SOS-trenutnom zaštitom koja pruža brzu pomoć ispucalim usnama. Aktivan kompleks sa ureom, pantenolom i alantolnom hidrira suve usne. Bez mineralnih ulja i voskova.


Mislim da je sastav prilično dobar, nema štetnih sastojaka i sadrži ulja i kao što su i naveli pantenol i ureu.
Sastav:


Dobre strane: - cena,
- količina,
- ambalaža,
- hidrira i oporavlja ispucale usne,
- miris,
- dostpnost.

Loše strane: - hm.. ukoliko nemate ispucale usne može vam biti težak, ili ukoliko su veoma ispucale, stavljaćete ga više puta.

Da li ste probale ovaj balzam? Kako vam se dopada? :)

You Might Also Like

14 коментара

  1. Ja sam ovaj balzam (između ostalog) dobila u nagradnoj igri kod Good morning Gorgeous! Do tada nisam uopšte obraćala pažnju na Balea proizvode. Mene je ovaj balzam spasio ove zime (ok nije bilo mnogo hladno, ali je meni koža bila suvlja) Fenomenalan je, svakom bih ga preporučila (a planiram i zajedničku recenziju sa kremom za ruke :) )

    ОдговориИзбриши
  2. Imam ovaj balzam odavno, i samo sam nailazila na reci hvale na njegov racun. Ja sam ga kupila upravo zbog uree koja me spasava kada je suva koza u pitanju (u losionima i kremema za telo), pa sam ocekivala i od ovoga sjajan efekat na usne.
    Medjutim, meni se pokazao vrlo prosecno, uopste ne znam zasto. Imam ekstremno suve usne - bukvalno se nasmejem i pukne mi usna i raskrvari se. Sa ovim balzamom sam samo dobila efekat da mi usne ne puknu. Ali gornji suvi sloj nije bio mekan, vec vidljivo suv i ostecen. Mene je bukvalno spasio EOS balzam za usne, kompletno mi je preporodio usne! Toliko su preporodjene da niko ne moze da zamisli da sam imala bilo kakvih problema sa usnama. Normalne su i mekane. Onda sam se opet vratila na ovaj Balein balzam, i opet su mi usne bile suvlje, pa sam ih opet EOSom vratila u normalno stanje.
    Skoro sam kupovala preko iHerb-a, i medju besplatnim proizvodima odabrala sam jedan ooodlican balzam za usne koji radi posao i po nezi je najblizi EOSu.
    Danas cu objaviti post na tu temu ♡

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -UNA nakit-
      Naglasila sam da onima sa izrazito ispucalim usnama ih neće u potpunosti oporaviti. Ne znam, ali prosto nije isto očekivati od nečega što košta 169 dinara, da bude potpuno isti efekat kao toliko nahvaljeni EOS balzam, i mislim da je za tu cenu i više nego kvalitetan. :) Zanimalo me je da li je EOS toliko dobar, i hvala ti na odgovoru. :) Mene svaki put zaustavi što ih moram naručiti preko interneta i čekati. :) Super, pratim recenziju. :))

      Избриши
  3. Nisam nešto posebno oduševljena Baleinim balzamima (ovaj doduše nisam probala :).Meni su odlični oni iz porodice Blistex, posebno onaj u tubici za ekspresno saniranje i još neki puteri za usne hand made izrade koji su u samom vrhu što se tiče preparata za negu usana.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Jelena Djukic-
      Nisam probala ni 1 drugi osim ovog, i rekla bih da je najbolji medju njima. :) Moram taj Blistex već jednom da probam. :)

      Избриши
  4. -Smizletina-
    Srećnice, meni nagradne igre nešto slabo idu. :D Jedva čekam recenziju! :))

    ОдговориИзбриши
  5. Odlična recenzija!
    Moram priznati da se ja s drogerijskim balzamima nikako nisam našla. Nisu mi bili dovoljno hranjivi i nisu mi oporavljali usne intenzitetom koji je bio potreban. Zato se kunem u Nuxe balzam u teglici koji me spašava pucanja usana i nakupina isušene kožice. Obožavam ga. Istina da je skupljeg ranga ali traje puuno duže od običnog balzama i vrijedi svake lipe, a može ga se uloviti na super sniženjima ako narucujes online :)

    ОдговориИзбриши
  6. -Mell-
    Verujem ti svaku reč. :) Ja toliko patim za njihovim suvim ulje, i toliko divnih proizvoda imaju, a nisu dostupni ovde. :/

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam probala nijedno labelo iz Balea linije, svidja mi se pakovanje :) Slaba sam na mazalice za usne :D

    ОдговориИзбриши
  8. Ćao! :) Nisam još probala ovaj balzam, ali mi je u planu da kupim. Inače jako volim Balea balzame, sad trenutni imam Balea Young Zucker Schnute, dobar je. Ti si već probala ovaj?

    ОдговориИзбриши
  9. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  10. Ne znam zasto nisam obracala paznju na Baleu do pre nekoliko dana,prijatno sam iznenadjena vecinom proizvoda iz te linije,bolji su od vecine 5x skupljih proizvoda.Ovaj balzam je sledeci :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels