Artdeco ili Tru Legs puder za telo?

04:38


Da li vas je ikada interesovalo da li postoje puderi za noge? Da li ste znali da mogu da se pronadju i kod nas? Bilo da imate neke nepravilnosti koje želite da prekrijete, ili da samo dobijete malo boje za neki bitan dogadjaj, puderi u spreju su zanimljivo rešenje.

Danas vam predstavljam dva koja možete da pronadjete kod nas. Plan mi je da vam napravim uporednu recenziju, kako bi se lakše opredelili za onaj koji bi vama više odgovarao.


Oba su zapravo puderi za noge, koji bez problema mogu da se koriste na čitavom telu. Upotrebljavaju se tako što se sprej nanese da manji deo tela, a zatim razmaže.

Ambalaža, cena, dostupnost
Artdeco sprej ima 100 ml, u sebi sadrži kuglicu koja osvežava proizvod kada se promućka. Sprej lepo i ravnomerno rasporedjuje proizvod. Cena je oko 2500 dinara, a može se pronaći u bolje opremljenim parfimerijama.
Tru legs sadrži 75 ml, i takodje poseduje kuglicu. Raspršivač dobro funkcioniše, samo što je dijametar proizvoda koji izlazi nešto manji, što može da bude i mana i prednost. Što se mene tiče, volela bih da je nešto veći, jer bi proces razmazivanja bio lakši. Cena je oko 300 dinara, a može se pronaći u Liliju.

Miris, nijanse, pokrivna moć
Artdeco ima dosta specifičan miris, i nije ga lako opisati. Donekle je neutralan, ne preterano prijatan, ali ne verujem ni da bi nekome previše smetao. Čini mi se da se kod nas može pronaći u čak 5 nijansi, što je fin i dosta dobar izbor. Moja je 5 sun tan. Nije narandžasta što mi je jako bitno, neutralnog podtona. U potpunosti je mat, i sa njim zaista možete dobiti prirodnu preplanulost sa prekrivanjem nepravilnosti. Prekriva bukvalno sve, a da to ne izgleda kao da stvarno imate puder, više je "blur" efekat u pitanju. Takodje, zanimljivo je da sa samo jednim pritiskom možete prekriti veliku površinu. Vrlo se lako razmazuje i klizi po telu, i nema šanse da izgledate flekavo sa njim.
Tru legs miriše voćkasto. Dolazi u 3 nijanse. Moja je dark, i zaista je dosta tamna. Kada sam ga prvi put probala, uplašila sam se, jer je boja delovala da ima jak narandžasti pigment, ali kada se rasporedi po koži, nije tako. On je prepun sitnih, zlatnih šljokica, i daje telu osunčan izgled. Nešto je redje teksture, i nema tako dobro prekrivanje kao Artdeco. Sa jednim pritiskom možete prekriti manju površinu, i zbog toga se brže troši. Nešto se teže i razmazuje, pa je više truda potrebno, ali su svakako rezultati jako lepi.


Trajnost
Artdeco traje čitav dan, i otporan je na vodu. Ne preslikava se na odeću kada se setuje i potrebno je sačekati neko vreme nakon nanošenja da se obučete. Dosta se teško skida, pa čak i sa uljanim gelom za tuširanje to nije jednostavno. Medjutim, ne ostavlja fleke, već lagano bledi.
Sadrži parabene.
Tru legs takodje može da izgura čitav dan. Sa tim da je potrebno nešto malo više vremena da se setuje, a ni on ne boji odeću. Dosta se lakše skida, i sa jednim tuširanjem odlazi sav proizvod.

Artdeco, Tru legs:


 Artdeco, Tru Legs:


Sastav Artdeco spreja:



Sastav Tru legs spreja:


Zaključak
Prva velika razlika je cena. Čak i ako uzmemo u obzir da se Tru legs brže troši, za 1 bočicu Artdeco spreja možete kupiti čak 8 Tru legs spreja. 
Ukoliko imate neku zaista bitnu priliku, potrebno vam je jače prekrivanje i neophodno vam je da sve bude na svom mestu definitivno je predlog Artdeco. Medjutim, ukoliko vam treba sprej samo da budete tamniji za koju nijansu, i suptilan sjaj onda je bolji izbor Tru Legs.

Da li ste ih probali? Kako se vama dopadaju?

You Might Also Like

10 коментара

  1. Proslog leta sam nabavila Tru legs u nijansi medium i, iskreno, vise sam ocekivala-nije lose, radi svoj posao, ali bi moglo i bolje( ja sam ga konkretno uzela da "ubijem" belinu nogu😂, i ako moze da prekrije ispucalw kapilare koje imam negde u negde).Ardeco bih kupila kada bih i nove noge uz njih dobila😂😂😂...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za ubijanje beline nogu je Tru Legs odličan :D Slažem se za Artdeco, stvarno je dosta visoka cena. :)

      Избриши
  2. Анониман13. мај 2017. 06:07

    Draga , divan post. ❤ Nisam probala ove proizvode tako da ne mogu ništa reći o njima. ❤
    Pratim te pa ako želiš uzvrati. 💋
    Zamolila bih te da ako možeš pročitaš poslednji post i ostaviš komentar. Treba mi zbog saradnje. ❤
    Dreaming of fashion and beauty

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post,moram isprobati ovaj ArtDeco ovog leta!

    P.S.U toku je giveaway na mom blogu,poklanjam jednu personalizovanu ilustraciju pa ako si raspolozena ovim putem zelim da te pozovem da pogledas i ako si zainteresovana da se prijavis :) Dotted with hearts by Jvncc

    ОдговориИзбриши
  4. Devojke,da li ste koristile true legs za ostatk tela?

    ОдговориИзбриши
  5. Devojke jeste li koristile true legs za ostatak tela?

    ОдговориИзбриши
  6. Mene interesuje da li moze prekriti vitiligo

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels