Alverde Body Butter LE nova kolekcija

03:45


Da li ste primetile novi šareni puter za telo na policama DM-a? :) Moram priznati da je ambalaža predivna, ali sasvim pristaje njegovom mirisu. Ako imate DM aplikaciju na mobilnom telefonu, juče su izbacili koji su to novi proizvodi, a ovo je jedan od njih. :)


U poslednje vreme mi je koža suvlja nego šo je zimi bila, što je čudno, i bila sam u potrazi za nekom hranjivom mazalicom. Već sam vas obavestila na FB stranici da sam dobila paket od DM-a, i nekako su mi svi proizvodi došli kao naručeni. Mislim da sam se od svega najviše ovom puteru obradovala. :)
Ambalaža je kao što i sami vidite vesela, upadljiva i sa puno bobičastog voća. Možete je i sačuvati kada potrošite puter. :) Čvrsta je, izmedju proizvoda i poklopca postoji i zaštitna folija. 
Cena je 465 dinara, 200 ml.
Miris je predivan. Miriše na šumsko voće, jagode, maline..sve pomešano, ali opet nekako prirodno, i ne veštački. Na mojoj koži kada ga namažem, posle nekog vremena izbledi miris tih bobica, ali i dalje ostaje neki onako pozadinski miris na koži. Dosta je neobičan. :)




Tekstura je ono što ga izdvaja od ostalih putera. Uopšte nije masan i težak kako sam navikla da oni budu. Lako se razmazuje i brzo upija. Liči na one grčke jogurte, samo još malo gušći. Odlično neguje kožu, i bude baš mekana posle njega. Odličan je za suvu kožu. Nije težak, i nije potrebno puno proizvoda za mazanje.
Medjutim, ono što ga zaista čini odličnim proizvodom je njegov sastav.
Sadrži sojino, maslinovo i suncokretovo ulje koji su pravi spas za suvu kožu, kao i šea puter.
U poslednje vreme stvarno proveravam sastav svih proizvoda koje kupujem. Alverde je marka koja veoma pazi na sastojke. Voće koje ovaj puter sadrži je iz biološkoj uzgoja, i ne sadrži sintetičke boje, mirise i konzervanse.




Ukoliko volite miris malina i jagoda požurite da ga uhvatite jer je limitirana serija. :))


Sastojci:





Dobre strane: - miris,
- ambalaža,
- tekstura,
- odličan je za suvu kožu,
- brzo se upija i nije težak,
- sastav.

Loše strane: - LE je ;).
- ukoliko ne volite takve mirise.

Meni se najiskrenije ovaj proizvod jako dopao, jer nije klasičan puter posle kog se ulepim i miris je prilično intenzivan. :)

Da li ste probale ovaj puter? :)

You Might Also Like

7 коментара

  1. *Nisam još uvek.Omiljeni DM-ov puter za telo mi je šea.Ne znam koliko traje,ali meni je trajao skoro godinu dana,mada sam koristila i losione za telo.Poslednji put,a to je bilo oko Nove godine potrošila sam mini-pakovanje slatke dinje.
    Jako volim sve ovakve DM-ove proizvode,a pogotovo bodi buter od čokolade koji nisam stigla da probam, jer je serija bila ograničena.To mi se najviše ne dopada kod njih,taj "ekspresni"nestanak sa polica.Mane to kao potrošača samo sluđuje i umesto da inoviram svoj kozmetički ukus,vraćam se "starom proverenom".Znači od efekta brzo-kuso za mene nikakve svrhe.
    Dopada mi se tvoja recenzija i poređenje sa jogurtima za telo.Fotografije su odlične.Volim DM-ove putere za telo,jer su povoljniji u odnosu na The Body Shop.Ali isto tako mislim da je njihova cena marketinški "frizirana" jer su za dve godine poskupeli sa 275 na 465 dinara,a to je skoro 100%.Neka me ekonomisti isprave ako grešim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Nataša Pivnički-
      Baš sam gledala šea puter i pitala se kakav je. :) Meni se dopada što stalno ubacuju nešto novo u ponudu, inače bi sve stalno bilo isto. Medjutim, često mi se zaista dopadnu proizvodi koji su LE, pa moram da pravim zalihe. :/
      Hvala ti. :) The Body Shop puteri su dosta skupi, kao i većina njihovih proizvoda uostalom. :/ Nisam sigurna koliko su poskupeli, nisam pratila, ali verujem ti na reč. :)
      Hvala ti na ovako opširnom komentaru! :)

      Избриши
    2. *Nema na čemu!Jako volim opširne,precizne recenzije.Do sada sam probala šeu i slatku dinju.
      Navela si me da kupim i ovaj proizvod.
      Ali imam Avonovu kremu za telo Care for family i Multiactiv mleko za telo,pa ne mogu da gomilam zalihe.
      Inače,The Body Shop je leti na velikim popustima u Austriji.
      Dešavalo se da bodi buter od manga od 500 gr košta 17 evra.

      Избриши
  2. Interesantno izgleda :) Ja inače nisam ljubitelj putera za telo, ali sada kada sam videla da je ređe teksture, baš mi je privukao pažnju. Plus, miris šumskog voća koji obožavam :) Lidija

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo definitivno moram isprobati, iako sam ljenčina kada su mazalice za tijelo u pitanju :D

    ОдговориИзбриши
  4. -Mell-
    Hehehe, joj ja baš obožavam. :D Zato ih i imam milion. :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels