Max Factor Creme bronzer i Miracle glow Illuminator

01:41


Još prošle godine, u favoritima, sam vam pisala o Max Factor Creme bronzeru. Potrošila sam ga, i kupila novi. To kod mene nije toliko česta pojava, i govori vam o tome koliko mi se dopada. Njega sam dobila uz Miracle Glow Illuminator, koji sam svakako želela da probam.


Bronzer kod nas dolazi u 2 nijanse, svetlijoj (05) i tamnijoj (10). Moja je svetlija, idealna za izrazito svetlu put. Nije narandžasta, niti hladna, više bih rekla da ide na zlatno. Sadrži kombinaciju više pigmenata, i sitnog zlatnog praha. Baš zbog toga smatram ga idealnim za utopljavanje tena.
Ambalaža je klasična, sasvim funkcionalna, nemam zamerke. Sadrži svega 3g, što me je iznenadilo, jer mi je trajao oko godinu dana. Cena mu je oko 800 dinara.
Tekstura je ono što ovaj bronzer čini posebnim. Vrlo lagan, gotovo puterast. Nanosi se u vrlo tankom sloju, i nemoguće je preterati sa njim. Blenda se u dva poteza, i stapa sa ostatkom lica. Pruža licu svežinu, utopli ga na prirodan način. Volim ga posebno za dnevnu šminku, jer sam sigurna da sa njim neću imati pruge, flekice i slično. Nanosila sam ga i kao senku, i kao takav mi se dopada.
Nije ni mat, ni šimerast. Više ima satensku završnicu, i vrlo sitne zlatne šljokice, koje licu daju dodatnu dimenziju.
Trajnost mu je takođe odlična. Trusi se u maloj količini.
Nanosim ga sa RT Blush četkicom, kao i sa Blush četkom za rumenilo. Ponekad i sa RT Sculpting četkom. Sa svakom je sjajno interagovao.

Dosta je teško pronaći bronzer za vrlo svetao ten, bez naginjanja narandžastim tonovima, i da se pri tom lako blenda. Ovaj je baš takav. Meni ume da bude svetao kada sam tamnija, ali mi je u ostalim slučajevima savršen.




Miracle Glow Illuminator je praktičan proizvod koji možete koristiti ispod pudera, mešati sa njim, ili nanositi kao hajlajter.
Pakovanje mu je klasično, sa zlatnim detaljima, stakleno, i sa pumpicom. Možete da kontrolišete koliko proizvoda želite da istisnete. Sadrži 15 ml, što je negde standard za ovakav tip proizvoda. Cena mu je oko 1300 dinara.
Dolazi u jednoj, univerzalnoj nijansi. U pitanju je vrlo svetla, šampanjac nijansa. Kako nije previše pigmentovan, verujem da bi zaista većini i odgovarao. Ne sadrži krupne šljokice, samo vrlo sitne, zlatne čestice koje reflektuju svetlost.

Najgušći je od svih iluminatora koje sam do sada probala, ali ne ostavlja debeo sloj na koži. Lako se blenda, i stapa sa kožom, i ne pomera puder. Uglavnom sam ga koristila kao hajlajter, i nisam pokušala da ga mešam sa puderom. Takva tehnika bi više odgovarala onima sa suvom kožom. Kao hajlajter prelepo izgleda na licu, i momentalno ga osveži. Daje vlažan izgled koži, što se meni posebno dopada. Vrlo brzo se setuje, i nije lepljiv, masan ili težak.
Preko njega umem da stavim i hajlajter u kamenu kako bi dobio na jačini.
Verujem da ovo znate, ali nanosite ga isključivo pre nego što setujete lice puderom u prahu.
Svakako jedan od onih proizvoda koji svaku šminku osveže i učine lepšom.




Da li ste probale neki od ovih proizvoda?

You Might Also Like

4 коментара

  1. Nisam nikada nesto preterano obraćala pažnju na Max Factor proizvode, iz nekog razloga me nisu privlačili, medjutim čula sam brojne pohvale za ovaj bronzer, videla da je bio na nekom sniženju i rekoh hajde da ga kupim. Još sam uvek kupovala isključivo mat bronzere i nisam verovala da bi mi se ovaj svideo, sva sreća da sam ga isprobala pošto je postao moj omiljeni bronzer, stvarno je savršen, toliko se lepo i lako bleda, nikada mi se nije desilo da mi ostavi štafte, bukvalno mislim da bih mogla zatvorenih očiju da ga nanesem i opet bi izgledao savršeno. Volela bih samo kada bi napravili još nijansi, tipa još jednu nijansu ovakvog podtona ali dosta tamniju, za leto, jer mi onaj tamniji koji postoji nekako previše vuče na narandžasto.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je možda i omiljeni bronzer trenutno. :) I slažem se za tamniju nijansu, i meni je delovala previše toplo.

      Избриши
  2. Imala sam priliku da probam ovaj bronzer i stvarno mi se svideo,no nikako da ga kupim,mislim da bi definitivno bilo vreme.Odličan post i kao i uvek divne fotkice <3
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels