Veliki new in #11

04:59


Prošlo je čak 4 meseca od prošlog posta sa novitetima. Ne mogu da verujem koliko vreme brzo leti. O nekim proizvodima sam vam već pisala, pa ću ostaviti i linkove. 

Kada sam sve stavila na gomilu, shvatila sam da nisam ni bila svesna koliko sam dekorative kupila. Tešim se da sve što sam kupila svakodnevno i koristim. Dobro, većinu. :)

O Rimmel Lasting Finish puderu sam vam pisala poseban post. Moj omiljeni puder, stvarno jedan od najboljih drogerijskih za moju kožu. Godinama ga koristim, i uvek moram da ga imam u šteku čak i kada isprobavam druge pudere, čisto ako mi se oni ne dopadnu.

Revlon Colorstay mi stvarno odgovara, pogotovo jer drži masne delove lica dugo pod kontrolom. Prekrivanje mu je takodje odlično, i da ne dužim, pisaću vam i o njemu, jer to zaslužuje.

Loreal True Match je u novoj bočici. Koristila sam staru verziju ranije, u istoj nijansi, ali je nova nešto tamnija. Nisam stigla da ga koristim, zbog prethodna dva, ali uporediću vam obe verzije.

Sada već vidim da će ovo biti dug post. O Aura Contour bronzeru, puderu u prahu, olovci za obrve, i olovci za oči sam vam pisala ovde

Kupila sam i S-he puder u kamenu, čisto da imam nešto za setovanje, i dobar mi je. Ispraznila sam Essence štand i kupila puder za matiranje koji mi je dugogodišnji prijatelj, i I love nude taupe senkicu. Zapravo dve. Na sniženju su, čini mi se da ih povlače iz prodaje, a morala sam da se osiguram jer ih koristim za konturisanje. Slične su NYX taupe rumenilu, ali nemam živaca da čekam po nekoliko meseci da ga ulovim, jer je stalno rasprodat.
Hvalila sam vam i Essence olovke za usne u nijansi 06. Kupila sam ih 5 čini mi se, a dve sam već potrošila.
Njihov ajlaner takodje koristim godinama, i kupila sam ga ponovo. Malo sam se razočarala, jer su četkici štrčale dlake, i čini mi se da više nije onako dugotrajan kao što je bio. Tu je uskočio Loreal Super Liner, ali tek mi je on razočarenje. Ne ostavlja crnu boju, kao da se osušio i nemoguće je naneti preciznu liniju sa njim. Možda mi je zapao samo loš primerak, ne znam. Ako znate neki dobar ajlajner, molim vas pišite predloge.

NYX Sculpt & Highlight je odličan proizvod za konturisanje. Nešto više o njemu ovde.

Golden Rose mat karmine sam kupila prvi put. Nisam ih ranije koristila, i dopadaju mi se. Više sam ljubitelj tečnih , koji se suše, ali nijanse 02 i 14 su stvarno lepe.

Blistex balzam za usne je O.K. Nemam nekih većih problema, ali ga nosim sa sobom u torbi.

Rimmel olovka za usne u nijansi Cappuccino je dosta popularna, a ja sam je mahinalno uzela, jer nemam ništa u toj nijansi. Dobra je, i lako se razmazuje, ali nijansa mi je više za veče, pošto sam svetla.

Sephora Lip Stain je još jedna hvaljena stvarčica. Pigmentovan je i penast, ali nisam baš pogodila nijansu, i šteta da ih tako malo ima kod nas. Ima i neke sitne svetlucajuće čestice u sebi, koje bih volela da su preskočili.


Christina Aguilera By Night parfem sam dobila na poklon. Godinama ga koristim, vanilast i zavodljiv.


Napokon sam pronašla kremu za lice koja mi odgovara. U pitanju je Bioten Skinnergy Refresh it! Ovo mi je druga tubica, a uskoro ću kupiti i treću. Nešto više o njoj ovde.

Batiste suvi šamponi su nešto bez čega ne mogu. Stalno ih kupujem, samo menjam mirise. Blush ima najlepši miris, ali mi je XXL ipak bolji što se jačine tiče.

Greškom sam kupila Pantenol mast, umesto gela, pa sam kupila i klasičnu pantenol kremu. Ona mi je odlična, dok mi se mast ne dopada. Takodje sam ponovo kupila i Lilly  VZK kremu za problematičnu kožu. Sjajna!

Eveline lak za maksimalni rast mi je ipak bolji nego 8u1, a kupila sam i njihov nadlak koji sam zaboravila da slikam.
Golden Rose WOW lakići su mi savršeni, a kupila sam i Aura lak zbog prelepe nijanse.


Ponovo sam se zaljubila u Palmolive gelove za tuširanje.
Dahlia uljani skidač laka ta nokte mi je super, jedina mana je što mi se čini da farba nokte.
Babylove šampon koristim već godinu dana, i jako sam zadovoljna sa njim.
Dobila sam i Macadamia ulje, koje jedino koristim, pored Loreal ulja u zlatnoj bočici.


Stvarno ne znam zašto mi je trebao još jedan losion za telo, ali miris mi se baš dopao. Za proleće i leto je idealan. Malina i ljubičica su neočekivano dobar spoj.


Kupila sam i NYX pomadu za obrve, i razočarala se. Za moje potrebe je daleko bolji njihov gel.


Od moje drage Pudrijere sam dobila Avon Dreams parfem, a ubacila je i neke testere i navukla me na Dior Poison girl parfem. Ubacila sam ga na wish listu, možda i najlepši parfem koji sam probala.


Babylove šampon je sjajan, ali se kosa mora nakon nekoliko pranja oprati i nekim jačim šamponom, jer nije dovokjno jak da skine ostatke svih proizvoda koje nanesem na kosu. Zato sam kupila Loreal Volume Collagen i LPM za masnu kosu. Oba su dobra, sa tim da mi se Loreal mrvicu više svidja.

La Roche Posay gel za umivanje mi se za sada dopada, pisaću vam o njemu.


DM prolećni paket mi je pomogao da brže oteram prehladu. :) Uveliko sve testiram, i spremam vam utiske.


Bioten je organizovao brunch i promociju Walk Tall kampanju u Botaničkoj bašti. Bilo je bajkovito, zaista. Dobili smo cegere sa proizvodima i bedžom. Jedva čekam da i njih isprobam, i napišem vam nešto više.
Nešto više o kampanji pročitajte na www.walktall.rs, jer možete da osvojite i lepe nagrade.


Da li imamo neke zajedničke proizvode? Šta ste vi kupovale u poslednje vreme?
O čemu biste želeli da vam pišem?

You Might Also Like

14 коментара

  1. Wauuu koliko proizvoda :) raj za oci, imam essens fiksatr, gr karmine, essens olovke, aura olovku,essens eyeliner ali u starom pakovanju. Odusevljena sam sa svim proizvodima i obozavam ih :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bioten CC krema je za moje masno lice preteska. Dvofazno Bioten sredstvo mi je i vise nego dobro, kao i Essence all about matt puder za matiranje.
    Slazem se sa tobom, Nyx pomada za obrve je samo bacanje para, ne radi ma apsolutno nista! :) :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nažalost, ni meni ne odgovara. :/ Pomadu mi je taako žao što sam kupila.. Preslaba je, i retka.

      Избриши
  3. ajme koliko lijepih stvari :) bome se vidi da si ispraznila esssence stand :D znaci nyx gel je bolji od pomade, eto sad ne moram probavat pomadu a gel imam, rjesila si me jedne muke :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. :* Eh, da je i mene neko ranije rešio muke, bilo bi dobro. :D Moram ja sve da isprobam. :D

      Избриши
  4. Probala sam Essence beli puder ( bolji mi je od She belog pudera ), olovke za usne, novi True Match, divne GRVM ruzeve, ovaj parfem ( malo je jak za moj ukus ), itd. Bioten CC krema je masna za moju mesovitu kozu, dvofazni skidac nije los. Zanimaju me LPM i Babylove samponi, pa kad budes mogla.. Hvala unapred :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zamalo da kupim S-he, hvala ti na informaciji! Ja volim jače parfeme, znam, znam :D CC krema ni meni ne odgovara. Hoću, pisaću! :*

      Избриши
  5. Zbog cega ti je Eveline za maksimalan rast bolji od onog 8u1? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Duži su mi nokti, i brže mi rastu sa njim. Sa 8u1 je trebalo da potrošim pola bočice da bih primetila da deluje. Nije loše, ali mi je ipak za maksimalan rast bolje. :)

      Избриши
  6. Evo predlog ajlajnera: Rimmel GlamEyes - klasičan ajlajner u formi tuša, taaananaa i kvalitetna četkica i po meni prava mera odnosa mat i sjaja u tragu koji ostavlja :)

    A sa Biotenom imam neki love-hate odnos. CC krema mi je oooodlična pa uporno pokušavam da još nešto zavolim, ali ne ide (krema nekoliko probala i ništa posebno, čak mi neke behu premasne, a micelarna ona roze sa pamukom me peče pa razbija, posebno oči:( )

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na predlogu! <3 CC krema meni uopšte ne odgovara, a micelarna mi i nije nešto. Sve ostalo mi se dopada, pa ne treba suditi na osnovu par proizvoda, iako se meni to zamalo dogodilo. :D

      Избриши
  7. Imaa ovde svasta! Obozavam Revlon ColorStay puder! :) Imam dv nijanse i prezadovljna sam :D Pisi o Lorealovom, i ja sam imala staru verziju i ona mi je bila odlicna :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nova nijansa TM je prežuta. :/ Šteta pa nam nisu uvezli i neutralne nijanse.

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels