Favoriti marta

08:11



Prvi put pišem favorite meseca za ove tri godine. Nisam ih pisala jer ne menjam toliko često proizvode. Ovog puta su tu, jer ne mogu da ih nazovem ni favoritima zime, niti proleća unapred, iako sam sigurna da ću ih i ubuduće često koristiti. Tako da neka budu favoriti marta, jer su bili deo moje rutine svakog dana.

Počela bih sa Revlon Colorstay puderom, kog sam i kupila početkom marta. Često sam na fakultetu i po 12h, a kako imam mešovitu kožu izludjivalo me je prosijavanje posle nekoliko časova. Bila sam u potrazi za puderom koji nije težak, i koji je namenjen mešovitoj i masnoj koži. Revlon puder me je već na prvo nanošenje oduševio. Nije težak, ima jače prekrivanje, a kožu drži mat i po 8h. Nije neophodan puder u prahu preko njega, jer se sam setuje. Završnica mu je polu mat/prirodna. Nešto brže se suši na licu, pa je potreban brz rad četkicom. Uglavnom ga nanesem prvo na jednu stranu lica, pa onda na drugu. Svakako ću vam pisati i detaljnu recenziju, ali moram da ga pohvalim jer me je spasao brige.

O MUFE bronzeru sam vam već pisala, a savršen je kada vam je potrebno da se šminka dugo ne pomera, ili ne nestane. Kako ga ujutru stavim, tako ostane ceo dan. Vredan svake pare, zaista.

Možda je ona po nekoj logici trebala biti prva, ali nema veze. Too Faced Primed and Poreless baza za lice, je najbolja koju sam probala. Nanosim je samo na mesta gde su mi pore nešto vidljivije, a to su ujedno i mesta sa kojih mi prvo sklizne puder. Mali pomogač, koji napravi značajnu razliku.


Takodje, i o Aura Illuminate me sam vam već pisala. Jako je fin, pogotovo za dnevnu šminku. Kada ste nenaspavani, koža vam deluje umorno, mrvica iluminatora na jagodicama će promeniti celokupan izgled. Već sam ga pola potrošila, a sigurno ću ga kupiti ponovo. Moj je u nijansi sunlight, koja je toplija, a postoji i u roskastoj verziji.

Maybelline Color tattoo 24h Creamy mattes su vrlo popularne, a sasvim mi je jasno i zašto. Idealne su za brzu šminku, a traju čitav dan ukoliko nemate jako masne kapke. Moja je u nijansi 91. Neka prljavo roza, mauve boja. Lepo slaže sa sličnim karminom, i nije napadna, a može se kombinovati sa najrazličitijim senkama.

Too Faced Better than sex je najbolja maskara na svetu. U dva poteza se dobiju trepavice nalik na veštačke. Mislim da sa svim trepavicama može da napravi čudo. Pisaću vam detaljnije i o njoj. 

Essence nove olovke za usne su svi loše ocenili. Jeste, nisu onako kremaste kao ranije, zapravo, dosta su suvlje. Medjutim, pronašla sam idealnu nijansu za sebe. Svaki dan je nosim, sve svoje karmine sam zamenila sa njom, a verujte mi imam ih puno. Takodje, u kratkom roku sam čak dve potrošila, a ni treća nije daleko. Mislim da ću nabaviti zalihe. Nijansa je 06, tkz. mauve. Vrlo slična prirodnoj boji mojih usana. Jedjna stvar je što usne moraju biti u idealnom stanju.


Koji su vaši favoriti ovih dana? Da li imamo neki isti? :)

You Might Also Like

17 коментара

  1. Obožavala sam staru 06, bila je baš posebna nijansa. I ova nova je lepa :) Planiram da probam puder i maskaru :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam i zalihe stare 06, i ona više liči na novu 05. Mada nova nije toliko lepa jer je suvlja. :/ Ako probaš, javi utiske. :)

      Избриши
  2. joooj mene tako ta too faced maskara tako zanima, tko zna ako bi i mojim jadnim, kratkim i ravnim trepavicama napravila cudo :D

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман19. март 2016. 13:48

    I meni se svidjaju nove Essence olovke :). Stare su bile previse kremaste za mene. Kristina

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман21. март 2016. 05:41

    Gde si kupila Revlon Color stay?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман21. март 2016. 06:05

      Hvala na odgovoru. Kolko vidim na netu, to je u Novom Sadu. Meni treba za Beograd info gde mogu kupiti ovaj puder. Ako neko zna nek mi odgovori. Hvala jos jednom!

      Избриши
    2. Nista, zbog toga sam tu. :)
      Jeste. Trebalo bi da ga ima u većim apotekama, ili nekim lokalnim parfimerijama. Nadam se da će se javiti neko sa konkretnim odgovorom. :)

      Избриши
    3. Nista, zbog toga sam tu. :)
      Jeste. Trebalo bi da ga ima u većim apotekama, ili nekim lokalnim parfimerijama. Nadam se da će se javiti neko sa konkretnim odgovorom. :)

      Избриши
    4. Анониман21. март 2016. 20:00

      Može da se kupi na Terazijama, u podzemnom kod hotela Moskva, u dve parfimerije. Na sajtu mojekrpice.com, može da se prođe i jeftinije.

      Избриши
    5. U Beogradu ih drze Mauricijus parfimerije - podzemni prolaz na Terazijama kod Nusiceve, Nemanjima blizu Slavije, Brankova kad se krene od Zelenjaka ka Brankovom mostu... imaju i sajt pa mozete pogledati sva prodajna mesta.

      Избриши
  5. Revlonov puder mi je odlican! Pogotovu za neke specijalne prilike kada znam da mi treba nesto sto znam da ce da mi stoji i ne pomera se odatle :)

    ОдговориИзбриши
  6. Essence Satin Mauve 06 (stara verzija) je moj večiti favorit, i isti slučaj, zamenila mi je sve druge karmine i olovke. Sreća pa imam neke 3, 4 u rezervi. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Haha i ja (srećom) imam dve. :D Lepe su stvarno bile, trebali su ih ostaviti, a ove izbaciti kao dodatnu kolekciju.

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels