Rimmel Stay Matte puder u kamenu

05:25




Iako puno puta hvaljen, ovaj puder je došao na red tek pre par meseci. Nisam sigurna zašto, ali uvek sam imala neki drugi koji želim pre da isprobam.

Medjutim, sada kada jesam, ne želim da ga menjam.


Ambalaža je i više nego jednostavna, i ne toliko čvrsta. Morate dobro paziti da vam negde ne ispadne, jer je ishod prilično predvidljiv.
Ne dobija se uz njega ona pufnica, niti bilo šta zapravo. Mislim da ga je najbolje nanositi velikom četkom, i da tada najbolje izgleda.
Kod nas dolazi u 4 nijanse, a moja je 001 Transparent. Čini mi se da razlika izmedju nijansi nije velika, i da se prilagodjavaju tenu.
Miris je jako blag, i podseća me na bebi puder.

Koristi se za setovanje pudera, kao i za matiranje lica. Generalno, svaki tečni puder bi nakon nanošenja trebalo setovati, a posebno oni sa mešovitom i masnom kožom.
Jako lepo stopi puder sa kožom, i to svaki sa kojim sam ga koristila. Lice odmah deluje prirodnije, ni malo brašnjavo. Ne uvlači se u sitne linije, niti se kači za suve delove.
Ima slabu pokrivnu moć, ali po meni dovoljnu da puder izgleda lepše.
Što se matiranja tiče, za sada mi je favorit od svih pudera ovog tipa koje sam probala. Imam mešovitu kožu, i T-zonu mi drži nekih sigurnih 4-5h. Tek tada moram da ga obnavljam. Na vrućinama izdrži nešto manje.
Nije mi izazvao nikakve iritacije.

Cena je oko 650 dinara, za 14 g.


Dobre strane:
- cena i gramaža,
- dostupnost,
- sjajno setuje puder, i matira,
- idealan za sve tipove kože,
- izgleda prirodno na licu.

Loše strane: 
-ambalaža.


Zaključak: Sjajan proizvod, trenutno možda i najbolji koji se može pronaći u drogerijama kod nas. U potpunosti mi je jasno zašto ga svi toliko hvale. Sigurno ću nastaviti da ga kupujem.


       Da li ste probale ovaj puder? Kako se vama dopao?

You Might Also Like

8 коментара

  1. imala sam ga i potrosila ali ga nisam ponovo kupila jer me ambalaza uzasno zivcira i previse mi je "silikonast" pomalo tezak na licu :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uf :/ Nisam to primetila na mom licu. :/ Čak mi je laganiji nego Essence All about matte. :/

      Избриши
  2. U protekle 2 godine ovo je bio jedini kameni puder koji sam koristila buduci da imam dosta masnu kozu i retko sta drugo je moglo da se izbori sa ovim problemom, medjutim letos ga nisam tako religiozno koristila zato sto sam primetila da posle odredjenog vremena lice mi izgleda kao da sam nanela dosta sminke, i sada ga koristim za specijane prilike

    Giveaway na mom blogu;sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod mene potpuno drugačije iskustvo. :/ Nadam da si pronašla neki koji ti odgovara za svaki dan. :)

      Избриши
  3. Ambalaza je bas neprivlacna, to me je uvek i odbijalo pa nikad nisam ni pozelela da ga kupim. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, jeste, a osim toga se lako polomi. :/ Ali je zaista dobar proizvod, pa mu to donekle opraštam. :)

      Избриши
  4. Ovaj puder je odlican ! I opisala si ga verno, nemam sta da dodam :) Mojoj mesovitoj kozi odgovara, tri pakovanja sam potrosila dosad (nijansa Transparent), isprobavam i neke druge ali nisam odusevljena, tako da cu mu se vratiti uskoro :) Kristina :*

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels