Balea proizvodi

01:59


Malo kasnim sa ovim postom, ali ono što je bitno jeste da sa sigurnošću znam da ovih proizvoda i dalje ima u prodaji.
Uskoro vam pišem i o Balea letnjoj kolekciji koju ste sigurno primetili.
Šarene i vesele ambalaze, slatki mirisi, i uskladjenost sa godišnjim dobima su ono što krasi Balea proizvode. Česte limitirane kolekcije su ono što mene stalno privlači.

O gelu za brijanje sa mirisom borovnice sam vam već pisala, a ovaj je vrlo sličan njemu. Ovog puta nosi pravo letnje ime Carribean Dreams. Namenjen je i osetljivoj kozi, a koristi se na dobro poznati način. Pokvasite kozu, nanesete ga, i nakon brijanja samo isperete.
Cena je oko 250 dinara, a sadrzi 150 ml. Mirise na kokos, a pena je jarko plave boje. Mislim da mu nema premca medju drogerijskim proizvodima. Stvarno dugo traje, pena je gusta i bogata, a da ne spominjem to što je lude boje i mirisa.
Ne iritira kozu, čak bih rekla i da je neguje. Nakon brijanja je svilenkasta i nezna. U svakom slučaju, imate moju veliku preporuku.




Nekako oduvek izbegavam pene za čišćenje lica, jer sam čitala kako isušuju kozu. Ipak, rešila sam da ovoj dam šansu. Balea pena je namenjena suvoj i osetljivoj kozi. Koristi se kada već skinete šminku, i očistite lice jer skida ostatke koje drugi proivodi nisu uspeli skinuti.
Cena je 370 dinara, i sadrzi 150 ml. Miris je blag i nezan, mene podseća na miris klasičnih Nivea proizoda. 
Sadrzi ekstrakt bademovog cveta, i pantenol. Nisam primetila da mi isušuje kozu, i verujem da bi odgovarao blago suvoj, normalnoj, ali i mešovitoj kozi.




Sastav:
AQUA • GLYCERIN • DECYL GLUCOSIDE • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE • COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE • PANTHENOL • COCO-GLUCOSIDE • GLYCERYL OLEATE • PRUNUS AMYGDALUS DULCIS FLOWER EXTRACT • PROPYLENE GLYCOL • PARFUM • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE • CITRIC ACID • TOCOPHEROL • SODIUM CHLORIDE • ETHYLHEXYLGLYCERIN • PHENOXYETHANOL • CITRONELLOL • LINALOOL • ALPHA-ISOMETHYL IONONE.


Iako je novitet medju Balea proizvodima, verujem da ste već čuli za nju je rje pokupila brojne pohvale. Sa razlogom, rekla bih.
Maska za kosu sa vanilom i bademovim uljem mi je sigurno jedno od otkrića u poslednjih par meseci.
Cena je takodje oko 250 dinara, a sadrzi 200 ml.
Miris je predivan, prava topla vanila.
Naznačeno je da se treba drzati 2-3 minuta. Za razliku od nekih drugih maski, kod ove je to zaista dovoljno vreme. Brzo omekša dlaku, i olakša raščešljavanje. Nakon ispiranja kosa je mekana i sjajna.

Tekstura je retka, i kada sam je videla uopšte nisam očekivala takav efekat. Ipak, i više sam nego zadovoljna.
Ukoliko volite, slobodno je drzite i duze nego propisano.
Odgovarala bi suvoj, farbanoj i normalnoj kosi. Moja kosa se brzo masti, a ovaj maska je nije dodatno otezavala. Samim tim, i tankoj i masnoj.
Pogotovo ako vam je ravna kosa, verujem da bi vam se dopala. Zagladi krajeve, i umiri je.


Sastav:
Aqua ·  Cetearyl Alcohol ·  Behentrimonium Chloride ·  Dicaprylyl Ether ·  Isopropyl Palmitate ·  Panthenol ·  Isopropyl Alcohol · Citric Acid · Niacinamide ·  Alcohol ·  Vanilla Planifolia Fruit Extract ·  Prunus Amygdalus Dulcis Oil ·  Parfum ·  Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride ·  Sodium Benzoate ·  Potassium Sorbate.




Ovo je pravi zimski puter za telo sa uljem lešnika, i po meni, mirisom Nutelle. Ima stvarno fin topao miris, kao pravi lešnici. Kod nas je stigao malo kasnije, ali verujem da bi i sada odgovarao izuzetno suvoj kozi.
Njegova cena je oko 400 dinara, za 200 ml. Ambalaza je vrlo simpatična, i tačno mi nekad bude zao da bacim ovakve kutijice kada ih potrošim. 
Prilično je gust, ali se topi u dodiru sa kozom. Obično ga nanosim pre spavanja, baš zbog njegove teksture. Miris se zadrzava na kozi par sati, i ljubiteljima slatkih mirisa bi se sigurno dopao.
Koza posle mazanja bude mekana, i nahranjena. Ipak, zbog mirisa i teksture će sačekati neke malo hladnije dane.





*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.


Da li ste probali neki od ovih proizvoda? Kakvi su vaši utisci? :)

You Might Also Like

8 коментара

  1. Анониман7. јун 2015. 04:00

    Za sve si me proizvode zainteresovala. :D Prva na listi - pena za lice. :) Odlican post.

    ОдговориИзбриши
  2. koristim iskljucivo samo baleine gelove za brijanje jer su najbolji, najpovoljini i uvijek imaju zanimljive mirise, di cu bolje od toga :D

    ОдговориИзбриши
  3. Buter imam i obozavam, a masku svakako uzimam. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман9. јун 2015. 04:45

    Probala sam Baleine pene i gelove za brijanje, super su. Dobra mi je bila i (plava) pena za ciscenje lica. Radila je svoj posao odlicno :) Masku i puter jos uvek nisam probala :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da i tebi odgovaraju. :) Do sada nisam čula ni jednu osobu da se žalila. Nisam probala plavu. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels