Top 5 favorita zime

06:59


Bilo mi je teško da izdvojim svega 5 proizvoda koje sam najčešće koristila zimi. Otkrila sam zaista dosta dobrih, a svoja otkrića planiram da podelim sa vama. Kako ste verovatno primetili na fotografiji ih je 7, jer sam Aura karmine svrstala pod jednu stavku.
Nekako sam se naučila i da ne gomilam nepotrebne proizvode, da pažljivo biram, i jako volim. Uživam da kozmetiku koju imam stvarno i koristim, i ne volim kada mi samo skuplja prašinu. Tako sam došla i do te faze da kupujem isključivo posle dobrog razmišljanja, premišljanja i pročitanih recenzija, a rezultati su i više nego zadovoljavajući. Sa svakom kupovinom sam zadovoljna, a trudim se da pre nje i potrošim proizvode sa koji mi ne odgovaraju.

Nakon zaista mnogo pročitanih recenzija kupila sam NYX Taupe rumenilo, koje koristim za konturisanje. Dugo sam ga izbegavala, jer sam mislila da nije dovoljno pigmentovano. Zapravo je sasvim lepo. Nijansa je hladna, blaga i pogodna za svetao ten, kakav je moj. Lako se "blenda", i stapa sa kožom, i deluje jako prirodno. Ima ga dosta, i mislim da može dugo da traje, a cena je oko 650 dinara, Jedino sa čim nisam u potpunosti zadovoljna jeste njegova trajnost. Čini mi se da mi brzo sklizne sa lica. Ipak, kako sam ga često koristila, i zbog krajnjeg rezultata koji ostavlja svrstala sam ga u favorite.

Loreal Le Blush je vrlo netipično rumenilo za mene. Boja je živahna, koralno-narandžasta, i pigmentovana. Nijansa je peach, i naziv je sjajno opisuje. Ono što mi se dopalo jeste kako čitavo lice dobije drugu dimenziju sa njim, ako se umereno koristi. Uprkos jarkoj boji pogodno je za svakodnevnu šminku, i funkcioniše uz različite kombinacije. Sa donje strane ima ogledalce, pa se može nositi i u torbi. Takodje, ima i malu četkicu, koja je previše tvrda za moj ukus. Postoji u još par nijansi, i nekako su mi sve podjednako lepe.



Aura matte tečni karmini su me privukli čim su izašli na tržište. Kupila sam nijansu 609, koja je prava nežna roze boja, ali ni malo veštačka i dosadna. Prvih par puta nanošenja mi nije bila jasna pomama za njima, jer se nekako lepio za usne, i neravnomerno skidao. Ipak, boja mi se jako dopadala, pa sam tražila načine za njegovo korišćenje. Zapravo, tajna stavljanja jeste da namažete 1 sloj, i sačekate da se dobro osuši, i tih par minuta ne smete dirati usne. Kada se osuši dodajte još jedan sloj po potrebi. Tada mi se nije hvatao za suve delove, i lepo je izgledao. Posle njega sam kupila i nijansu 613, koja nije bila tako nezgodna za mazanje, i nije se lepila. U pitanju je jedna neutralna boja, koja mislim da bi apsolutno stajala svakome. Koristim ih svakog dana, jer su nijanse baš jedostavne, i neupadljive.

Aura Final matte karmini su takodje nešto novo od Aure, a kako stvarno volim mat usne, morala sam bar 1 da isprobam. Odabrala sam nijansu Whoopee, koja je vrlo jarka, negde izmedju crvene, pink i koralne, i koju je nemoguće uhvatiti aparatom. Vrlo vibrantna, i definitivno boja koju svako primetil. Karmin miriše na vanilin šećer, i to baš jako, što se meni lično dopada. Vrlo je i pigmentovan, a i trajnost je sasvim dobra. Sigurno bih probala još koju nijansu, a ovu svakako preporučujem.


NYX Jumbo olovka u nijansi Milk je takodje jedan od proizvoda o kojima sam čitala samo reči hvale, ali me nekako nije privlačio. Od kada sam ga kupila, svakodnevno ga koristim, i to na mnogobrojne načine. Možete ga koristiti na "vodenoj liniji", kao bazu za senke, u uglovima oka, ispod obrva.. Vrlo je pigmentovan, i kremast, i mislim da stvarno dugo može da traje.

Loreal Color Riche Matte senka je savršenstvo što se mene tiče. Vrlo, vrlo lepa hladna braon boja. Osim toga, praškasta i kremasta u isto vreme, pigmentovana i postojana. Lako se "blenda" i stapa sa ostatkom šminke. Žao mi je što nisu izbacili više nijansi u ovoj kolekciji. Jedina stvar koja mi se ne svidja jeste što se pakovanje jako brzo prlja, i nemoguće ga je očistiti. Pokušavala sam sa alkoholom, jer stvarno ne volim kada mi šminka tako izgleda, ali sam uspela samo da je izmrljam. :/
Medjutim, to je najmanji problem kada se vratim na to koliko je zaista kvalitetna.




Koji su vaši zimski favoriti? Da li delimo neke?

You Might Also Like

18 коментара

  1. Bas sam juce merkala Loreal senku, ali sada kada je vidim usporedjenu sa NYX taupe mozda uzmem njega pa koristim i za pregim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, on je više multifunkcionalan. Jedino što je senka pigmentovanija, i duže se drži na kapku, alis u nijanse vrlo slične. :)

      Избриши
  2. Lorealovo rumenilo je tako bozanstveno! Nisam ga uopste spazila, nisu mi bila preterano zanimljiva njihova rumenila, ali ovo ce biti moje. Obozavam te peachy nijanse i ova je savrsena! :)
    Poklekla sam pred najzedom Aura mat tecnih ruzeva i uzela sam jedan i odusevila se bojom i postojanoscu, stvarno su odlicni :))

    P.s. Slike su odlicne :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se dopada i svetlo roze, baš su fine nijanse. :) Drago mi je da i tebi odgovaraju. :) Hvala ti, trudim se da budu bolje. :*

      Избриши
  3. oh koja prekrasna boja rumenila! nyx olovka je meni top baza za sve sarene look-ove :) loreal sjenila nikako da probam, svaki put kad je negdje popust nikad ih nema na polici :D

    ОдговориИзбриши
  4. 609 je jedna od dve najlošije nijanse iz te linije, sve druge su neuporedivo lakše za mazanje :) 613 je jedna i od mojih favorita. Blago tebi kad ti Taupe odgovara za konturisanje, na meni izgleda grozno :( Lepi favoriti :)

    ОдговориИзбриши
  5. :D imamo zajednicke favorite... L'oreal i Nyx... :D

    Od sada ti javno kometarisem, jer sam sinoc napravila blog i prvi post je tu, pa dodji da se skupa druzimo! :*

    ОдговориИзбриши
  6. Nyx Taupe rumenilo je i u mojim favoritima,koristim ga kao i ti za konture.. :*

    ОдговориИзбриши
  7. Odavde nisam probala samo Loreal, ni senku ni rumenilo :) Aura klasičan mat karmin sam probala od drugarice, verovatno ću uzeti neki, samo da odaberem nijansu :) A tečni su fenomenalni.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super su i ovi klasični mat. :) Trenutno razmišljam koju bih još nijansu kupila. :)

      Избриши
  8. Одговори
    1. Šta vas je odvojilo? :)) I meni je super, gledala sam novo pakovanje koje izlazi na proleće, ono mi se mnogo više dopada. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels