Veliki new in

01:11


Dugo nisam pisala new in postove, a u poslednja 3 meseca se nakupilo dosta stvari. Recenzije dosta proizvoda ste već čitali, a o ostalima planiram da pišem. Ukoliko vas interesuje neki proizvod, slobodno kažite, potrudiću se da o njemu pišem pre nego o drugima.
Planirala sam da stavim pojedinačne slike, ali sam shvatila da bi verovatno dugo trajalo očitavanje stranice jer ih ima dosta, tako da sam ih ipak kombinovala. Ukoliko želite da vidite veće slike, samo kliknite na njih.

Sve je počelo sredinom avgusta čini mi se, kada mi je stigao DM paket sa proizvodima iz letnje kolekcije. O svima sam pisala, i njihove recenzije možete pronaći na blogu. Vrlo vesela i mirisna kolekcija, a većina proizvoda je već potrošena. :)
Zatim sam dobila Nivea gel za tuširanje, pa se i počastila China Glaze Spring in my step pastelno-neonskim lakom, i Nyx Antwerp tečnim mat karminom, o kom sam takodje već pisala.


Putovala sam u Hrvatsku, u kojoj sam kupila Alverde LE bronzer koji nije stigao do nas i Alverde puter sa mandarinom i vanilom, kojima sam posvetila posebne postove. Tu su se našli i Biobaza prirodni dezodorans, i Klas silikon za kosu.


LPM balzam za kosu sa slatkim bademom i lanenim semenom se pokazao kao odličan regenerator, i toplo ga preporučujem. Loreal puder, maskara i korektor su mi vrlo prijatna iznenadjenja i planiram da nastavim da ih kupujem. O puderu sam već pisala, a o ,,ostatku ekipe" planiram, jer su zaista odlični.


Kvalitete Dove mirisnih kupki sam vam već prezentovala, kao i od Essence highlightera i njihovih olovki za usne. Tada sam kupila i Maybelline olovke za obrve u 2 nijanse, koje su prilično dobre, ali nisam pogodila nijanse, pa sam i zaboravila da ih slikam. U Loreal Casting farbu sam se pomalo razočarala, jer mi se nije primila boja, ali sam uz kupovinu nje u DM-u dobila i veliku Syoss četku za feniranje, tako da sam to lakše prebolela.


Zatim sam još malo putovala, i u Grčkoj kupila par H&M proizvoda, a u Veneciji Kiko duo bronzer i senku.


60 seconds lak je sjajan, čitavo leto sam ga lakirala. Boja je predivna, i pri tom posebno dolazi do izražaja u mraku, jer ima dozu neon lakova. 
Ponovo sam pokušala da izvučem svetlije pramenove, i kupila Garnier Olia farbu, koja se manje-više primila, ali mi i isušila krajeve, tako da je ne bih više kupila. I Alverde okoloočna krema se našla u korpi, i baš sam zadovoljna sa njom.


Pošto se trudim da izbacim štetne sastojke iz upotrebe naručila sam i Manna paket. Za sada sam probala samo puter od manga i 2 sapuna, i sve mi se pokazalo odličnim. Puter mi se toliko dopao, da planiram da naručim i veliko pakovanje.
Stigao je i Estar paketić kozmetike, i za sada prva informacija je da puter za telo sa vanilom miriše fenomenalno, i dugo se zadržava miris na koži.
Obnovila sam i zalihe Balea dvofaznog skidača, koji je za cenu od nekih 150 dinara i više nego sjajan.


O Blush četkicama, i mojim oduševljenjem sa njima ste već mogli da čitate, a o Nyx olovkama tek planiram da pišem. Dovoljno je da kažem da me za jednu nijansu svi pitaju koji je to karmin, jer je nijansa i pigmentacija neverovatna.
Stigla je i nova Essence kolekcija, i ja sam kupila karmin za koji sam se nadala da će mi biti tkz. ,,nude karmin", medjutim pokazao se ipak kao presvetao.


Zatim mi je stigao i paket Eveline šminke, i za sada sam zaljubljena u rumenilo koje je sjajno. Obožavam te ,,prljavo roze" nijanse, i mislim da mi najbolje stoje.


Art Deco rumenilo sam kupila pre Eveline paketa neznajući da je unutra rumenilo skoro pa iste nijanse, ali dobro ipak postoji mala razlika. Bademovo ulje sam ponovo kupila, i spas je za lice, kosu i telo, i jako je hranjivo.


Kupila sam i par Bioten proizvoda. Piling, mleko za skidanje šminke i tonik su na slikama, a slika CC kreme se negde misteriozno izgubila. Bioderma micelarna koja je na popustu se nije mogla zaobići jer je stvarno sjajna.


Kako sam malo isušila kosu tu su se našli i Insight šampon i maska, i Macadamia ulje. Brahmi amla ulje za kosu sam kupila jer sam čitala dosta pozitivnih komentara o njemu, i iskreno se nadam da je delotvorno, jer stvarno ima neprijatan miris.


I počastila sam se Real Techniques četkom za puder, jer mi je stara u ne baš najboljem stanju i Zara parfemom čijim mirisom sam se oduševila.


Šta ste vi kupovale ovog meseca? :)

You Might Also Like

9 коментара

  1. Drago mi je da si nasla taj Zara parfemcic koji si trazila. :) Mmmmm sada moram da nabavim estar puter.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Tijana LeClaire-
      Sve parfeme u Zari sam pomirisala, dok ga nisam pronašla. :)) Super je, baš fino miriše. :)

      Избриши
  2. Super kupovina ,skoro mi se sve dopada a nešto sam isprobala,recimo Bioten piling,savršen mi je,i ove klas silikonske kapi sam nekad redovno trošila dok sam bila plavuša :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Tijana- SJZ-
      Hvala ti. :) I meni se piling baš dopada, a kapi sam i ja ranije koristila, i potpuno zaboravila na njih. :)

      Избриши
  3. uh koliko toga, ali sama bih sve te stvarcice kupila jejr su po mom ukusu :)

    ОдговориИзбриши
  4. Uuu,koliko lepih stvari:) Dosta toga sam probala.Zanimaju me tvoji utisci o True Match korektoru (cula sam da je izuzetan:) Kristina

    ОдговориИзбриши
  5. lijep post :D sviđaju mi se fotke i kako je sve pregledno :D
    puno stvari mi se sviđa i voljela bi ih nabaviti - patim za Kiko proizvodima, imaju mi posebnu ambalažu, a i kvalitetu hvale na svakom ćošku :D
    voljela bih nabaviti i Real Tehniques kistove :D

    ОдговориИзбриши
  6. WOOOOOOW, Stvarno ne znam što mi je bolje! :D Zara parfemić, RT, Macadamia, Artdeco <3

    ОдговориИзбриши
  7. -Talisha Art-
    Primetila sam da imamo vrlo sličan ukus. :))

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels