Dove - razmazite se, recenzije 4 gela

03:09


Koliko mi se dopadaju ove kupke (krem-gelovi zapravo) govori vam prva slika. Misija: sakupiti ih sve. :) Šalim se, bila je akcija u Liliju 2+1 gratis, a 3 sam već imala.
Ono što karakteriše sve ove kupke su mirisi. Predivni i nežni kakvi se ne mogu ni približni pronaći kod neke druge kupke u drogerijama.
Cena je 250 dinara, a sadrže 250 ml proizvoda. Mogu se pronaći apsolutno svuda, od supermarketa, pa do svih parfimerija. Ambalaže su im jednostavne, i sa ukusom. Miris je kod svih različit, i to je zapravo ono što ih razlikuje. Teksture su im iste, bogate i kremaste, bele boje, koje blago pene u dodiru sa vodom. Definitivno su više kreme za tuširanje, nego gelovi.

Posle tuširanja zaista se dobija osećaj čistoće, što sa nekim gelovima nije isto jer samo klize po telu i ništa ne rade.
Ne isušuju kožu ni malo, verujem da bi i jako suvoj koži odgovarali jer je čak i hrane. Koža je mekana, nežna i mirisna kao da ste naneli parfem. Makar se meni miris baš dugo zadržava, nekih par sati sigurno. Pri tom, celo kupatilo miriše.
Mislim da vam je jasno zašto su mi ovi kremasti gelovi medju omiljenima. Jedina mana je sastav, koji zaista nije najbolji. Polako izbacujem i trošim svu kozmetiku sa lošim sastavom, ali biće mi teško njih da se odreknem.


Čini mi se prošle godine da je Dove izbacio novitete, i to su bili gel za tuširanje, mleko za telo, i gusta krema za telo istih mirisa. Tu su bile 3 vrste, i sva 3 mirisa sam probala. Moram proznati da su svi lepi, ali sa bademom i kokosom su mi ipak za nijansu lepši. Ko voli jake i sladunjave mirise sigurna sam da će mu se dopasti ši puter sa toplom notom vanile. Ove godine su izbacili i sa pistaćima koji mi je brzo prirastao srcu. 


Kremasti gel sa mirisom badema i hibiskusa sam dobila na poklon, a kasnije kupila još jedan. Meni lično je ovaj najfiniji miris. Vrlo je senzualan i ženstven, i pravo je uživanje tuširati se sa njim. Ako se malo bolje udubite u sastav primetićete da svi sadrže suncokretovo ulje, a ovaj sadrži ekstrakt badema i ekstrakt hibiskusa. 



Miris kokosa i jasminovih latica se zapravo jako lepo slažu, i daju vrlo prijatnu notu. Ja kokos tu iskreno slabije osetim, ali mi baš zbog toga možda toliko i prija. O njemu sam malo više pisala ovde
Pored suncokretovog ulja, sadrži i ekstrakt kokosa.



Gel sa pitaćima i magnolijom je nešto novo u Dove kozmetici, ne samo kod nas nego svuda u svetu. Miris nije toliko cvetni kao kod prethodnih, ali je svakako lep. Oseti se miris pistaća, i negde iza prigušeno magnolija.
I on sadrži ekstrakt pistaća i latica magnolije. Mislim da je to svakako pohvalno, jer smo više i navikli da proizvodjači samo ubace veštačke mirise.



Dove Deeoply Nourishing nije iz iste kolekcije, ovo je njihov klasični kremasti gel. Iste je teksture kao i prethodni gelovi, ali je miris karakterističan za sve Dove proizvode. Ako ste imali njhihovo ,,plavo" mleko za telo, odnosno Essential Nourishmeent za suvu kožu, onda znate kako miriši.



Sve u svemu, ako zanemarim sastav ovo su vrlo dobri kremasti gelovi, i drugih zamerki zaista nemam.

Da li ste ih probale? :)

You Might Also Like

11 коментара

  1. Svi Dove proizvodi moju kožu ostave nekako klizavom. Meni to ne smeta, ali recimo moja mama ne može da smisli Dove. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nema do Dove tuširalica. Probala sam više manje sve koje su na našem tržištu, ali Dove je uvijek u mom tušu <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Sara BRBlog-
      I meni se jako dopadaju, nisam probala ni pola, ali eto kad jedan znalac kaže, onda znam koliko je sati. :))

      Избриши
  3. Obozavam Dove kupke i sve sam ih probala osim ove nove sa pistacima ;) Ona je sledeca <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -HeadInTheClouds-
      Miris je manje cvetan, ali i dalje vrlo poseban, nadam se da će ti se dopasti. <3

      Избриши
  4. Dove su mi definitivno omiljene tuširalice :) Bukvalno sve ih volim, a trenutni favorit su mi pistaći <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Anđelija Ađa-
      I meni su jedna od omiljenih. :) I ja sam se trenutno navukla na njega. <3

      Избриши
  5. Ok su,samo jos da nemaju Dmdm hyndatoin kancerogeni sastojak...

    ОдговориИзбриши
  6. Ja obozavam ih sve,sjajno mirisu! Thumbs up for this one! :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels