Alverde piling za telo sa mrvicama kokosa i cvetom lotosa

13:27

 


Dok sam 1. put nanosila ovaj piling pomislila sam da je jedan od najdivnijih pilinga koje sam do sada imala. Pri tom dosta miriše na kokos. Zainteresovala sam vas? :) Nastavite da čitate. :)
Kao što verovatno već znate Alverde proizvode možete naći samo u DM-u. Cena je oko 250 dinara, i dobijate 150 ml proizvoda.

Ambalaža je praktična, volim što je u tubici, i sve vidite na slici, tako da vas sa tim ne bih zamarala. :)
Miris je predivan! Vrlo poseban, i nisam imala ništa slično. Miriše i na kokos, i na neko cveće, dosta nežno, ali intenzivno, i slatkasto. Sadrži mrvice kokosa i lotosov cvet. Čak se neko vreme zadržava na koži, ali kratko, volela bih da to traje duže, jer mi se miris jako dopada. 

Tekstura je stvarno nešto posebno, što nisam do sada vidjala kod pilinga, posebno ne drogerijskog ranga. U sebi sadrži prave pravcate delove kokosa. Oni se ne rastvaraju u dodiru sa vodom, ali su dosta sitni tako da vam neće zapušiti odvod ili tako nešto. :)
Osim tih mrvica sadrži i sitne čestice pilinga, kao šećer. Vrlo je nežan, pravo je uživanje koristiti ga. Radi ,,posao" što je vrlo bitno, ali uzmite u obzir da ima sitnije čestice nego Fruttini piling npr.
Koža je posle korišćenja mekana i nežna. Takodje, nisam primetila da isušuje kožu, već mi se čini upravo suprotno, da je neguje.
Nije mi izazvao nikakve iritacije.



Alverde: Piling sa mrvicama kokosa i cvetom lotosa. Mrvice kokosa i fina zrnca za piling uklanjaju izumrle čestice kože i pružaju glatki izgled. Blagi sastojci za pranje nežno čiste kožu, a ne isušuju je. Biljni glicerin, ekstrakti cvetova lotosa i kokosa intenzivno neguju kožu. Sa prirodnim aromama.
Upotreba: 1-2 puta nedeljno kružnim pokretima umasirati u vlažnu kožu. Zatim temeljno isprati. 
Bez sintetičkih boja, mirisa i konzervansa. Bez sastojaka na bazi mineralnih ulja.

Sastojci: Aqua, Alcohol*, Glycerin, Coco-Glucoside, Cocos Nucifera Fruit*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Silica, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Cocos Nucifera Fruit Extract*, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Citic Acid, Parfum**, Alcohol
* ingredients from certified organic agriculture 
** from natural essential oils


Tekstura se može videti i kroz tubu:



Dobre strane: - miris,
- tekstura,
- nežan je,
- koža je mekana i nežna posle,
- ne isušuje kožu,
- prirodni sastojci.

Loše strane: - pomirišite ga pre nego što ga kupite, jer je miris, kao i uvek, individualna stvar, pa ako ne volite slatkaste mirise, možda vam se neće dopasti,
- ukoliko tražite jači piling.

Da li ste probale ovaj piling? :)

You Might Also Like

14 коментара

  1. Upravo sam odradila piling i razmišljam kako mi je pri kraju i kako treba drugi da kupim i nailazim na ovu recenziju :) Slučajnost? :D Mislim da ću ga isprobati, nije skup :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Aurora-
      Sudbina. :)) Isprobaj ga, mislim da se treba malo pomaknuti i od klasičnijih proizvoda za promenu. :)

      Избриши
  2. Koristila sam ovaj piling pre vise od 5 godina, mozda mu se malo promenio sastav u medjuvremenu. Miris sam obozavala, ali sam ga jedva potrosila, jer su noge pocele da mi se perutaju od njega, sto mi se nikada u zivotu nije desilo. Mozda je bilo i do koze, malo sam izgorela na letovanju, ali opet.... Sad koristim neke malo blaze, mada mi i Velnein koji je jako grub fino odgovara za redje koriscenje.
    Ali miris... ako je onaj stari.. pre-pre-predivan!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Nina*-
      Moguće da jeste, jer su ga ovog proleća predstavili kao novi proizvod. Čudna reakcija. :/ Verovatno neki od sastojaka nije odgovarao tvojoj koži, posebno ako je već bila nadražena. :/ Baš mi je žao. :/ I meni se miris jako dopada! :))

      Избриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Bočica je preslatka. Moram priznati da ništa njihovo nisam koristila. Svakako ću ga barem pomirisati sljedeći put kad budem u prilici :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Sara BRBlog-
      Pomiriši, jer je miris specifičan, i ili ti se svidja ili ne uopšte. :) Ako voliš slatko, verovatno će biti ono 1. :))

      Избриши
  5. -Femme-
    Jeste, njihovi proizvodi imaju baš specifičan miris. Slažem se u potpunosti. :) Mada meni se ovaj baš dopada, jer ne osetim samo kokos, već i nešto slatko uz njega. Ne znam da li sam dobro razumela, kako miriše bol u grlu? :D Taman ću sad da se ,,samopotamnim" pa ću da ga probam. :D Napiši i ti, što da ne. :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha, verovatno taj bol nema "miris", ali stvara neki hladan osecaj, neprijatan, pa tako i ovaj piling meni, kad ga pomirisem :-D
      Ali je odlican :)

      Избриши
    2. Hahaha jooj, to nikad nije prijatno. :D

      Избриши
  6. Joooj ja sam luda za pilinzima za tijelo :D mogla bi i ovaj isprobati :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels