Rimmel Lasting finish lipstick 012 Guest list, 050 Paradise, 070 Airy Fairy and 214 Firecracker review

03:56


Ukoliko vam treba savršen Nude i koralni karmin ovo je pravi post za vas! Neke od njih bukvalno svaki dan nosim, i najčešće za njima posežem. Spremite se za brdo slika! :)


Inače, Rimmel kozmetika postoji od 1834. kada je mladi zaljubljenik u parfeme i kozmetiku otvorio svoju parfimeriju, i pravio svoju kozmetiku. Prezime mu je bilo Rimmel, i tako je i do dan danas ostalo. :)

Rimmel kozmetiku možete naći u većini parfimerija. http://mauricius.rs/ , DM-u, Liliju, i u dosta lokalnih.
Cena je oko 400 dinara, i često je na sniženju (kao i sada) . Dobijate 4 g proizvoda.
Možete birati izmedju čak 17 nijansi ovog karmina. Ima dosta krem i roskastih nijansi, i mislim da svako može pronaći nešto za sebe. Volim i što svaka nijansa osim broja, nosi i svoj naziv.




Pošto sam dobila testere, ambalažu možete videti na 1. oficijalnoj slici. :)
Ono što je bila moja velika greška dok sam ih merkala u parfimeriji jeste što sam mislila da su sedefasti. O kako sam samo grešila... Ni 1 od ove 4 nijanse nema ni s od sedefastog, što ćete se i sami uveriti na slikama.

Proizvođač kaže: RIMMEL LASTING FINISH LIPSTICK ruž za usne. Ukoliko ste razočarani upotrebom ruža koji se za tren oka razlije na Vašim usnama, pristupite korišćenju novog proizvoda Rimmel-a, koji u potpunosti rešava ovaj problem. Pomoću nove formule ruža sa 50% više pigmenata boje Vaše usne ostaju sjajne, ne promenjene i trajno prekrivene bleštavim sjajem u trajanju neverovatnih 8 sati. Pored ove prednosti ovog ruža ona istovremeno neguje i hidratira Vaše usne, koje izgledaju kao da ste baš u ovom momentu naneli ruž. Boja i sjaj na usnama su konstantno prisutne.



Sva 4 karmina su potpuno ista po svojoj teksturi, završnici i mirisu.

Tekstura je kremasta i savršeno prijanja uz usne. Trajnost je dosta dobra, sigurno par sati bez popravki. Svetlije nijanse malo brže izblede, ali svi blede ravnomerno.
U sebi sadrže sitne zlatne čestice koje su me i zbunjivale, pa sam mislila da su sedefasti. Uglavnom, jako su sitne ali njihova funkcija je sasvim drugačija. Reflektuju svetlost, i daju usnama punoću. Nekako u poslednje vreme sam se navikla na mat karmine, i ovo mi je bilo pravo osveženje, i bila sam iznenadjena koliko mi punije deluju usne.

Završnica je dakle kremasta, šljokice se na usnama uopšte ne vide.

Miris mi se jako dopada, prijatan je i vanilast.
Ono što mi se jako dopalo jeste što je oblik karmina takav da ga možete jako precizno naneti i bez olovke za usne. Moj savet je da karmine generalno trošite u smeru kao što su sečeni (kao kod ovog) jer će vam to mnogo olakšati svako sledeće nanošenje.
I još jedan veliki plus je što ne isušuju usne, već mi se čini da ih čak i hidriraju.


050, 070, 012, 214:



Prva nijansa je 012 Guest List.
U pitanju je tamnije roza, topla nijansa. Ukoliko imate malo tamniji ten i tražite neutralnu nijansu za sebe, mislim da bi ova mogla da vam odgovara. Nijansa je takva da na svetlijim devojkama izgleda kao neutralna tamnija roskasta za svaki dan, a na tamnijim devojkama više nude nijansa.
Odlična je za svaki dan, i za veče npr. kada želite da istaknete oči.

Ni 1 slika nije obradjivana:



Mislim da je mrvicu tamniji na usnama. Svi ovi karmini su svetliji malo na usnama nego u ambalaži.




Druga po redu je 050 Paradise.
Ovo je duboka braonkasta boja mesa. Ukoliko imate taman ten, preporučujem da je probate jer stvarno mislim da bi mogla da bude savršena nude (my-lips-but-better) nijansa. Na meni kao svetlijoj je vrlo zanimljiva čak i čoko nijansa, i takodje je nosiva za svaki dan.
Obično braon nijanse daju ispijen izgled licu, ali ova nijansa ima po malo i roze i zlatne boje u sebi, pa nekako to sprečava.






Prelazimo na mog miljenika 070 Airy Fairy.
Ovo je toliko spominjana nijansa, nemoguće da negde niste čuli za nju. Slušala sam toliko toga o ovoj nijansi, i većina devojaka je obožava. Verujem da je većina vas i ima. :)
Ovo je prava pravcata nude nijansa. Takozvana boja mesa, sa roskastim tonovima. Vrlo je zanimljiva nijansa, jer je u isto vreme i krem, i roza, i topla, i hladna.. Nosim ga svaki dan, i već sam ga dosta potrošila, ali sigurno obnavljam zalihe! :)






I poslednja po redu jeste 214 Firecracker.
Meni sa najzanimljivijim imenom, jer je skroz pogodjeno.
Nijansa je tamija koralna. Jača je nego prethodne i pigmentovanija. Medjutim, ni ona nije jaka, nego je opet nekako smirena. Mislim da bi odgovarala svim tonovima kože, samo što bi na nekim delovala jače, na nekim slabije. Generalno, jedna fina nijansa da razbije monotoniju. :)




Na suncu:


U hladu malo i na rozu:

Sve 4 zajedno (012, 050, 070, 214):



Na suncu:


Koliko su dugotrajni možete videti i na ovoj slici. Skidala sam ih Garnier micelarnom vodom.
I da, nemojte da vas uplaše one male sličice, jer su sve slikane u hladu, pa deluju tamnije. :)


*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

Nadam se da sam uspela verno da vam ih prikažem. Da li ste probale neke od ovih karmina? :)

You Might Also Like

10 коментара

  1. Divni su! Ovaj 070 vec neko vreme hocu da kupim.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam vjerovatnop jedna od rijetkih kojima 070 Airy Fairy ne pase, ni uz kakvu sminku, ni uz kakvu kombinaciju, totalni promasaj. Proslijedila sam ga, naravno.
    Jako mi se svidja ovaj 012!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Lejla Markovic-
      I meni se to dešavalo sa nekim proizvodima, i nisam mogla da verujem kako samo meni ne odgovara. :D
      Sve to zavisi i od tena, boje kose.. Možda bi ti se taj više dopao. :))

      Избриши
  3. Bas sam mislila da ce mi 214 stajati kao tebi ali na mojim usnama je bas crvenkast dosta,a 070 mi je odlican. Jelena

    ОдговориИзбриши
  4. -Jelena-
    Hm.... šteta :/ A da probaš pre karmina da predješ preko usana sa malo pudera? 070 je stvarno predivan. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels