Giveaway! :)

13:43


Da, da konacno i taj giveaway. :)
On je povodom toga sto su pregledi na blogu presli 20 000, pre manje od mesec dana sam objavila da je presao 10 000, i za tako malo vreme broj se duplirao. Hvala vam najiskrenije sto me pratite i hvala vam za toliko lepih komentara. Iskreno sam srecna zbog toga, i zadovoljstvo mi predstavlja pisanje svakog novog posta. Nadam se da i vama predstavlja zadovoljstvo citanje istih. :)
Sto se samog giveawaya tice, o divnim torbicama i nakitu ste mogli procitati ovde: http://make-up-liciouss.blogspot.com/2013/10/must-have-torbicenakit.html koji ce izmedju ostalog biti poklonjeni. :)
Meni bas nesto i ne ide sa tim nagradnim igrama, ali eto mogu makar nesto da poklonim. :D



I napokon pokloni: Jedna od stvari u 1.poklonu jeste NYX paleta Love in Rio-Amazonian Babes, za koju kada sam je narucivala drzala fige da je imaju, jer mi se jaaako dopala. :) Boje su apsolutno prelepe i nosive, sto vidite i same. :) Moj aparat nije toliko dobar da vidite tu divnu teksturu, ali moze se nagovestiti. :)





A drugi je set Makadamia proizvoda: sampon, maska za kosu i svima poznato ulje za kosu, koje sam i sama probala: http://make-up-liciouss.blogspot.com/2013/09/macadamia-tretman.html



I divna torbica od ,,Lana torbe" :


Predlog za nosenje :) :

I da rezmiram :D cak 2 devojke ce biti nagradjene! 1. poklon je sve gore navedeno, a 2. poklon je prelepa narukvica od ,,Mila nakit". :)


2.:


Pravila igre:
1. Lajkujte stranicu Make Up Liciouss
2. Lajkujte stranicu Nakit Mila
3. Lajkujte stranicu Torbe Lana

Htela sam da izbor pobednice ide putem random-a medjutim, zbog tehnickih problema u komentaru ostavite svoje ime na FB-u i mejl, i Koga i zasto volite, pa makar to bio i predmet, i 2 najzanimljivija odgovora bice nagradjena. :)
Kada malo bolje razmislim mozda je ovo i bolje, jer i one devojke koje zaobilazi random (kao mene :D) mogu da se nadaju necemu. :) Takodje, mislim da ovde svako moze da se raspise i da se pronadje. :)
Znam da ce ovo biti tezak izbor, ali dobro. :)
Ako mozete ,, sharujte" ovaj post na svom profilu, jako bi mi znacilo. :)
Pobednik se objavljuje 2.novembra tj. u subotu. :)

Srecno!!! :))

You Might Also Like

35 коментара

  1. Odlicne su ti nagradice! :)
    Pored svojih najdrazih, moram priznati da mnogo volim svoje macke. Imala sam dve, da bi najstariji doveo sina nedavno. Upravo im se smejem jer je "striko" sa losim vidom ulovio misa, ali je izleteo malisa i ukrao mu ga i sad ga drzi u zubima i rezi kao pas. Prvo sam se uplasila da nemam mozda psa u dvoristu, kad ono ludo malo mace koje je vrlo ozbiljno shvatilo svoj zadatak :D Cela porodica se valja od smeha na rezecu macku :)))
    Tvoju stranicu sam lajkovala sa T's World Of Colors-BLOG stranice, ali sam ove dve morala da followujem sa svog profila, jer to nisu redovne "like" stranice. Osim ako mozda imaju redovne, onda mi dojavi pa cu da menjam :)
    misstamaraf@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  2. ana.grbic
    anagrbic00@gmail.com
    Volim moju malu sestricinu koja nam je svima trenutno centar sveta i volim sto me sprema na sve ono lepo sto me ceka:-)

    ОдговориИзбриши
  3. Danijela Djokic (MariposaMzdaghrzoem) bloodywitch@hotmail.com

    volim mog zeku,jer ima slatke cupkaste shishkice,okruglu guzu, lize mi ruku da me probudi da se mazimo i igramo, i voli da krade banane sa stola :)

    ОдговориИзбриши
  4. Jeca Pereca
    petrov.jelena@ymail.com

    Volim krem banainice, u stanju sam celu kutiju sama da pojedem i nikome ni jednu da dam! Desi se da kupim ceo kilogram, unesem u sobu i drzim u fijoci od kreveta...samo izvlacim i jedem i iznosim omote :)

    ОдговориИзбриши
  5. Sanja Vecko
    co.jovanovic@yahoo.com

    Draga Mia, hvala na ovom giveawayu nagrade su vise nego fenomenalne :) koga god da nagradite bice srecan.
    Pitate me koga volim, sem svoje dece, supruga i roditelja pocela sam da malo vise volim i sebe, nekako sam utonula u obaveze i skroz se zapostavila ovih godina iako su deca mala preko dana jedva nalazim vreme da disem.Zato sada vama kuckam i cekam da mi se osusi lak na noktima :), jedino nocu uzivam u surfovanju netom i saznavanju novih stvari i osecam se super jer sa sitnicama menjam sebe.Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  6. Volim sunce, nasmejane ljude,volim da se svi osecaju voljenim!
    Ilic Marija - masacz48@gmail.com
    FB- Marie Ilic

    ОдговориИзбриши
  7. ВУК И ЈАНА
    djordjevichmarija@gmail.com
    Nagrade su odlicne Mia. Volim Vuka i Janu. To su moja decica (4,5 god i 14 mes)od kojih mama nema vise vremena za sebe. Citam blogove dok andjeli spavaju :). I volim muza. NadM se nagradi! Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  8. Giveaway je super, kao i cijel blog (ali to već znaš :-))
    Na prvu se čini jako jednostavno odgovoriti na pitanje, ali tu se traže da izdvojimo samo dvije. Ne, neću pisati kako volim svoju obitelj ( jer se to ne može opisati rječima - to je onaj stupanj više od ''volim'')... Pisat ću o neobičnim stvarima koje me instant ispune srećem --i to se može nazvati ljubav :-)
    Ja volim gumene bombone...nema razloga zašto, jednostavno poludim kad prođem pored dijela sa bombonama i uvijek gledam da li ima nešto novo. I to ne one mede gdje su svi isti. A ne ne, ja volim one gdje se iznenadim kad naletim na 7 različit oblik. Pa probam sve oblike i onda izvrnem čitavu kesicu da nađem baš taj određeni.
    Volim šetnje, duuuge šetnje...ali one spontane, sa dragim ljudima ...i na svakom raskrižju stati kao malo dijete i gledati kuda da skrenem :-) ( malo fali da ubacim i neku dječiju nabrajalicu da vidim koji put će ispasti , a ovamo se nadati da bude onaj koji mi je prvi pao na pamet)
    i ovdje ću stati......

    Marija Krešić Bandić
    marija.bandic1@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  9. Nagrade su predivne, nadacu se iako do sad nista nisam dobila...
    Prvo i najbitnije, volim svog supruga i naseg andjela Anju <3
    a osim njih, volim knjige - oduvek i zauvek, citanje me rasterecuje, ispunjava i podstice moju mastu, jer nista nije lepse nego zamisliti scenu o kojoj upravo citam, kreirati i oblikovati likove samo prema opisu, i napredovati kroz tekst gutajuci stranice ne bi li se saznao rasplet dogadjaja...

    helena.medicus@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  10. Naravno najvise svoju decu...Volim jos i prvi sneg,stare fotografije,decije crteze,pozitivne ljude,dobru knjigu,cokoladu,nes kafu,zivotinje..voim da cutim,da mastam,da uzivam u toploj kupki,da slikam..a volim i da dobijam poklone :)
    Aleksandra Veselinovic aveselinovic0@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  11. Aleksandra Filipovic
    aja94@live.com

    Najvise od svega volim sto u ova luda vremena imam podrsku i pomoc porodice i par pravih prijatelja, a druga stvar, sto imam razvijenu empatiju za neke ljude koji nisu moje srece, pa sam skladno sa tome odabrala svoju buducu profesiju u vidu psihologa, ne bi li ljudi imali uvek mene (i u vidu strucnjaka, ne samo prijatelja), kao sto sam ja sve vreme imala ove divne ljude.

    ОдговориИзбриши
  12. Aleksandra Dobardzic
    aleksdobardzic@gmail.com
    Da naravno volim muza i porodicu, ali necu se osvrtati na to. Obozavam kafu, cajeve i zacine ali i to nije vredno pomena. Pomenucu zasto volim Mikija! A ko je Miki? To je pas sa coska kod moje zgrade. Volim ga iy mnogo razloga. Kada sam se tek doselila u ovaj stan jedna od prvih stvari koju sam uradila kada sam izasla iy gradskog prevoza je da sam ugledala Mikija i mazila ga. Volim ga jer ima mali prcvoljak od repa koji vrka levo-desno dok hoda. Sto ima najguscu dlaku koju sam ikada videla, koja je leti toliko puna yemlje i pra[ine da su mi posle samo jednog prelaska po dlaci ruke crne, ali ga i dalje sa zadovoljstvom mazim. Volim ga i jer je glavni baja na cosku i vodja coporske bande, ali hoda polako i ima melangolicnu facu i ponasanje. Sto mi sam pridje da ga mazim a ako slucajno prestanem jer me zabole kolena od cucanja, priljibi mi glavu uz nogu i krene da gura iz sve snage, jer mu nije dosta. Ipak je on glavni na cosku i on odredjuje kad je dovoljno.
    I naravno za kraj ovog pisanija, da bi bolje razumeli o cemu pricam evo i slike Mikija:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=527463904008115&set=a.425986964155810.1073741828.421442547943585&type=1&theater

    ОдговориИзбриши
  13. Cestitam, i zelim ti jos puno ovakvih povoda za slavlje...

    Mmmmm, sta volim....? Volim onih pet minuta sna kad produzim sat od 7h na 7:05 :)
    Milena Nesic
    wilenica88@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  14. Natasa Nikolic
    nella91@gmail.com
    Najvise volim onaj trenutak kad cujes pesmu koja te inspirise, pa ti , gde god i sta god radio, ona popravi dan. Zaboravis na sve probleme, na sve ruzno. Jednostavno iscezne sve i osecas se kao da mozes da letis. Muzika nas cini da idemo ulicom nasmejani, cak kada za to nema razloga. Zbog toga je moj odgovor muzika. Da nam svaki dan bude nasmejan i ispunjen. +) http://www.youtube.com/watch?v=8piAL5rD6wI La la la =)

    ОдговориИзбриши
  15. Natasa Nikolic
    nella91@gmail.com
    Najlepsi osecaj je onaj kada cujes pesmu koja te pokrece, pa ti ona, gde god i sta god radio popravi dan. Sve lose zaboravis, sve iscezne i imas osecaj kao da mozes planine da pomeras. Muzika nas cini da budemo nasmejani, cak i kada za to nema razloga. Zbog toga je moj odgovor : muzika. Da nam svaki dan bude nasmejan i ispunjen. =) http://www.youtube.com/watch?v=8piAL5rD6wI We are only young if we seize the night .. la la la +)

    ОдговориИзбриши
  16. Neira Kameric
    neira.kameric@hotmail.com
    Ja najviše volim sebe. Tu pronalazim inspiraciju da volim sve ostale :)

    ОдговориИзбриши
  17. jasmina Tosic
    tosicjaca@gmail.com
    Zelim prvi navedeni poklon,Zato sto je originalan i stvoren za mene.Sve ono sto meni treba da budem negovana,lepa,izazovna,....

    ОдговориИзбриши
  18. Avon Prodaja Beograd
    sanja.avon@yahoo.com
    Највише на свету волим своју маму! Она је моја мама, мој нјабољи пријатељ, моја душа! Највећа подршка која је увек уз мене и која ме у свему подржава! Један њен топли осмех је сасвим довољан да ми улепша дан и увек поправи расположенје! Моја снага!

    ОдговориИзбриши
  19. Joj kako divan giveaway! Imam paleticu iz Love in Rio edicije, i divna je!!! Ko god da osvoji ovu, verujem da ce uzivati, a za tebe veliki poljubac :*

    ОдговориИзбриши
  20. Prelepi pokloncici za nas zene koje vodimo racuna o sebi i koje se trudimosvakog dana da izgledamo sve lepse i lepse.
    Dragana
    gaga.gasica@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  21. Marina Sasa Pantelic
    makaisasavr@gmail.com
    Posto u moje selo ovo nema da se nadje,ja bih bila prva koja bi imala ovako nesto i bas bih volela da mi svi zavide u mon selu

    ОдговориИзбриши
  22. Igor Pantelic
    igorpantelicza@gmail.com
    nagovorili me ovi moji da ostavim komentar kako bih dobio poklon i poklonio zeni .Ali i super je to zato sto ona obozava da se sredjuje,sminka i ona lepo izgleda i ja to volim kod nje zato sto vodi racuna o sebi

    ОдговориИзбриши
  23. Sminkanje Aleksandra G
    aleksandrasminkanje@hotmail.com

    Volimmmm ono sto radim, volim te osmehe zadovoljnih musterija, tu srecu u ocima, to samopouzdanje koje im ulijem :)
    i blogove poput ovog, gde uvek ima dobrih saveta i ideja... :)

    ОдговориИзбриши
  24. Prelepi ,pokloni za nas zene ,samo je pitanje koja najvise ima srece i kaja ce biti lepa i negovana,uz vase proizvode i kaja ce nositi vasu torbicu gde god da krene
    Zorica Zoran Arandjelovic
    zorulezoki111@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  25. Volim svoju porodicu i meni drage ljude,jer je to istinska ljubav koja nas pokrece,i stavlja osmeh svakog dana na lice.
    Nikolic Marija
    marija.nikolic1987@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  26. Jao, pa vidi koliko se ljudi prijaviloo, nema sanse da bilo sta osvojim, kmeee :(
    Salu na stranu, tolko su me neki nasmejali ovde sa svojim odgovorima, da bih im licno poklonila neke poklone :))) Steta sto ne mozemo mi da cekiramo koji nam se odgovori svidjaju :)

    Prvo, cestitam ti na uspesnosti bloga, zelim ti bar jos 1000 X toliko citalaca i pratilaca :)
    Drugo, nema sanse sve da napisem sta volim, jer ne bih znala od cega da krenem. Ako te bas interesuje, imas na mom fejsbuku skoro 4000 lajkovanih stranica, pa ti vidi :)))

    Da imam dete, to bi bilo ono sto najvise volim. Mislim da ne postoji nista vise na svetu, sto se moze voleti vise od novog zivota, i to onoga koji si ti udahnuo. :)
    A dok se to ne dogodi, moj odgovor ce biti..Najvise od svega volim taj osecaj ljubavi kojim imam u sebi, za sve zivo sto postoji na ovom svetu. I bez toga ne bih mogla da zivim :)

    ps. a ti sad zamisli uz to ruzicaste oblake, pufnaste bombone, puno srca i balona, miris mora i okupanih beba, gledanje u zvezde, pravljenje kula od peska, bosonogo hodanje po travi, ususkavanje u zagrljaju voljene osobe, poljupce, neznosti... ;) ijao, izgore mi pizza! :))))

    ОдговориИзбриши
  27. najvise volim sebe .Volim seve jer vodim racuna o sebi i volim da izgledam lepo,atraktivno...
    Dragana Pantelic
    pantela77@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  28. Najvise volim mog momka sto mi pre 2 godine poklonio Kokera za rodjendan! Od tad smo Kole(da,vrlo originalno za kokera :) ) nerazdvojni,igramo se,smejemo,bar ja njemu doduse, pricamo i vijamo macke po dvoristu :) sve u svemu on je zaista moj najbolji prijatelji mnogo ga volim! Da ne spominjem da on kao sto ja volim njega on voli moju sminku,koja cim padne na pod postane njegova nova igracka,tako da sminke nikad dosa,malo sam bangava :) Da,i mog dragog volim,da ne zaboravim :)
    fb Isidora Bokun

    ОдговориИзбриши
  29. Suzana Sakovic
    ledenod@gmail.com
    Najvise na svetu pored svoje porodice volim ZIVOTINJE. Zivimo u takvom vremenu kada je vrlo tesko naci prijatelja i osobu koja ce uvek biti tu za tebe i koja te nece izneveriti. Zivotinje su covekovi najbolji prijatelji jer te nikada nece izneveriti i napustiti,a i ne kaze bezveze poslovica pas je covekov najbolji prijatelj. Najvise mi bude zao i uvekmogu da zaplacem kada cujem da ljudi mahinalno ubijaju i muce zivotinje na sve moguce nacine. To je jako tuzan i odvratan prizor za mene i uvek se osecam lose kada nesto tako cujem.Ljudi koji muce iz hira zivotinje za mene ne treba da postoje. Ovom prilikom vas pozdravljamo ja i moja maca pufnica. :) ♥

    ОдговориИзбриши
  30. Suzana Sakovic
    ledenod@gmail.com
    Najvise na svetu pored svoje porodice volim ZIVOTINJE. Zivimo u takvom vremenu kada je vrlo tesko naci prijatelja i osobu koja ce uvek biti tu za tebe i koja te nece izneveriti. Zivotinje su covekovi najbolji prijatelji jer te nikada nece izneveriti i napustiti,a i ne kaze bezveze poslovica pas je covekov najbolji prijatelj. Najvise mi bude zao i uvekmogu da zaplacem kada cujem da ljudi mahinalno ubijaju i muce zivotinje na sve moguce nacine. To je jako tuzan i odvratan prizor za mene i uvek se osecam lose kada nesto tako cujem.Ljudi koji muce iz hira zivotinje za mene ne treba da postoje. Ovom prilikom vas pozdravljamo ja i moja maca pufnica. :) ♥

    ОдговориИзбриши
  31. Pratim te preko fejsa pod imenom Suzana Sakovic.
    E-mail: ledenod@gmail.com
    Pored svoje porodice i najblizih, najvise volim ZIVOTINJE! Zivimo u takvom vremenu da je vrlo tesko naci pravog prijatelja koji te nece izdati,izneveriti,napustiti,pricati lazi i neistine o tebi...
    Zivotinje su covekovi pravi i najbolji prijatelji kako kaze poslovica. Iako ne mogu da pricaju,oni sve razumeju i pokazuju ti gestovima. Najzalije mi je kada cujem vest o tome da su zivotinje mucene i ubijane na svakakve nacine iz razlicitih hirova. Takvi ljudi za mene ne treba da postoje uopste i zivot treba da im bude uskracen na isti nacin kakav su zivotinjama uskratili. Pozdravljamo vas pufnica i ja. :D ♥

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels