Sephora colorful pro-brown eyes

05:43




Jedna slatka mala paletica koja ni 1 devojci ne bi bila na odmet. :)
Za cenu stvarno nisam sigurna, krece se od 500 pa sve do 900 din.zavisi od snizenja. Imam je vec duze vreme, i cesto je koristim, a skoro je netaknuta.
6 senka, 2 harmonije, braon i lila nijanse. Pise da je za braon oci, jeste da ja imam zelenkaste, ali mislim da ove boje svima pristaju. Pretpostavljam da postoji i za druge boje ociju. :)
Moze se koristiti i sa suvom i sa mokrom cetkicom. U paleti dobijate malu dvostranu cetkicu koja nije tako beskorisna jer je uska i taman za ove senke.
Kutijica je cvrsta, dizajn lep. Mana je samo sto su senke stvarno preuske, i namucicete se stavljajuci ih. Cinjenica je da su malo i tvrdje.
Iza se nalazi malo upustvo i inspiracija kako ih koristiti.





Boje su dosta pigmentovane, ove svetlije malo manje. Na slikama su boje bez baze.
Tamno braon 1 je skoro pa mat, svetlija braon 2 je puna shimera i bas je boja za izlaske, a ova koralna 3 je puna sljokica koje nisu bas tako sitne. :)
Svetlo bez nijansa 4 takodje ima shimera, lila nijansa 5 jako podseca na ovu koralnu, takodje ima malo vece sljokice, ali ova tamno ljubicasta 6, boja sljive, mi je favorit. Boja je prelepa, elegantna i ima neku dubinu.


6,5,1,2,3,4

Da li ste probale ovu paleticu? :)

You Might Also Like

8 коментара

  1. Boje u kutijici su mnogo slatke jos kad ne bi gurali toliko shimera i sljokica u senke bilo bi super.Mislim ko hoce da sljasti postoje namenski proizvodi :)Ovako mislim da im u senkama nije mesto i to me uvek odvrati od kupovine :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se sa tobom za sljokice, prevelike su za senke. Dobro je sto ih ima samo u 2 senkice.

      Избриши
  2. Ja ovo imam vec par godina sigurno 3,4 cini mi se da to vise ni nema da se kupi, meni su prilicno tvrde snke, i rasipaju se ove sa gliterom uzasno dve spokjne su mi najbolje

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uf ja ih nemam bas toliko dugo. Mislim da sam ih kupila predproslo leto. :) Nisam sigurna da li ih sad ima, mislim da sam ih videla u onim kutijicama na snizenju, ali nisam sigurna. :) Meni su ove najtamnije super, samo te 2 sa velikim sljokicama mi nisu neke. :)

      Избриши
  3. Predivna je paletica,ali imam Blockbuster i bilo bi samo bespotrebno gomilanje :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj, ma i ovo je gomilanje, al dobro sta cu. :D Mislim da imam i previse, ali ne dovoljno braon senki. :D

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels