Najbolji make up proizodi po kategorijama- part II

06:20





Nastavljam u istom tempu. 
Posle palete senki idem na:

Mono senke: Kada u obzir uzmem i cenu, i izbor nijansi ali i kolicinu ipak bih izdvojila Essence senkice, jer kostaju samo 219 din. a ima ih u stvarno svim nijansama, i kolicina je prilicna. Osim njih ne mogu a da ne spomenem i Deborah mono senke, kao i Art Deco :)


I ove senkice su mi bile super, ne znam gde su nestale :(



Alajner: Essence vodootporni alajner!!! I tacka. :D Probala sam stvarno razne, uglavnom dosta skuplje, ali mi zaista ni 1 ne odgovara kao ovaj. Dugo traje, boja je lepa i pigmentovana, i moze se izvuci lepa linija. I da, uopste ga nije tesko skinuti. :) (ovaj plavi )



Gel alajner: Ne koristim.. Probala sam ih nekoliko, ali mi se ne dopada nacin stavljanja. Ne bude precizno kao sa tecnim.

Olovka za oci: Aura Xpress
Od svih mi se pokazala najboljom. Tamno ugalj crna boja, lepo pigmentovana, ,,ne grebe,, i ne mulja se. Lepo mi je i pakovanje, priznajem :)



 Maskara: 2000 Calorie Max Factor 
Dobro, dobro priznajem bolja je MF Masterpiece, ali koliko para toliko i muzike u ovom slucaju :)




Olovka za usne: Deborah 24 Ore
Bas kremasta olovka za usne, koja se moze koristi i samostalno kao karmin. Ne isusuje usne, i boja dugo traje.



Baza za karmin: Nisam jos probala ni 1. :)

Karmin: NYX Round Lipstick

Lepe su boje i kremasti su. Spomenula bih i Rimel Kate Moss kolekciju, imam 2 i zadovoljna sam sa oba. :)





Sjaj za usne: Pff rekla bih ni jedan.
Do sada mi ni 1 sjaj nije bio ,,kako treba,, :D Svi mi se nesto razlivaju, potamne usne koliko god da su svetli, ne pasu mi prosto :D

To bi bilo najbolje od onoga sto sam do sada probala :)
Da li ste probali neke od ovih proivoda? Da li se slazete? :) Da li imate neki da preporucite?




You Might Also Like

12 коментара

  1. 2000 Calorie je ocigledno postala legendarna maskara! Nisam cula da je neko ne voli. :) Masterpiece nisam ni probala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se, ni ja jos nisam cula da je neko ne voli :)

      Избриши
    2. Ja je ne volim :D Mozda ima vise vrsta, ali kupila sam je samo jednom i to u kompletu sa puderom, i poklonila je! :) A masterpiece nisam probala priznajem :)

      Избриши
  2. Koristim Deborah olovku za usne i to je jedna od retkih koje mi odgovaraju :)

    ОдговориИзбриши
  3. Evo ja se javljam da ne volim 2ooo cal :)Meni su inace MF maskare smesne,meni one nista ne rade.Nisam ih kupovala godinama i pre mesec dana se uhvatim za vodootpornu 2000cal kao da proverim utisak i naravno pokajem se.Definitivno precrtano zauvek. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek volim da cujem koliko razlicitih misljenja ima :) Nisam probala vodootpornu, nesto me ne privlaci, verujem ti da nije nesto, tako mi i deluje :)

      Избриши
  4. u pravu si za toliko toga...senke,maskara,olovke,karmine....samo ajlajnere nisam probala ali ja dodajem svoje - deborah rumenilo ,nema boljeg i jos ih prodaju nekad po dva za 800rsd ;)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da imamo isto misljenje i ukus :)) Joj i meni Deborah rumenila deluju tako divna.. Cesto razmisljam da ih kupim, ali mi boje uvek deluju pretamno za moj ten. I stvarno se isplati kupiti kada su na akciji, mislim da mogu godinama da traju. :))

      Избриши
  5. Mene samo interesuje ovaj ajlajner (plavi:) da li dugo ostaje, posto ja imam osetljive oci pa hoce da krenu suzice i onda sve ode u .. znas gde. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlican je alajner, bas cu danas da obnovim zalihe, imam ga godinama.. Nije mi se razmazivao, i mislim da je po postojanosti ubedljivo bolji od svih ostalih. E sad, ako ti jako suze oci ne mogu da garantujem da se nece ni malo razmazati. :/

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels