Maybelline Affinitone puderi

08:27




Moj prvi puder je bio Maybelline Affinitone u tubici. Bila je i nijansa 16, najsvetlija. Koristila sam ga retko, i dugo se nisam usudjivala probati ni 1 drugi jer imam osetljiviju kozu i mislila sam da su svi mnogo tezi. Greska u startu, ali dobro. :) I tako sam ja potrosila bar 3 tubice tog 16, koji mozda i nije bio najsrecnije resenje jer je imao roskasti podton.
Sto se tog pudera kao pudera tice, prilicno je dobar i tekstura mu je izmedju bb kreme i nekog jakog pudera, znaci srednja. Ko ima suvu kozu mogao bi mu isticati suve delove lica. Nije masan i manje-vise je vodnjikav. Nije za neka jaka prekrivanja, ali ko to ne trazi mislim da je super. Ova nijansa 18 Natural Rose je lepsa boja jer je neutralnijeg podtona.
Malo me nervira to sto se cep ne moze cvrsto zategnuti, i dosta ga iscuri u cep, ali dobro. Pogodan je i za osetljiviju kozu.

Dobre strane:
-cena(oko 650din.)
-veliki izbor nijansi
-nije tezak
-pogodan i za osetljiviju kozu
-dobro prekrivanje

Lose strane:
-istice suve delove lica
-mogao bi nakon duzeg vremena da oksidira
-cep je dole

Ova 2 Maybelline 24h sam dobila na poklon od iste osobe jer nije znala koja ce mi boja odgovarati. Stvarno lep gest. :)



Dobila sam nijanse 20 Cameo i 21 Nude. Iako ih deli samo 1 broj, mnogo se razlikuju.
20 je roskastog podtona, a 21 pomalo narandzastog podtona, ali ne u ruznom smislu.
20 sam uglavnom koristila za predstave, a 21 koristim svakodnevno.
Primetila sam kod njihovih pudera da dosta imaju cudne, razlicite i pomalo drasticne nijanse, makar za moj ten. :)
Pumpica je bela, strasno brzo se prlja, i to me prilicno nervira, ali dobro, prilicno lepo funkcionise.
Puder je malo gusci, i od svih mojih pudera ima najjace prekrivanje. Nece prekriti neke vece nepravilnosti, ali manje sigurno hoce. Uglavnom ga stavljam kada izlazim negde. Ukoliko pogodite nijansu koja vam odgovara, preporucujem ga. :)
Na 1.slici vidite razliku izmedju obicnog u tubi i ovog sa pumpicom u teksturi. Sa pumpicom su dosta gusci i kremastiji.



Dobre strane: 
-dobro prekrivanje
-osrednji izbor nijansi
-ima pumpicu
-cvrsta i staklena bocica
-cena (manja od 1000din.)

Lose strane:
-pogodniji je za suvu/normalnu kozu
-neprirodne boje
-nakon duzeg vremena bi takodje mogao da oksidira

Da li ste probale ove pudere? :)

You Might Also Like

8 коментара

  1. Mi izgleda nismo koristile iste pudere :) Koristila sam obe varijante u vise boja :) kao i ti, pa i onaj u flasici sto na njemu pise Mineral, i ovaj u tubi mi je bio najgusci i nekako imao najbolju pokrivenost. Problem je bio u nijansi, sto je najcesci probem sa odabirom pudera, pa nekad moramo da mesamo dve ili tri nijasne da bi dobili ono sto zelimo. Licno mislim da mi je najlepse stajao sa mineralima, jer ima malo svetlucavog sto cini lice lepsim i svezijim. Mana ovih pudera je i ta sto bas nisu postojani i nakon nekog vremena se sjaje, posebno u T zoni.
    Ali je Maybelline za tu cenu ok i ja njihove prozvode koristim .:)

    Pozz :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe, izgleda da definitivno nismo. :D Taj Mineral nisam probala. Sto se tice nijansi, kao sto sam i rekla mislim da imaju pomalo neprirodne boje, pa sam i ja da bih ih koristila cesto mesala boje. :)
      A sto se tice gustoce, meni je ovaj u tubi bas vodnjikav i sav curi :/ Meni dugo drze, ali ovaj u tubi zna da istakne suve delove lica. :/

      Избриши
  2. Super recenzija!
    Davno sam i ja koristila Maybelline Affinitone u tubici i bila sam više manje zadovoljna, ali s vremenom sa htjela malo jače prekrivanje pa sam prešla na Revlon Colorstay koji je definitivno najbolji drogerijski puder ikad!

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam koristila oba na početku svog šminkanja i ne mogu da vjerujem sada da su mi ikada odgovarali. Ovaj u tubici mi je kao obojena voda.

    ОдговориИзбриши
  4. Ja trenutno koristim taj tecni puder,i zadovoljna sam.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels