Evelin lak za ojacavanje i rast noktiju

07:55



Sa korišćenjem Evelin laka počela sam pre par meseci, i još uvek mi traje 1.bočica, ali sam kupila i 2. bočicu da imam u zalihama. :) Dobijate u kutijici i mini uputstvo, i informacije o njemu i drugim Evelin lakovima. Piše da će za samo 10 dana vaši nokti biti dugi i čvrsti.
Malo je reći da sam oduševljena dejstvom, a koristi se na sledeci nacin: možete ga koristiti svaki dan po novi sloj, i posle 5 dana skinuti, pa ponoviti postupak. Medjutim ja ga koristim tako što stavim 2 ili 3 sloja na svaka 2 ili 3 dana. Znači koliko slojeva, posle toliko dana ga skinem, i sve to ponovim. Nokti su mi stvarno dugački i jaki. Toliko su čvrsti da me svi pitaju da li su moji. Ako ni vi kao ja niste ljubitelji izlivanja noktiju, ovo je dobro rešenje.




Dobre strane:
- lak za korišćenje,
- stvarno deluje!
- lepa boja,
- bočica je staklena i dolazi u kutijici,
- nokti su duži,
- čvrsti su i ne lome se,
- cena (269 din.kada nije na sniženju),
- dugo traje.

Lose strane:
- malo jaci miris acetona koji se oseti samo dok se lakira,
- sastav ovog laka je definitivno daleko od idealnog.

Dakle, pre nego što krenete sa korišćenjem, dobro pogledajte sastav, može se desiti da vam neka od supstanci koje sadrži ne odgovara. Nemojte da ga koristite duže od preporučenog vremena, i dobro pročitajte uputstvo.
Ukoliko su vam nokti jako oštećeni, možda je bolje da sačekate par nedelja pre početka korišćenja.
Ovaj lak vam može ojačati nokte i učiniti ih dužima, i u većini slučajeva bude tako, ali je sve individualno.
Lak takodje sadrži ozloglašeni formaldehid (koji nažalost sadrži većina lakova za nokte) i može se desiti da isuši zanoktice.

Dakle, da, zaista pomaže, ali morate biti pažljivi pri korišćenju.

Moze se naci u Dm-u, verujem i ostalim parfimerijama. Cena je 269din. ili 189 kada je na snizenju.
Postoji i S.O.S lak za lomljive nokte, lak za jacanje i dijamantski sjaj, 3 u 1- brze susenje laka, ucvrscuje i daje sjaj, lak za omeksavanje kozice oko noktiju i lak za totalnu regeneraciju noktiju.
Vise o svemu imate na njihovom sajtu: http://en.eveline.eu/

Da li ste probale njihove lakove ili druge proizvode, i kakvi su vam utisci? :)

You Might Also Like

88 коментара

  1. E bas sam ga danas gledala, ali ga ipak nisam kupila. A reci mi jel moze preko toga da se nalakira neki lak? Pa kao skinem posle dva dana pa onda opet nalakiram ovo pa lak?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene ovo interesuje :D Ja ne mogu hodati nenalakiranih noktiju :D

      Избриши
    2. Moze, ja ga najcesce nosim ispod nekog laka. Tada mi je dovoljan samo 1 sloj laka i mnogo duze traje i ne krza se. :)) Da, upravo tako. Nalakiras ga pa lak, pa sve skines i tako ponovo. :)

      Избриши
    3. MakeUpLikious gde mogu naruciti ovaj lak jer posle dugog nosenja izlivanja nokte su mi katastrofa.Gde ga mogu naci ???

      Избриши
  2. i sestra mi je preporucila ovaj lak i takodje su joj nokti kao da su izlivani! moracu da ga kupim sto pre :)

    ОдговориИзбриши
  3. ima i 8u1, ja koristim taj i vrhunski je. sutra kupujem 3. bocicu

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam prvo koristila SOS, bili su mi unisteni nokti posle gela. Trebalo mi je jedno pola godine da se skroz oporave. Sad koristim 8u1, ispod laka kao bazu ili za frenc. Jako sam zadovoljna. Sad je u Liliju na snizenju 2+1 gratis, tako da tri laka ispadnu 500 i nesto dinara.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam pre bila u iskusenju da stavljam gel, ali kada sam videla kod drugarica kakvi im nokti budu kada ih skinu, momentalno sam odustala. :) Hvala na informaciji, :)) Steta pa mi je Lili malo dalje :/

      Избриши
  5. Kupljen pre neki dan! Jedva čekam da ga isprobam. Hvala puno na ovoj recenziji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Javi utiske! :)) Drago mi je da ti je bila od koristi, hvala tebi na komentaru! :))

      Избриши
  6. Ja imam 8 u 1 i prezadovoljna sam kako su mi ojacali nokti...Nisam primetila da brze rastu ali su jaki i fenomenalni...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jos nisam cula da neko sa ovim lakicima nije zadovoljan. :) Ovaj je bas namenjen brzem rastu i stvarno brze rastu. :))

      Избриши
  7. Gde ima da se kupi taj 8u1 i koji je to lak za sta je on?Inace ja imam 16 godina, i vec 2 godine ja ih pustam jedno vreme su lepo rasli, bez pucanja, a kasnije su mi se stalno lomili, nadam se da ce mi ovo sredstvo pomoci evo sad sam ih lepo oblikovala u kockasto odlicne duzine koja mi odgvara zbog skole i onda su mi pukli, sad ni jedan nije iste duzine sa tim se borim vec duze vreme pa sam kupila neki Avon gel lak navodno za brzi rast noktiju medjutim nista mi nije pomoglo.Hvala unapred veliki pozdrav za Miuu pratim je odvano i ima jako lepih saveta sve najbolje :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 8 u 1 lak je namenjen jačanju noktiju, i sprečava listanje. Nisam ga probala, ali sam probala lak za maksimalan rast. Iste sam probleme imala i ja.:) Sa ovim lakom nokti su mi čvrsti i dugi, i više se ne listaju. Mislim da bi ti ovaj pomogao. Devojke su uglavnom hvalile i taj 8 u 1 tako da mislim da koji god da uzmeš nećeš pogrešiti. Cena svakog je manje od 300 dinara, a dosta dugo traju. Probaj da jedeš malo više i voća i povrća, ubacujuš što više vitamina, ako već ne jedeš, meni je i to pomoglo. :) Nadam se da će ti ovaj lak pomoći, tj.sigurna sam da hoće. :) Uputstvo dobijaš i u kutijici. :)
      Evelin lakove možeš naći u DM-u, Liliju i u apotekama sam ih vidjala. Ako te još nešto zanima, pitaj. :))
      Ogroman pozdrav za tebe, jako mi znače ovakvi komentari, i daju mi podsticaj za dalje pisanje! <3 Hvala ti <3

      Избриши
  8. Uredu hvala Vam na savetu, ja zivim u Valjevu i mi nemamo DM ali nema veze imamo druge parfimeriie u kojima sam primetila da imaju sve Eveline lakove, kupicu ga u ponedeljak pa cu javiti rezultate.Da ne zaboravim, htela sam da Vas pitam da li treba pre nego sto pocnem da mazem to sredstvo, da li bi trebala skroz da isecem nokte ili to nema nikakve veze.Hvala Vama sto ste napravili divan sajt u kome devojke i zene mogu sve neophodne savete naci.Veliki pozdrav i hvala unapred na odgovoru! ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Javi rezultate obavezno! Već za par dana ćeš primetiti razliku. :) Mislim da je pametno da ih skratiš do dela gde su skroz zdravi, i da budu svi skroz jednake dužine, lepše će rasti.
      Hvala tebi na ovako divnim komentarima, to mi daje još veću želju i snagu da pišem. <3 Pozdrav, i javi kako ti se dopada!

      Избриши
  9. Konacno sam isprobala i ovaj Evelin lak za duzi rast noktiju, radila sam onako kao pise u uputstvu, svaki dan sam stavljala novi slov pa posle 5 dana skinula, evo danas je 10 dan pa sam zavrsila sa tom fazom, medjutim nokti su mi poceli da se strasno listaju i sa svih strana su se okrzali, posto po kuci nosim neki dzemper stalno kacim na njega ali to nema nikakve veze, pretpostavila sam da ce se to nece desavati i sad ne znam sta da radim?Sve sam radila onako kako pise, u cemu je problem mozes li mi pomoci?Hvala puno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je žao što ti se to desilo. :( Prvo, prestani da ga koristiš. Ne bi trebalo to da ti se dešava, meni su već posle 3-4 dana bili mnogo čvršći i nisu se listali. Skrati ih do neke normalne dužine, i gledaj da ukloniš sve delove koji se listaju. Ne znam kako se hraniš, nekad zna biti i do toga?
      Izbegavaj da sečeš nokte grickalicom, već koristi turpijicu i to samo u 1 smeru turpijaj. Lak skidaj uljanim skidačem, meni je Dahlia dobar, mada sve je individualno. Maži stalno kremicu za ruke, i zanoktice i nokat mackaj sa kremom, možeš u nju dodati i neko ulje. Izbegavaj neko vreme i lakove za nokte, ili stavljaj ispod laka bazu, meni je znalo i to da smeta.
      Tražila sam po netu koji su prirodni tretmani, možda ti se ovde nešto dopadne:
      http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.305.html:453096-Prirodni-tretmani-za-ruke-i-nokte

      Nadam se da će ti makar nešto pomoći, i obavesti me kako napreduju nokti! :)

      Избриши
  10. Danas mi je 10 dan tako da u svakom slucaju prestajem da ga koristim, e sad ne znam kada bi trebala ponovo da ga koristim nevezano za listanje ukoliko se nakon nekog vremena oporavili da li da nastavim?Pre nego sto sam pocela da mazem skratila sam ih kako kazu do ''zivca"' takodje nisam imala taj problem sa listanjem samo su se lomili.Svako vece negujem svoje ruke i masiram delove oko nokta, skracujem ih makazama za nokte, a posle ih samo turpijom oblikujem.Koristim Dahlia uljani sa mirisom breskve i i kremicu za zanoktice, potpuno sam se pridrzavala uputstva i redovno sam ga koristila, nije mi problem da ih neko vreme lakiram ali mi je zao sto se na kraju ovo desilo, mozda sam ipak trebala uzeti 8u1, prodavacica mi je savetovala ali sam se ipak odlucila za ovaj, a mozda je kao sto ti kazes individualno, svesna sam da sam u toj tinejdzerskoj fazi nedovoljno unosim vitamina i minerala ili jednostavno prolazim kroz takav period, verujem da ce se to jednog dana regulisati pa cu imati zdrave i jake nokte. Hvala ti punoo na pomoci jer si se angazovala oko mog pitanja, naravno javicu ti za par nedelja ako dodje do nekih promena.Puno pozdrava od Teodore iz Valjeva :* <3

    ОдговориИзбриши
  11. Izvini što odmah nisam odgovorila, samo sa telefona sam čitala komentare. :)
    Ne bih ti preporučila da ga ponovo koristiš, kad je već bila takva reakcija. :/ Baš mi je žao, jer u 90% slučajeva Eveline lakovi pomognu. :/ Na par nedelja se vrati na staro, pa možda da probaš 8u1, mada dosta su sličnog sastava, pa nisam sigurna ni koliko bi ti on prijao. Svaka ti čast to se toliko brineš o noktićima! :))
    Trenutno ti se svašta dešava u organizmu, što je i normalno, ali probaj malo više vode i vitamina da unosiš. Obično se nedostatak vitamina 1. prepoznaje po promenama na noktima, kosi, pa i koži.
    Sigurna sam da će sve kroz neko vreme doći na svoje. :)
    Ništa, volela bih da sam ti pomogla. <3 Javi mi se obavezno! :) Puno pozdrava za tebe. <3

    ОдговориИзбриши
  12. Mozes li mi reci koji eveline lak da koristim za brzi rast noktiju.♥♥♥
    Hvala unapred,nadam se da ces mi pomoci.♥♥♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Анониман-
      Meni je dobar ovaj iz recenzije (za maksimalan rast), i baš je tome i namenjen, medjutim čitala sam mnogo pozitivnih komentara za 8 u 1. Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj! :))
      Hvala ti na komentaru. <3

      Избриши
    2. Citala-sve-komentare-i-jedna-devojka-je-izjavila-da-je-probala-lak-za-brzi-rast-noktiju-takodje-kaze-da-su-joj-se-nokti-pogorsali-i-sve-vise-se-listaju.Da-li-to-moze-stvarno-da-skodi-ili-je-tako-nokat-podneo-lak?Ove-crtice-stavljam-zato-sto-mi-ne-radi-speis.

      Избриши
    3. -Анониман-
      Baš zbog toga i govorim sa rezervom, možda je bolji 8 u 1, nisam ga probala, mada meni i ovaj odgovara. I za jedan i za drugi sam čitala pozitivne komentare, medjutim iskustvo ove devojke je takvo da nisam više sigurna da li ih treba preporučiti. Možda je neko isto tako reagovao i na 8 u 1, ili neki drugi njihov lak. U svakom slučaju svako je drugačiji, i svako drugačije reaguje. Lak za maksimalan rast je namenjen za brži rast noktiju, a 8 u 1 za njihov oporavak. I u jednoj, i u drugoj varijanti bi trebala dobiti duge i čvrste nokte. Sad, odluka je na tebi da li želiš da ih probaš i koji ćeš uzeti. :)

      Избриши
  13. Imam jako lomljive nokte i stalno se listaju. Skoro sam ih dovela do zeljene duzine, ali su posle kratkog perioda poceli pucati. Koristila sam sve za sta sam mislila da ce mi pomoci, ali nista nije davalo rezultate. Posle citanja ovih komentara, zainteresovala sam se za ovaj Eveline lak, nisam pre cula za njega. Jos sam u nedoumici koji lak da kupim, pa bih te zamolila da mi kazes koji je najbolji za otpocinjanje tretmana negovanja noktiju ovim sredstvom. Hvala unapred i veliki pozdrav. P.S. Samo ovako nastavi, ovakvi saveti mi jako puno znace i nadam se da ce ih biti sve vise. :)

    ОдговориИзбриши
  14. -Анониман-
    Na FB stranici sam postavila sliku svojih noktiju, kakvi su bili zahvaljujući Evelin laku za maksimalan rast. Pogledaj ako te ne mrzi. Jedino sa njom mogu da ih pustim do te dužine. Na svoju odgovornost uzmi ili taj, ili 8 u 1. Kažem na svoju jer svako može drugačije reagovati. Za ta dva sam čitala najbolje komentare. http://en.eveline.eu/1,5699,Nail+Therapy+MAXIMUM+NAILS+GROWTH.html
    http://en.eveline.eu/1,5695,NAIL+THERAPY+TOTAL+ACTION.html
    Možda je bolji 8 u 1 za jačanje noktiju, nisam ga probala, ali planiram. Unutra ćeš dobiti i uputstvo za korišćenje. Preporučujem ti da se odlučiš za neki od ta dva, nemoj ni jedan drugi jer sam čitala da je 3 u 1 dosta lošiji. Nadam se da sam ti pomogla. Hvala ti, i hvala tebi jer mi je drago da si mi postavila pitanje, jer uostalom to je i svrha bloga. :)

    ОдговориИзбриши
  15. Одговори
    1. Vrlo jednostavno, acetonom (ili uljanim skidačem laka za nokte), isto kao i svaki drugi lak. :)

      Избриши
  16. Анониман10. јун 2014. 03:06

    Ja koristim 8 in 1 vec peti dan,nokti su mi bili krti i listali se,sada su cvrsci ali su i suvi,i zanoktice mi pucaju....negde sam procitala da ovaj 8 in 1 ne sme da se koristi ako su nokti suvi,ko li ce ga znati kakve nokte imamo dok ne probamo...sad ne znam na koji da predjem...plasim se da mi se ne listaju oper a i kako cu da sredim zanoktice :-(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Анониман-
      Zanoktice probaj da neguješ uljima tipa kokosovo, bademovo i kremicama za zanoktice. 8 u 1 nisam probala. Ovaj je možda malo blaži, nije mi isušio nokte, ali kada slučajno predjem preko zanoktice, one jesu bile u lošijem stanju, ali ne nešto specijalno. Ne znam stvarno šta da ti predložim. Da ti kažem da predješ na ovaj, bojim se da bi ti i on isušivao nokte, kažem 8 u 1 nisam probala, pa nisam siguran kakav je on. Hm, hm.. Možda da probaš Seche sredstvo za jačanje noktiju? Možda bi ti tako bili i čvrsti i dugi, a zanoktice ne bi pucale. :/ Nisam ga probala, ali čitala sam da ga devojke hvale.
      http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/seche-recondition-sredstvo-za-nokte-14ml

      Избриши
  17. Анониман11. јул 2014. 15:27

    Stavljala sam gel do sada,i bila prezadovoljna do oktobra sam grickala nokte skoro do zivaca,kada sam stavila gel bila sam prezadovoljna i prestala da grickam nokte.Medjutim nakon toga promenila sam svog kozmeticara i nakon prvog puta unistila mi je sve nokte sada sam ih sama isturpijala.Zelim da oporavim nokte od svega pa mozes li mi reci koji da lak od tih uzmem posto vidim dosta pozitivnih komentara u vezi ovih lakova.I kako da ga koristim?Zelim da ponovo imam duge i jake nokte.HVALA UNAPRED

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман11. јул 2014. 15:27

    Stavljala sam gel do sada,i bila prezadovoljna do oktobra sam grickala nokte skoro do zivaca,kada sam stavila gel bila sam prezadovoljna i prestala da grickam nokte.Medjutim nakon toga promenila sam svog kozmeticara i nakon prvog puta unistila mi je sve nokte sada sam ih sama isturpijala.Zelim da oporavim nokte od svega pa mozes li mi reci koji da lak od tih uzmem posto vidim dosta pozitivnih komentara u vezi ovih lakova.I kako da ga koristim?Zelim da ponovo imam duge i jake nokte.HVALA UNAPRED

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Анониман-
      Žao mi je što ti se to desilo. :/ Preporučujem lak za maksimalan rast ili 8 u 1 koji devojke jako hvale. Ne mogu da garantujem rezultat, ali se prvi u mom slučaju odličan pokazao.
      Maže se tako što se 1. dan na čist nokat namaže jedan sloj, sledeći dan još 1 sloj na onaj prethodni i tako 5 dana. 6. dan ga skineš i počneš sve ponovo. U roku od 10 dana trebala bi videti poboljšanje. Kada ga kupiš dobićeš i uputstvo unutra ako sam nešto preskočila, ali mislim da nisam. Ne bi bilo loše da neguješ nokat i kožu okolo sa uljem. Nadam se da će ti pomoći! Pozdrav, i nadam se da sam ti pomogla. :)

      Избриши
    2. Анониман13. јул 2014. 06:11

      Hvala ti puno nadam se da ce mi to pomoci.Ali ja jos uvek imam gela na noktima isturpijala sam al nisam sav gel da nebih dodatno ostetila plocu nokta da li da sacekam jos malo ili da isturpijam skroz gel pa da krenem odmah sa tim lakom 8 u 1.Hvala puno probacu koliko ce mi vremenski trebati da se ploca oporavi i da mi izraste nova ploca.Puno ti hvala na savetu.Olja

      Избриши
    3. -Анониман-
      Ne znam kako mi je ovaj komentar promakao. :/ Sačekaj bolje da sve skineš sa nokta. Kroz nedelju dana već bi trebala videti pomak. :) Ništa, tu sam da pomognem. :))

      Избриши
  19. Анониман22. јул 2014. 03:59

    Takođe, prijateljica koja koristi 8u1 kaže da nije ništa efikasnije već dugo videla. Čak i kada je prestala da ga maže. To su oni 'nokti za stalno '. Meni ishrana mnogo znači, i slabiji kontakt sa vodom ( slabe ). Bila sam prezadovoljna sa onim 3u1 avonovim ali i ovim.
    Doduše kažu da ko ima problema sa hormonima ne koristi taj 8u1 jer on hormonski bazu u sebi. I da šteti. Koliko je to tačno ne znam. Ja stojim na ovim 3u1i prezadovoljna sam.
    Hvala tebi na saveti! :-*
    Pozz...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Анониман-
      Moja drugarica takodje koristi 8 u 1 i od slabih i kratkih noktiju je dobila čvrste i duge nokte što je bilo skoro pa nemoguće. :) Sad koliko šteti nisam sigurna, ali ga svakako ne treba često koristiti. Bitno je da si pronašla nešto što ti odgovara. Drago mi je da mogu pomoći. :*

      Избриши
  20. Da li ti lakovi mogu da se koriste u trudnoci?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Анониман-
      Savetovala bih da se ne koristi. Bacila sam kutiju, pa nisam sigurna da li i na njoj piše nešto o tome. Formaldehid je štetan sastojak svakako, koji se udiše. Nažalost, vrlo je čest sastojak i u običnim lakovima. Zaista ne bih preporučila korišćenje ovakvih, a ni lakova sličnog tipa u drugom stanju.

      Избриши
  21. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  22. Da li se nekoj od vas pojavio blagi bol, peckanje, prilikom koriscenja?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Ana Stojanovic-
      Ja nisam imala tih problema, ali par devojaka u komentarima iznad je to spominjalo. One su pre toga imale gel, ne znam da li si ga i ti stavljala?

      Избриши
    2. Ana, jeste meni ali uz neki drugi evelin lak (sos).. Ali ja nisam imala gel vec godinu dana sigurno ako ne i vise, tako da je verovatno to zbog moe tanke nokatne ploce :/
      Btw, odliicna recenzija! :*

      Избриши
    3. Ја сам имала тих истих проблема.Пецкање,бол,као да је ватра испод ноктију.Иначе док ми се то није десило била сам задовољна резултатима.Сада користим овај за раст ноктију и презадовољна сам!Тако да ти препоручујем да престанеш са коришћењем. Позз

      Избриши
  23. Takodje imam problem sa tankim, jako slabim noktima koji se nenormalno listaju...i zbog toga sam pcoela da radim nadogradnju i da stavljam gel..ali bas zelim da se resim nadogradnje i da imam svoje nokte kao iz salona :-D kupicu ovaj lak i taj 8u1 nadam se da ce mi pomoci. Odlican post, volim da citam postove o noktima i lakovima, jer to je nesto sto jakoo voliimmmm!! :-) :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Brankica Omcikus-
      Sačekaj nekih mesec dana pošto skineš gel, pa tek onda počni sa korišćenjem ovog laka. Dosta devojaka se žalilo da su ih boleli nokti. Nadam se i ja da će ti pomoći. :) Hvala ti. :*

      Избриши
    2. Da, upravo je proslo dve nedelje, jos malo pa cu poceti sa koriscenjem, ako i dalje boli, sacekacu jos, znam za to da boli ako se odmah koristi :)

      Избриши
  24. mnogo ti hvala na ovom odlicnom postu, danas sam kupila eveline maximum nails growth jedva cekam da pocnem sa tretmanom nadam se da ce mi ovo pomoci...imam jako slabe nokte koji se listaju savijaju pucaju:/ pokusavala sam pustiti nokte da porastu ali ne ide koristila sam sve moguce a o nadogradnjama da ne pricam tako sam ih samo dodatno stetila..nadam se da ce ovo djelovati i da cu se uskoro diviti svojim nokticima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Анониман-
      Hvala ti na komplimentu. :) Ako si tek skinula nadogradnju, sačekaj da ti se nokti malo oporave. Ukoliko je situacija drugačija, i ja se nadam da će ti pomoći, i obavezno javi da li ti je delovao lak! :)

      Избриши
  25. Одговори
    1. Hm.. malo sam se rapsitivala, i trebalo bi da pomaže. Bitno je samo da kada ga namažeš ne grickaš nokte.

      Избриши
  26. Hvala. Treba da ga kupim sledece sedmice, tako da jedva cekam da ga probam.

    ОдговориИзбриши
  27. Nakon koliko dana su vidljivi rezultati? :)

    ОдговориИзбриши
  28. Možeš da mi kažeš koliko sada košta.. I sve o njemu ..

    ОдговориИзбриши
  29. Da to je isto i moj problem dok čekam da mi porastuja ih izgrickam.. Pa dalu pomaže izgrickanim noktima.. Ja sam nokte zaštitila kad zalepim veštačke.. Ili kad idem ba bazen od dugo provedenog vremena u vodi i bakon desetak dana su mi porasli.. Ali sada sam opet izgrickala.. Pa mi kaži dali ce da mi pomogne?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Košta oko 250 dinara, ne bi trebalo da je više od 300. Čini mi se da ima oko 12 ml, što je dosta, tako da i traje dugo. U kutiji se dobija i uputstvo za korišćenje. Koristi se kao tretman 10 dana, nakon čega se skida. I po potrebi koristi ponovo. Poželjno je napraviti i male pauze izmedju korišćenja. Može se nanositi i kao baza, a preko njega neki obični lak za nokte.
      Preporučila sam ga drugarici koja je baš imala problema sa izgrickanim noktima, i ona je kupila 8u1 (ista je bočica, samo što na njemu piše 8u1) čini mi se, i prezadovoljna je. Porasli su joj nokti, i dosta su čvršći. Baš mi se pohvalila pre neki dan. Tako da bi trebalo da ti pomogne. Pokušaj, nije skup, nakon nekih 7-10 dana bi već trebala da primetiš promene. Ja sam već nakon 3 dana uočila koliko su mi čvršći nokti. Jedini problem je ukoliko imaš veštačke nokte, gel ili bilo šta drugo. Potreno ej da ti bude čista ploča, i ukoliko su ti nokti oštećeni od izlivanja, odnosno skidanja nadogradnje. U tom slučaju bi trebalo da sačekaš da se nokti oporave sami, pa nakon par nedelja da kreneš sa tretmanom. Nadam se da sam ti pomogla. :)

      Избриши
  30. Najbolja stvar ikada! Nikada nisam mogla da imam svoje nokte, nadogradnju sam radila oko 6god, ovo me je odusevilo...
    Mnogo su mi bili osteceni nokti, da kada sam pocela da mazem eveline lakovima,toliko su me boljeli, peckali.. Taj bol sam trpila i isplatilo se...:) Imam divne nokte sada, obozavam da ih gledam.. Ja se ne pridrzavam upustva, nekada mazem svaki dan,pa skinem nakon 7 dana, nekada nakon 3 dana, kako kada.. Inace ja koristim kombinaciju njihovih lakova. Imam sve vrste, pa svaki dan mazem 3 razlicita laka, da li 8 u 1,da li za brzi rast, da li diamond,potpuno mi je svejedno..
    Molim eveline samo da zadrzi ovaj kvalitet i puno im se zahvaljujem,puno... <3

    ОдговориИзбриши
  31. Анониман22. јун 2015. 00:15

    Otprilike za koliko mogu nokti da porastu
    Kada se mazu sa lakom za brzi rast ako bi mogla da posaljes sliku tvojih noktiju da vidimo rezultate.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Već nakon 7 dana možeš da očekuješ rezultate. :) Možeš da pogledaš u stranici Nokti koliko su mi dugi nokti bili. Bukvalno sam mogla da ih puštam dokle god sam htela. Takodje, i na Instagramu imam dosta slika noktiju. :)

      Избриши
  32. Анониман26. јун 2015. 11:51

    da li ovaj za brzi rast i ojacava nokte ili samo 8u1 ojacava nokte,a ovaj za brzi rast im pomaze samo da brze rastu? moja nokatna ploca je veoma mala i oduvek sam zelela da imam duge nokte ali to nije moguce posto mi stalno pucaju i listaju se i sad ne znam da li da kupim taj za brzi rast ili 8u1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ojačava nokte definitivno. Nisam probala 8 u 1, ali po komentarima nećeš pogrešiti koji god da uzmeš. Ako se brineš da ćete si od ovoga listati nokti, nemaš razloga, jer ih nekako fiksira. :)

      Избриши
  33. Анониман5. јул 2015. 05:54

    Ja koristim 8u1 i prezadovoljna sam. Imala sam masnu nokatnu plocu,listali su se,pucali ali sada su kao kandze jaki nokti... Samo 8u1 i noktici rastu ,jacaju i ne listaju se. A sto se tice zanoktica,mazite ricinusovo ulje(to je spas za njih).....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti odgovara, i meni je ovaj baš pomogao. :) Hvala ti na savetu! :))

      Избриши
  34. Da li ga ima i u Lili prodavnici? Zelim kupiti ovaj lak drugarici jer jako voli da radi sa noktima ali ne znam da li ga ima u Liliju jer Dm nema u mom gradu. :)) hvala unapred

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvini što ti tek sada odgovaram, potpuno mi je promakao komentar. :( Trebalo bi da imaju. Ako ne, ima ga i većina apoteka. Lepo od tebe, sigurno će se obradovati! :)) Pozdrav!

      Избриши
  35. Ja sam ga danas uzela i namazala sam prvi sloj. E sada, kako sam namazala na malom prstu desne ruke osecam kao neko blago peckanje, pa me interesuje da li je to normalna pojava ili ne? Hvala unapred na odgovoru :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se to nije desavalo, ali koliko vidim po komentarima devojaka, nije retkost. U principu, verovatno je da ti je ili kvalitet nokta losiji, ili je ostecen, tj. Tanak :/ Pauziraj neko vreme sa koriscenjem, dok ti se nokti malo ne oporave, pa probaj ponovo. Ako te ponovo bude peckalo, predlazem ti da prestanes sa koriscenjem. :/ Nista, tu sam da pomognem. :)

      Избриши
  36. Imam vec 4 godine jako pozitivnog iskustva sa svim njihovim lakovima. Imala sam slabe nokte koji nisu mogli rasti bez pucanja, ali od 8u1 su poceli rasti kao ludi, vise nisu pucali te sam ih svako malo morala kratit jer su bili predugi, odusevljena sam. Ne znam broj bocica koje sam do sada potrosila. Na pocetku su i mene nokti boljeli kad sam stavila vise od 3 sloja. Vjerojatno boli zbog toga sto je plocica bila tanka, pa sam koristila samo po dva sloja, treci dan skinula i opet, nakon nekog vremena me nije boljelo ni kada sam stavila vise slojeva. Ja ga osobno koristim bez ikakvih pauza i nisam imala nikakvih problema. Sada ga koristim tako da stavim dva sloja bilo kojeg laka (8u1, za brzi rast, ili onaj diamond ili sos, svejedno) te nalakiram lak u boji i to mi se pokazalo kao jako dobra opcija. To je moje iskustvo.. :)
    i da, moram te pohvaliti, jako si mi simpaticna i zanimljiva blogerica, volim te pratiti, veeeliki pozdrav iz Hrvatske! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti odgovara! I sama imam iste utiske. Verujem da će ovaj tvoj komentar pomoći mnogim devojkama, jer ih se dosta javilo zbog bola u noktima.
      Hvala ti puno, ulepšala si mi dan! :) Veliki pozdrav za Hrvatsku i tebe! :))

      Избриши
  37. Ja već 8 godina grickam nokte i nokti su mi bili potpuno uništeni, sada koristim 8 in 1 i nokti su mi malo ojačali. A koristim ga već nedelju dana. Prezadovoljna sam njime. Da li može neko da mi kaže utiske o ostalim lakovima pošto planiram da kupim SOS i za rast noktiju? :)

    ОдговориИзбриши
  38. Pocela sam da koristim Eveline 8u1 lak jer su mi ga svi preporucili tako da nije ni on los :D

    ОдговориИзбриши
  39. Kupila sam ga danas i javljam utiske kad mi narastu nokti :D

    ОдговориИзбриши
  40. Moze neko da mi kaze kako mogu ja da narucim ovaj lak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvini na kasnom odgovoru, svi komentari su mi otišli u spam. :/ Odakle si? Možeš ga pronaći u svakom DM-u, i u većim apotekama. Za Lilly nisam sigurna, ali mislim da ga i oni prodaju. :)

      Избриши
  41. Ja sam pocela pre mesec dana da koristim evelin 8u1,nokti su mi se listali,lomili,pucali... nikada nisu izgledali uredno,ma koliko se trudila. Citajuci vase komentare odlucila sam da probam i ja,i verujte mi nisam zazalila. Hvala puno.😀

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels