Ebelin cetkica za korektor i tecni puder

11:45




Ovih dana sam se castila sa 2 nove cetkice. Ovu sam 1.kupila i cekala sam par dana da je dobro isprobam. :)
Ebelin je zapravo DM marka i 1.put isprobavam njihove cetkice. Bas ovakvu cetkicu sam dugo zelela i napokon sam je i kupila. Cena je 569 din. Ono cemu sam se odmah obradovala pri otvaranju jeste sto dobijate bukvalno mali providni neseser uz nju. Po meni najprakticniji je za torbe, jer lako i brzo mozete pronaci sta vam treba. Naravno, u njemu mozete nositi i ovu cetkicu jer podloga koja je drzi nije od papira kako sam mislila, vec od nekog polu-plasticnog materija. Nisam obracala paznju kada sam je kupovala, ali je u potpunosti od vestackih vlakana. Drska mi deluje cvrsta, donji deo je drveni.




Cetkica je namenjena za puder i za korektor. Same dlake su mnogo tvrdje nego sto sam ocekivala, ali u 2.ruku verovatno trebaju biti malo tvrdje. Nisu toliko tvrde da vam grebu lice, vise su gusto poredjane pa zbog toga odaju takav utisak.
Kako radi svoj posao? Odlicno! U slucaju korektora. Ne ostaje ga puno na cetkici i vecina ostaje na vasem licu. Takodje ga lepo izblenda. Sa puderom morate biti malo pazljiviji, jer posle nekog vremena ostavlja tragove.





Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna jer sam i trazila cetkicu za korektor. Drugu cetkicu sam par dana kasnije kupila, i jos uvek je u fazi isprobavanja, i u pitanju je mala kabuki cetkica o kojoj cu takodje uskoro pisati.

Da li imate neke njihove cetkice? Koje cetkice koristite za korektor, ili ih uopste ne koristite? :)

You Might Also Like

22 коментара

  1. Одговори
    1. Doci ce! :) Ja sam ovu primetila tek pre nekih par nedelja, ali nisam sigurna kada tacno je stigla. :)

      Избриши
  2. Imam baš ovu i oduševljena sam kako njome lepo i ravnomerno mogu da nanesem puder. Za korektor koristim onu njihovu za senku.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni treba jos malo vremena da se ustosim :D Ali sam primetila da mi je puder vise matiran kada ga stavljam sa ovom cetkicom, ili se tripujem? :D

      Избриши
    2. I ja ovakvu (ne njihovu) koristim za puder, da, ona matira, zove se buffing brush i nekako "utiskuje" puder u lice...
      A za korektor koristim neku pufnastu malo veću za senke :)

      Избриши
    3. Nisam znala, hvala na informaciji :)) Bas mi deluje da matira puder, ali nisam bila sigurna. :)
      Za korektor od sada samo ovu koristim :D

      Избриши
  3. Cetkica me podseca na jednu dvostranu iz Avona koju posedujem,a namenjena je za rumenilo i puder u prahu,deluje kao da su iz istoe kolekcije :D ja sam ovom iz Avona bas zadovoljna

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala cetkice iz Avon-a, cula sam da ih dosta hvale. :)) Cini mi se da je vecina cetkica sa ravnim vrhom dobra. :))

      Избриши
  4. Pooootpuno se slazem. Imam je i razvaljuje koliko je dobra za korektor. Obozavam je izblenda za sekund. Jedva cekam utiske za tu drugu cetkicu :)

    ОдговориИзбриши
  5. ja ne znam zašto nisu uvezli ovu liniju ćetkica u Hrvatsku, patim za ovom četkicom :/

    ОдговориИзбриши
  6. Zvuči dobro, imam ou za rumenilo i za neka mi je odlična!

    ОдговориИзбриши
  7. Lepo izgleda. Ja sam sada u fazi isprobavanja Ebelin beauty blendera pa ne znam da li mi cetkice i dalje trebaju. A nije na odmet kupiti! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam jos ni 1 beauty blender isprobala, ne znam zasto me ne privlace. :/ Devojkama nikad nista nije na odmet. :))

      Избриши
  8. dugo gledam bas ovu i izgleda da cu morati da je kupim :P

    ОдговориИзбриши
  9. I ja imam ovu cetkicu, ali se meni uzasno linja tako da ne mogu da je koristim. Vise mi ostane dlaka po licu nego pudera.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Steta. :/ Mora da je neka sa greskom. Meni ni 1 dlacica nije otpala, za sada. :/ Bas mi je zao sto ti se to desava. :/

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels