I heart Revolution Bronzer Wardrobe recenzija

02:36


Sa dolaskom jeseni stiže i veliki broj noviteta, posebno kod Makeup Revolution brenda koji je poznat po praćenju trendova, i stalnim unapredjivanjem i radom. Znam da ga mnoge devojke obožavaju i nestrpljivo čekaju recenzije, a danas ćete moći pročitati dugačak post sa detaljnim pregledom jednog od novih proizvoda. Uskoro vam pišem i o ostalim novitetima. Isprobavam ih skoro mesec dana, tako da su mi se svi utsici slegli.



Ono sa čim želim da otvorim ovaj septembar jeste maestralno uradjena knjiga, kolekcija bronzera. U pitanju je I heart revolution
Prelepa, i verujem da bi svaka devojka volela da je ima, kao i da je divan poklon. Pun naziv je Bronzer Wardrobe, izradjena je od tvrdog i vrlo kvalitetnog kartona, i dosta je lagana. Dobijete i zaštitni omotač istog dizajna.

Sadrži 8 bronzera od kojih svaki teži 2,37g, što je manje od standardne količine za 1 bronzer. Medjutim, kako ih je 8 ukupna količina je kao 2-3 veća bronzera. Sa tim da imate veći izbor, možete se igrati svakog dana sa drugim, ali i koristiti ih u zavisnosti od toga da li ste pocrneli ili ne.






Sa opisivanjem svakog pojedinačno ću krenuti u smeru kazaljke na satu.
Prvi, na poziciji "12 sati" je hladan, svetao, mat puder za konturisanje. Idealan je za svetao ten, jedan od retkih kod nas, možda čak i jedini u drogerijskom rangu. Drugačiji i nežniji je od NYX taupe. Nije toliko siv, više je neka hladna ka neutralnoj nijansa, kao i kod narednog u nizu. Pigmentacija mu je fina, lako se nadogradjuje, brzo blenda i stapa sa tenom. Truse se u odredjenoj meri u zavisnosti od četke koju koristite, tako da je moja preporuka mekane četke kao što je Blush 7c. Formula im je konzistenta i ovakav opis važi za sve bronzere u ovoj zbirci. Odličan je i za konture nosa, i svih sitnijih i delikatnih delova lica jer ne možete sa njim da preterate.


Sledeća, druga je tamnija, mat nijansa za konturisanje. Odgovarala bi tamnijem tenu, ali i svetlijem kao dodatni blagi sloj preko prethodnog.

Zatim, tu je rekla bih toper, rumenilo ili blagi highlighter kao treći pan. Sastoji se iz četiri nijanse: bela, bronzana, roze, i bebi roze. Sve imaju sitan šimer. Kada ih pomešate daju roskasto rumenilo, a možete ih sa manjom četkicom i posebno koristiti, čak i kao senke.



Četvrti je prava bronzana nijansa za utopljavanje tena. Prelepo izgleda na licu, pogotovo uz konture. U potpunosti je mat.

Peti je leopard print iz boje šapanjca, pink i šimerastog bronzera. Kada se pomešaju daju divnu nijansu koja promeni u potpunosti izgled lica. Vrlo laska tenu, i ono što ja volim da radim sa njom jeste da je koristim kao toper. Možda se pitate šta je to, i čemu služi. Ne znam da li ste primetili da  konture koje urade profesionalni šminkeri iz nekog razloga bolje izgledaju, a nije samo tehnika u pitanju. Razlog je što oni pored bronzera i kontur nijanse blago preko njih predju i sa toplijom, crvenkastom, šimerastom nijansom koja licu pruži sasvim novu dimenziju. Meni je to bilo otkrovenje kada sam shvatila. Ova nijansa je baš to.



Šesti je ponovo kvatro, ovog puta iz bronzanih nijansi. Sve su šimeraste, i kao i prethodne, možete ih koristiti i kao senke. Kada se pomešaju daju toplu breskvastu nijansu, savršenu kao rumenilo.

Sedmi sam možda i najčešće koristila. Vrlo je slična nijansa Too Faced Milk čokoladnom bronzeru. Kao bela kafa, rekla bih. Sadrži sitne čestice u sebi koje nisu vidljive na licu, ali joj pružaju zdrav sjaj.

Osmi je duo, polovina je topla bronzana nijansa, nešto svetlija od četvrtog bronzera u krugu, a druga polovina topla šimerasta. Ovaj duo je vrlo pigmentovan, i mislim da bi predivno izgledao na osunčanom tenu.




Sastav:
MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, KAOLIN, POLYMETHYL METHACRYLATE, SILICA, NYLON-12, DIMETHICONE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, [+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 15850, CI 45410].


Sve nijanse, redom: 




Dodala sam i bronzere koji se sastoje iz 4 njanse, i duo, svaku nijansu pojedinačno:


Ovo je proizvod za sve ljubitelje bronzera, ali i šminke. Multifunkcionalan, odličan i za putovanja zbog kvaliteta izrade pakovanja, ali i težine. Meni se toliko dopada da ga držim na stolu za šminkanje, ne samo zbog izgleda, već i zbog toga što ga svakodnevno koristim. Lep poklon sebi, ali i drugima.
Cena mu je 1610 dinara, i možete ga pronaći u Alexandar Cosmetics-u. 

*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.


Kako se vama dopada?

You Might Also Like

3 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels