Favoriti jula 2017. - šminka

13:01


Nisam vam pisala favorite pola godine. Nisam puno novih proizvoda isprobala, makar mi se tako čini, i držala sam se onih omiljenih. Medjutim, izdvojilo se par onih koje vam nisam spominjala u ovom kontekstu.




Na prvom mestu Rimmel Match Perfection o kom sam vam pisala ovde. Doslovno ga koristim pri svakom šminkanju. Na ovim temperaturama ne mogu ni jedan drugi puder da nosim.
Nijansa mi odgovara, lagan je, pokrivna moć je slaba srednja i savršena za ovaj period. Ne oksidira, ne masti lice, ne izaziva iritacije. Sve u svemu, ponovo me je oduševio, ovog puta i više nego ranije.

Rimmel Fix and Protect bazu sam vam takodje spominjala. Kao baza mi nije odgovarala, medjutim kao strobe cream je predivna. Nanosim je na jagodice pre pudera, i pruži licu predivan, zdrav sjaj. Nijansa je biserno bela. Sadrži sitne šljokice koje se na licu ne vide. Prelepa!


Zara 03 Caipirissima EDT je deo njihove prolećno/letnje kolekcije 2017. Mirisne note su zapravo jako karakteristične za mene. Mošus, vanila, badem, karamela, kedar. Pre bih rekla da je "noćni" miris, i tada dobije posebno na šarmu. Ne bih ga okarakterisala kao idealan parfem za leto, ali na ovim temperaturama ne znam ni kojem bih dala tu titulu.  Moram da spomenem kako mi se i boja same bočice jako dopada. Dodatni plus je što sadrži čak 100 ml, a cena je oko 1300 dinara.


Od kada sam probala Too Faced Better than sex maskaru, stvarno sam se razmazila, i ni jedna druga mi više nije nije ni prići njoj. Spada u skuplje maskare, ali zaista vredi. Produži trepavice, da im neverovatnu gustinu, ne preslikava se, ne stvara grudvice. Četkica je velika, i potrebno je vreme da se naviknete na nju. Ne trebaju mi veštačke trepavice pored nje. :)

NYX puder za setovanje je zapravo refill za njihovu paletu za konturisanje. Ima finu pokrivnu moć, nijansa nije previše žuta, i ne uvlači se u borice. Cena mu je oko 600 dinara, a pakovanje zaista malo. Očekivala sam da ću ga brzo potrošiti, medjutim, na moje iznenadjenje, iako ga koristim već nekoliko meseci, nisam ni polovinu potrošila.


Delimo li favorite? Koji su vaši favoriti ovog meseca? 
Da li vam se dopada novi izgled bloga? :)

You Might Also Like

7 коментара

  1. Super je novi izgled bloga :). Moji favoriti ovog leta su Gabrinijev tecni mat ruz (nijansa 17) i Artdeco Fixing Powder - sve preporuke za ovaj puder, na ovim vrucinama se fantasticno pokazao, a i ovaj ruz je odlican! Match Perfection sam koristila pre par godina, bio je malo vise hidratantan za moju kombinovanu kozu. Pozdrav, Kristina :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam čula za njihove mat tečne ruževe. Uglavnom sam vidjla samo lakove za nokte. Baš zanimljivo. :) Ni o Artdeco fiksatoru nisam puno čitala, uvek imaš super preporuke. Hvala ti! :**

      Избриши
  2. Slike su predivne!
    Ova maskara jaoj, divota zaista!


    Novi post, pogledaj ako zelis: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    ОдговориИзбриши
  3. Iako se nisam preterano često šminkala u proteklom periodu, ovu bazu sam volela i rado koristila u iste svrhe. Nyx puder je odličan i zaista dugo traje, međutim u poslednje vreme znatno češće koristim Rimmel Lasting Finish - za nijansu mi je bolji. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Rimmelov imam, ali sam ga zapostavila, baš ga retko koristim. Dobro si me podsetila. :)) Za setovanje korektora više volim NYX, zbog nijanse. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels