Mark Chocolate piling

11:03


Zamislite kombinaciju punog mirisa pečene kafe i bogate crne čokolade. Upravo to je ono što vas čeka u ovoj papirnoj kesici. Ukoliko me duže pratite, znate koliko volim pilinge za telo, a posebno sa kafom, tako da je ovaj bio na teškom zadatku da kod mene prodje test. Da li ga je ispunio, čitajte u nastavku.

Mark pilinzi dolaze u vakumiranim kesicama od tvrdog papira, sa zanimljivom poledjinom, na kojoj na duhovit i interesantan način piše sve što bi moglo da vas interesuje. Nemojte da se brinete da li ćete moći da ga zatvorite nakon otvaranja. Ima ziplock sistem. Sadrži 200 g.

Osim klasičnog pilinga za telo i lice, samo sa kafom, postoji još nekoliko vrsta. Sa kokosom, citrusnim voćem, mentom, čokoladom. Tu je i piling nakon teretane, koji je čini mi se namenjen jačem polu, mada bih i njega rado probala, kao i piling samo za lice.


Kao što ste već zaključili, moj je sa mirisom čokolade. Miris je zaista predivan, celo kupatilo miriše nakon tuširanja na njega.
Sastav je divan. Glavnu komponentu čine naravno zrna robusta kafe, a zatim i bademovo ulje, kokosovo ulje, smeđi šećer, morska so, tocopherol (familija vitamina E).
Samo dejstvo pilinga je da uklanja odumrle ćelije kože. Ona bude mekana, nežna i lakše i bolje upija negu nakon njega. Kofein je poznat kao efikasan borac protiv celulita, ali i antioksidans. Bademovo i kokosovo ulje su bogati vitaminima, neguju kožu, i sprečavaju dehidrataciju. Smeđi šećer i morska so su prisutni uglavnom u svojstvu grubljih čestica.


Koristi se kao i ostali pilinzi. Na mokroj koži ga masirajte kružnim pokretima. Možete da ga ostavite da deluje nekih 5 minuta, a zatim isperite.
Sadrži dosta većih čestica, i ljubitelji grubljeg pilinga će biti prezadovoljni sa njim. Nešto je suvlje teksture, očekivala sam više ulja u njemu, i vrlo mala količina je potrebna. Tako da sam sigurna da će mi dugo trajati. Dobra strana je što se sastojci ne odvajaju, i ne talože. 
Koristila sam ga i za telo, i za lice. Preporuka je da se koristi 2-3 puta nedeljno. Za telo mi se pokazao vrlo fin, i mislim da stvarno može da pomogne kao dodatak anticelulit tretmanu. Koža je mekana, posebno ona na zglobovima, i miriše na čokoladu. :) Za lice ću ga sigurno redje koristiti, jer za njega koristim blaže pilinge. Mislim da je za kožu lica bolja doza 1 nedeljno.
Takodje, ne ostavlja masan film na telu, kao što se dešava sa nekim uljanim pilinzima, da znate ukoliko vam to smeta.


Obavezno pročitajte, marketing sjajan:
Možete ga poručiti preko sajta https://www.markscrub.rs/, a cena mu je 2250 dinara, sa tim da je trenutno na sniženju, na 1680.


Da li ste probali ovaj piling?


*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

1 коментара

  1. Great post dear ♥ I love your blog !
    If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels