Krauterhof anticelulit linija

08:43



Nadam se da uživate u nekom hladu dok ovo čitate, i da vam tropske temperature prijaju. Znam, znam, ponovo sam nestala, i ponovo se izvinjavam. Po pregledima vidim da me niste zaboravili, i hvala vam na tome. :)

Sa ovim postom započinjem serijal članaka o borbi protiv celulita. I to o svemu što u poslednjih godinu dana isprobavam. O anticelulit masaži sam pisala kod Pudrijere, pa bacite oko i na to.


Nakon te masaže stekla sam utisak da je celulit "izbio na površinu" i da je potrebno i ukloniti ga nekim delotvornim proizvodima. Ne znam koliko sam spominjala na blogu, verovatno ne puno, ali godinama pazim na ishranu. Ne pijem sokove, ne jedem slatkiše, grickalice, mesne preradjevine, hleb... Trudim se redovno i da vežbam, kao i da pijem dosta vode. Medjutim, celulit je i dalje bio tu. Ništa značajno, ali dovoljno da meni kao perfekcionisti smeta.

Negde u junu prošle godine sam počela sa isprobavanjem ove linije. Zašto tek sada pišem o njoj saznaćete dalje u tekstu.


Preporuka je da se tretman započne sa Power Anti-Cellulite serumom. Koristi se 10 dana. Obećava ublažavanje nabora na koži, glatku i zategnutu kožu, kao i oblikovanje tela. Sadrži kombinaciju divljeg kestena, pantenola, kofeina, ulja limunove trave i toplotnih agenasa.
Što se pakovanja tiče, sasvim je dobro, kvalitetno i čvrsto. Dopada mi se što ima pumpicu, jer zaista olakšava nanošenje. Izlazi mala količina proizvoda, i sigurno nećete preterati. Jedino što je nezgodno jeste što niste sigurni koliko je seruma još ostalo.
Tekstura je lagana, i trenutno se upija. Miris je snažan citrusan, i oseća se nekoliko časova na koži.
Koristila sam ga dva puta po 10 dana, sa razmakom od mesec dana izmedju, i nekim čudom, još uvek ga ima. Nanosila sam ga na butine i stomak nakon tuširanja. Nakon toga obavezno operite ruke.
Što se butina tiče nisam osećala efekat grejanja, ali na stomaku jesam. Podnošljivo je. Koža već nakon nekoliko dana zaista deluje zategnutije i elastičnije.


Bočica sadrži 50 ml, a cena je oko 750 dinara.



U isto vreme koristila sam i Anticelulit piling gel za tuširanje sa aloe verom i alantoinom. On podstiče mikrocirkulaciju, čisti i priprema kožu za nanošenje gela.
Njega sam upotrebljavala ponovo, isključivo na regiji stomaka i butina uz drveni masažer, jednom ili dva puta nedeljno.
Gelaste je teksture sa sitnim česticama, koje su vrlo blage. Ne mogu da vrše pravu funkciju pilinga, ali verujem da je pre tako jakih proizvoda bitno koristiti nežne pilinge kako ne bi došlo do oštećenja površinskih slojeva kože.
Miris je sličan serumu, mada nešto snažniji. Rekla bih da je limunska trava u pitanju. Osvežava prilikom tuširanja, i budi čula.
Pakovanje je od meke plastike, mat površine, i ne klizi iz ruke.
Sadrži 200 ml, i može jako dugo da traje, a cena je oko 500 dinara.



Definitivno najpopularniji proizvod iz ove linije je Anticelulit gel. On je ujedno i razlog zašto vam tek sada pišem ovaj post.
Baziran je na aktivnom kompleksu koji sadrži kofein, mentu i ruzmarin, i podstiče razgradnju masnih naslaga bez upotrebe infracrvene lampe ili folije. Utrljava se u kožu masažom, jednom ili dva puta dnevno.
Tekstura je lagana, a miris vrlo sličan serumu. Nanosi se u tankom sloju, i ne ispira se. Ima snažan efekat zagrevanja, i kada kažem snažan, to zaista i mislim. Već nakon minut imala sam osećaj da mi koža gori, što me je uplašilo, i isprala sam gel vodom. Zanimljivo je što koža nije bila crvena, niti topla na dodir, ali sam svakako bila crvena u licu. :)
Naterala sam se još nekih 5-6 puta da ga koristim, osećaj je bio isti, sa tim da bol popusti nakon desetak minuta. Koža zaista lepše izgleda, i samo iz tog razloga planiram da nastavim, i ako izdržim, prenosim vam utiske da li je zaista toliko efikasan.
Kutijica sadrži 250 ml, a cena je oko 800 dinara.



Sve u svemu, zahvaljujući ovoj liniji meni se celulit jeste smanjio, a verujem da bi efekat bio bolji da sam stisnula malo zube. :) Ukoliko imate problema sa proširenim venama, i kapilarima, ne bih vam preporučila anticelulit proizvode sa efektom zagrevanja.
*Kao i uvek, ispisaću vam i sastav za koji dan. U pokretu sam, a bočice nisu sa mnom.


Da li ste probali neki proizvod iz ove linije?


*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

4 коментара

  1. Dok ovo čitam (mada sam žensko jelte, te se i sama suočavam sa ovim problemom), dođe mi da ili zaplačem ili umrem od smeha :D. Koliko smo mi žene lude! Ne baš prijatna masaža, odricanje ića i pića, strog režim vežbanja, disciplinovano utrljavanje, ručna masaža drvenim masažerom, piling i opet mazanje, pečenje sa folijama ili bez folija, kad sve sabereš ubijemo se da dostignemo ono što želimo da vidimo u ogledalu. Nemoj pogrešno da me shvatiš, ja sam od prošle godine isto proredila red smokija, red čipsa, sve više volim rekreaciju i takođe se mažem sličnim tretmanima. Samo se ponekad pitam gde će me to odvesti :D

    Drago mi je da opet čitam tekstić ovde <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema šta pogrešno da te shvatim, veruj mi da sam se i sama smejala dok sam pisala ovo i čudila. :D Nekad se i sama pitam da li sam normalna, ali avaj nema mi druge nego ovako. :)) Jao, jao, ma šta ti ima da proredjuješ smoki. :)))

      Hvala ti, drago mi je. <3 <3 <3

      Избриши
    2. Smoki je ubica! Čips isto. Zapravo sve što je ekstra slano, a ja slano baš volim.
      U svakom slučaju, pohvala za disciplinu!

      Избриши
    3. Ti sebi možeš dopustiti. Praktično da ni nemaš celulit. :)) Hvala ti. :))

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels