Lilly and Spice losioni za telo

01:49

 

O njima ste sigurno čitali, zaista se mnogo pisalo o njima. Ne bez razloga. Lilly and Spice losioni su vrlo brzo zaplenili mnoga srca. Upakovani u šarene i privlačne bočice, sa mašnicama su privukli i mene.
Dolaze u dva zanimljiva, i moram priznati nova mirisa. Vanilla i macaroon, i Tangerine souffle.
Možete ih kupiti pojedinačno, po ceni od 490 din., 200 ml, ili u ovako divnom pakovanju od 980 dinara. Kutija je dobro zapakovana, a izmedju njih se nalaze ljubičaste ili bele ruže.
Tekstura im je ista, razlikuju se jedino u boji. Gušća je od klasičnih losiona za telo, ali nisam imala problema sa razmazivanjem i upijanjem. Generalno mi koža brzo upija mleka. Oni kojima je obrnuta situacija poznata će trebati par minuta duže.
Lepo hidriraju oba, nisu teška, i na 2.mestu sastoje ulje avokada. Zimi suvoj koži verujem da ne bi bili dovoljni, ali ostalim tipovima bi odgovarali.




Vanilla and macaroon je onaj za kog sam odmah znala da će mi se više dopasti. Miris je zanimljiv i dosta sladak, a ja takve volim. Žao mi je samo što se ne zadržava dugo u koži.
Bočica je predivna, zaista krasi prostor. Pumpica mi dobro funcioniše i kod jednog, i kod drugog. Ipak, čitala sam da su neke devojke imale problema sa njima.
Boja samog losiona je nežno roza, i savršeno se uklapa u čitavu priču.





Tangerine souffle je mešavina slatkog mirisa vanile i gorke mandarine. Ukoliko ste nekada pomirisali njen list, znate miris losiona. Moram priznati da je ovaj miris savršen za letnje dane, jer je pravo osveženje. Ovaj losion je vesele narandžaste boje, a ni sa njegovim doziranjem nisam imala poteškoća.





Mislim da su ovi losioni prelepi kao poklon dragoj osobi, i verujem da bi se većina devojaka zaista obradovala. Moram da im odam priznanje kako za najsitnije detalje, tako i za celokupan utisak. Takodje, kombinacije mirisa su zanimljive, i nisam ih vidjala do sada.


Da li ste probale ove losione? 


*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

4 коментара

  1. Анониман4. јул 2015. 03:14

    Ovi proizvodi su preslatki, pogotovo me zainteresovao ovaj losion Vanilla and macaroon, moraću da probam. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Da li pakovanje može biti slađe?? Definitivno uzimam nekom za poklon, ako ne sebi :)))

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels