Poseta Multiactiv kompaniji i slike iz same fabrike

11:39


Verovatno ste već kod nekih blogokoleginica mogle čitati o tome kako smo se provele i šta smo sve novo naučile u poseti Multiactiv kompaniji, ali evo, donosim vam i ja utiske iz mog ugla.
Koliko su se potrudili oko svega vam govori činjenica da su čak i autobus poslali po nas. Samo sedište se nalazi u Bačkom Jarku, nadomak Novog Sada.
Dočekala nas je i srdačno pozdravila Ilijana Berber koja ja njihov referent za odnose sa javnošću, a zatim i generalni direktor Damjan Korda, i direktor proizvodnje Vesna Jelenić. Bilo je tu još dosta ljudi, i promoterke.


Pre nego što smo otišli u deo gde se i proizvode svi preparati morali smo da popunimo zdravstveni upitnik,  i niko ko je i najmanje prehladjen nije smeo da ode u taj deo. Zatim smo obukli mantile, stavili kapice, i nazuvice i krenuli u deo gde se mešaju sirovine.


Ono što sam posebno zapazila jeste da je sve izuzetno čisto, sterilno. Direktorka proizvodnje nam je sve lepo i polako pričala, i objašnjavala svaku mašinu. Što se sirovina tiče, uvoze ih iz Francuske, Italije i još par država Evrope. Iako ih uzimaju od istog dobavljača, one svaki put prolaze kroz razne provere kvaliteta.



U ovoj velikoj mašini se mešao antibakterijski gel dok smo obilazili fabriku.



Došli smo i u deo gde se pakuju proizvodi. Tu ima više različitih mašina, a čak dve su pakovale testere koje možete pronaći u magazinima.




Zatim smo se vratili u salu za prijem i konferencije i pažljivo slušale prezentaciju o uticaju sunčevih zraka na kožu. Prva slika prikazuje kako jako zraci (pogotovo oni u solarijumu) dovode do raskidanja vodoničnih veza u strukturi molekula DNK i dovode do ozbiljnih mutacija. 
Ako vas zanima šta je zapravo SPF, evo i definicije. To je broj koji govori koliko puta duže čovek može biti izložen dejstvu UV zraka uz primenu zaštitnog faktora nego bez njega.


Meni je ovo bilo zanimljivo, jer stalno slušamo o tipovima kože, a nikako neko da nam zaista kaže u koju grupu spadamo i koje postoje. Tipovima I i II se ne preporučuje izlaženje iz hlada, pogotovo ne bez dobrog zaštitnog faktora.
Takodje su nam predstavljeni svi proizvodi iz Multiactiv Sun kolekcije. Zaista ima mnogo i različitih proizvoda. Čak je izašla i krema za sunčanje za ultra osetljivu kožu bez alergena.


Uskoro izlazi i Multiactiv mleko za telo koje će imati miris i boju ambalaže koje smo mi odabrale. To je zaista velika čast i baš mi je drago što su nam to prepustili.


Da li vas je ikada zanimalo u kom je zaista stanju vaša koža? Koliko je elastična, da li joj fali hidratacija i u kom procentu luči sebum? Mene oduvek jeste. I imale smo priliku i to da saznamo, uz pomoć vrlo preciznog aparata. Moram priznati da sam prilično zadovoljna rezultatima. Takodje, ljubazne devojke su nam preporučile i kakvu kozmetiku prema tipu kože treba da koristimo. 


Da li vas je ikada interesovalo koliko zapravo proizvoda za sunčanje treba da stavite? Mislim da većina nas nije ,,na čisto" sa tim. Saznala sam da je za lice dovoljna količina jedne kašičice, a za telo onoliko koliko stane u šaku.
Uvek sam razmišljala posle kog vremena treba da ponovo stavim kremu za sunčanje. Saznala sam i taj odgovor. Na svaka 2 sata (pa čak i češće). Zato što sve aktivne materije koje se štite kožu od štetnih sastojaka prestaju da deluju nakon ta dva sata, bez obzira što niste išli u vodu.

Tu su bili i toliko sjajno aranžirani proizvodi za sunčanje (i posle sunčanja) da sam poželela da odmah odem na more.



Ovog leta izlazi i njihov najnoviji proizvod, a to je krema za lice sa zaštitnim faktorom. Pogodna je i za osetljivu kožu, i za svakodnevno nanošenje, bez obzira da li se izlažete suncu. Krema nije tonirana, i tako je pogodna za sve tipove kože i nijanse tena. Ne sadrži parabene, ima UVA/UVB filter i SPF 30. Probala sam je do sada par puta, i za sada mogu da kažem da je baš finog mirisa, i prijatna za nošenje, ali čitaćete više već. :)


Tu su bili i vrlo ukusni najrazličitiji specijaliteti, kokteli, voće, kolači, torta... Mislim da vam je jasno koliko su nas dobro ugostili. :)




Na kraju smo i dobili nekoliko proizvoda o kojima ćete moći uskoro i čitati.


Nadam se da sam vam uspela dočarati sve, jer zapravo poenta našeg obilaska i jeste da vam prenesemo utiske. :)

Da li koristite nešto od njihove kozmetike? Da li ste probali nešto iz Sun linije? :)

You Might Also Like

8 коментара

  1. Kako su divni ovi eventi kod vas! *.*

    ОдговориИзбриши
  2. Ma super smo se provele, prava ekskurzija. :D

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман2. јун 2014. 16:51

    Divno! Bas ti zavidim na ovom iskustvu.Probala sam dosta njihovih proizvoda-tonik,kremu i maske(super su,preporucujem da probas:)) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Kristina-
      Ja sam imala kremu za lice, i to je moja prva kremica koju sam kupila. :) Trenutno trošim kremu za zanoktice, i antibakterijski gel bez kog ne idem nigde. Ostalo nisam probala. Baš sam gledala nekakve maske za lice, hvala ti na preporuci! :))

      Избриши
  4. E bas cu posle svih ovih postova probati neki njihov proizvod za leto!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Coka Radojičić-
      Iz prve ruke da ti preporučim ulje za sunčanje, miriše prediiiivnoo. :))

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels