Batiste Dry Shampoo Floral & Flirty Blush review

05:45


Pošto mi se kosa brzo masti, a nije tako ni preporučljivo prati je svaki, svaki drugi dan i odlučila sam da isprobam suvi šampon.

Probala sam bila neki Balein, i nije mi se dopao. Ostavljao je bele tragove, mislila sam da su svi takvi, tako da ih dugo nisam ni kupovala. Čitala sam dosta recenzija o Batiste šamponima, i odlučila da im dam 2.šansu.

Za šta služe šamponi za suvo pranje kose? Ukoliko nemate vremena da operete kosu, ovaj proizvod bi mogao da vas reši muka. Vraćaju ,,sjaj" kosi, čine je mirisnom, i vraćaju joj svežinu.
Kako se koriste? Na poledjini imate uputstvo, ali u suštini vrlo je jednostavno.
Sa razdaljine od oko 20-30 cm pošpricajte u teme, prstima umasirajte kao da stvarno perete kosu, raščešljajte i gotovo.




Možete ga naći u DM-u, Liliju, apotekama. Cena je oko 520 dinara.
Ima dosta različitih vrsta ovog šampona. Za plavuše, brinete, sa različitim mirisima... Ovaj moj je sa cvetnim mirisom, i predivan je! Miriše nekako i baršunasto, i na cveće, i na vanilu. Baš mi se dopada, i miris se zadržava dugo u kosi.
Ne ostavlja bele tragove. Daje volumen kosi, i kosa deluje čisto tj. ne deluje masno. Naravno, ne kao kada je operete, ali svakako izgleda mnoogo bolje.
Zbog svega, dajem mu ocenu 5.
Medjutim, čitala sam da neke devojke misle da im se od njega još brže kosa masti, čak sam i ja to pomislila u jednom trenutku, ali nemam nikakvih dokaza. :D



Dobre strane: - ne lepi kosu,
- daje joj volumen,
- kosa trenutno izgleda čisto,
- ima predivan miris,
- ne ostavlja bele tragove.

Loše strane: - brzo se troši,
- cena.

Da li ste probale neki suvi šampon? Kako vam se dopada? :)

You Might Also Like

6 коментара

  1. Prvi koji sam pobala je bio Balein, pretpostavljam taj koji si i ti probala, ostavljao je bele tragove užasno, drugarica koja ima crnu kosu je izgledala kao baba mrazica kad sam joj stavila...Užas!
    Ali sam ipak odlučila da dam šansu Batisti, posle svih pozitivnih komentara. I mom oduševljenju nije bilo kraja, spas je stvarno, obožavam ga <3 Koliko efekat koji daje, toliko i miris, pakovanje

    ОдговориИзбриши
  2. Ja se nikako nisam našla sa suhim šampnima. Ostavljaju bijeeli trag, ukrute mi kosu i cijeli taj koncept mi ne odgovara.. :/

    ОдговориИзбриши
  3. Ako pročitam još jednu recenziju o ovom šamponu, mislim da će mi otpasti kosa.
    Šalim se :). Svi ga hvale. Ja sam iz nekog razloga, pri kupovini, izabrala Velnea verziju (valjda iz čiste radoznalosti), tako da ga još nisam isprobala. Ali pamtim utiske :).

    ОдговориИзбриши
  4. Hehehe :D Jedva čekam da pišeš i o njemu, pa da pročitam utiske. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels