Preporuka nedelje

13:49


Trudim se da svaka moja preporuka nedelje bude upravo to u pravom smislu reci. To su uglavnom proizvodi koji su pogodni za svakodnevnu upotrebu.
Ove nedelje to je Dahlia tečni sapun.Možete ga naći bukvalno svuda, a cena mu je oko 180 dinara i ima 300 ml. Verujem da moze da se pronadje i jeftinije na sniženju. Postoji i velika ambalaža, kao dopuna ovoj i cena je oko 240 dinara.
Postoje 3 vrste: BERRY KISS je tečni sapun sa ekstraktima nara, maline i smokve .
GREEN RELIEF je tečni sapun na bazi ekstrakata nane i zelenog limuna.
ALMOND & HONEY je tečni krem sapun na bazi prirodnog meda i bademovog ulja.Imam Berry Kiss u kojem dominira miris maline. Ukoliko ne volite malinu, možete slobodno da ga zaobidjete.
Za mene predivno miriše, tekstura je gelasta, lepo peni.
Najbitnije mi je sto ispunjava posao sapuna i ne isusuje ruke! Cinjenica je da nije svima koza ista, ali mislim da cete biti zadovoljni.
Planiram da probam i ovaj sa medom i bademovim mlekom.
Meni je najbolji do sada, odnos cene i kvaliteta je zadovoljavajuć. Cesto je na akcijama, pa ga mozete naci i po stvarno niskoj ceni. Traje dosta dugo, ima pumpicu kojom vi kontrolisete koliko ce proizvoda izaci. Pumpica je na zavrtanje, i mozete ga zatvoriti/otovoriti na nju. Ambalaza je cvrsta i lepa, lici na kapljicu.Ukoliko vas zanimaju sastojci:


Sigurno cu kupiti i dopunu ovog sapuna.

Da li ste probale neki od ovih sapuna?

You Might Also Like

8 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels