Macadamia tretman

06:21


Iiiii isprobala sam tu famoznu Macadamia masku o kojoj se toliko prica.

Zapravno, nisam se mogla odluciti da li bih kupila masku i ulje i videla sam na sajtu http://alexandar-cosmetics.com/sr/home da postoji ovaj preslatki set. Set kosta 225 din. i sadrzi:
Macadamia sampon za obnavljanje kose 10ml,
Masku za obnavljanje kose 15 ml,
Ulje za obnavljanje kose 3 ml.

Sve se to dobije u preslatkom zelenom dzaku, sa malom knjizicom i o ostalim njihovim proizvodima.
Razmisljala sam da li da probam svaki ponaosob, ali mislim da je ovako nega najpotpunija.

Pocecu od sampona, kog osim u promo pakovanju mozete kupiti i u pakovanjima od 60ml, 100ml, 300ml, 500ml i 1000ml.
Pise: Hidrantni šampon za sve tipove kose, posebno dobar za suvu i oštećenu kosu. Reaktivirajući šampon nežno čisti kosu, čini je laganom, hidriranom i štiti kosu od negativnih spoljašnjih uticaja.
Miris je bas biljni, peni se ,,kao ludo" i lepo se ispira.
Za moju dugu kosu je ovaj uzorak trajao za samo 1 pranje.




Maska je jako gusta, tekstura je bas bogata i miris me malo poseca na Guaranu. :D Kosa mi je odmah pri pranju bila ,,otpetljana" i svilenkasta.
Pise: Maska za revitalizaciju i obnavljanje suve i oštećene kose. Kombinacija ulja iz Australijskog oraha i Argana, zajedno sa uljem Tea drveta (čajevca), kamilice, Aloe i ekstrakta algi reaktivira i obnavlja kosu, ostavljajući je duboko ishranjenom, sa dugotrajnim efektom elastičnosti i izuzetnog sjaja.

UPOTREBA: Nakon pranja kose šamponom, prosušite je peškirom, a zatim nanesite masku ravnomerno po celoj dužini kose i raščešljajte je specijalnim Macadamia češljem. Za bolji efekat obnavljanja kose, dodajte malu količinu ulja u masku. Ostaviti na glavi 5 do 10 minuta da deluje. Nije potrebno zagrevanje. Zatim temeljno isprati toplom vodom. Maska se koristi za intenzivan tretman revitalizacije kose i ne bi je trebalo koristiti više od 2 puta nedeljno.

Osim ovog promotivnog pakovanja maska dolazi i u ambalazama od 100ml i 250ml.
Za moju dugu kosu ovo malo pakovanje moze da traje za 2 pranja.





I ulje mi je omiljeno jer ima predivan miris. Njega sam dodala u masku. Sve zajedno sam drzala nekih 7 minuta. Moze se kupiti u ambalazama od 10ml, 30ml i 125ml.
Pise: Lekovito ulje idealno za sve tipove kose, posebno korisno za suve i oštećene krajeve. Prednosti: intenzivno ishranjuje kosu, čini je dugotrajno glatkom i lakom za raščešljavanje. Kosa je ultra glatka, sjajna i laka za dalje održavanje. Ulje se trenutno apsorbuje, tako da ne čini kosu masnom. Dokazano je da produžava vek trajanja boje, tako što sprečava da kosa izbledi. Predstavlja prirodnu UV zaštitu. Smanjuje vreme sušenja mokre kose za neverovatnih 40-50%.

UPOTREBA:
 Naneti malu količinu ulja na vlažnu ili suvu kosu. Za intenzivniji i dugotrajniji efekat dodati ulje u masku, kao i u kremu za obnavljanje kose. Takođe, kako bi unapredili uslugu farbanja kose, ulje se može dodati direktno i u farbu, da bi se postigla brža apsorpcija, intenzivnija boja i sjaj kose. Dva puta istisnuti ulje i dodati u farbu, zatim temeljno promešati i naneti farbu kao i obično.

Moja kosa nije farbana, tako da za boju ne mogu da kazem, a ni za susenje.



Sve u svemu, ja sam prezadovoljna! Kosa je mekana, svilena, ravnija, sjajnija i izgleda zdravije! 
Da li se isplati kupiti nesto od ovih proizvoda? Preporucila bih da kada kupujete, kupite masku ili ulje jer mislim da su oni presudniji za obnavljanje. Sampon je takodje dobar, ali sve zavisi sta trazite. Iskreno, jeste cena malo veca, ali ni 1 druga drogerijska maska ili ulje vam sigurno nece dati ovakav efekat.
E sad, moja poenta slikanja pre i posle nije u potpunosti zadovoljna. Pre je slikana na dnevnoj svetlosti, a kasnije na vestackoj. Mislim da je to razlog sto se ne vidi tolika razlika. U svakom slucaju presudite sami. :)





Da li ste probale njihove proizvode? :)

You Might Also Like

22 коментара

  1. Kosa ti je savrsena:) Ja sam probala i volim ulje i masku:))

    ОдговориИзбриши
  2. Kosa ti je zbilja prekrasna :D ja sam dugo htjela macadmiu a onda sam ponasla druge bolje proizvode pa sam odustala. trenutno imam orofluido i jedva cekam istestirati kako treba :D

    ОдговориИзбриши
  3. Imala sam masku ulje i to ulje u spreju u sve je bilo savrseno! Tako da imaju definitivno i moje preporuke. Kosa ti je bas lepa :D

    ОдговориИзбриши
  4. Razmisljala sam da li da je kupim ili ne, alli sudeći po ovom postu kupiću je. Tvoja kosa nije farbana? :) Pozdravcic!

    ОдговориИзбриши
  5. koristila sam i masku i ulje i odusevljena sam :) ali full size pakovanje maske ce me malo sacekati zbog cene :)

    ОдговориИзбриши
  6. Kosa ti je bozanstvena :)
    Kupila sam nekoliko Macadamia proizvoda, isprobavam ih pa cu pisati :D

    ОдговориИзбриши
  7. Prvo treba doći do nekoliko novčića pa onda naručiti :D Kupovina je na čekanju. Mnogi su oduševljeni ovim proizvodima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene ce vece pakovanje maske i ulja malo sacekati. :/ Da, i ja sam cula bas mnogo pozitivnih utisaka. :)

      Избриши
  8. Izvini a gde jos ima da se kupi sem na onoj stranici? Uzgred kosa ti je prelepa,prirodno ti je tako ravna ili je peglas? <333333

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/distributors Nadji sebi najblizu prodavnicu :)) Nisam sigurna koja je maloprodaja, a koja je veleprodaja i kakav je izbor, posto sam ja licno narucivala. :)
      Hvala :)) Prirodno mi je ravna. :))

      Избриши
  9. Upravo sam kupila ulje, i prvi utisak je da prelepo mirise, sledeca je maska, nadam se :)

    ОдговориИзбриши
  10. Vidim ja da se svi mi potajno nadamo njihovom nekom popustu za dolazece praznike. :)
    Ja sam takodje probala tester pakovanje i odusevila se naravno.:)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels