Nivea ,,carstvo"

05:53




Imam dosta Nivea proizvoda, i dosta sam ih isprobala do sada. Neki su se pokazali odlicnima, neki ne bas toliko, a malo vise o njima pricam danas. :) Reklo bi se da mi je sponzor, ali ne, nije. :D
O proizvodima za suncanje sam vec pricala ovde: http://make-up-liciouss.blogspot.com/2013/07/zastita-od-sunca.html
Kao i o proizvodima za kosu ovde: http://make-up-liciouss.blogspot.com/2013/07/nega-kose.html
Ukoliko zelite neku detaljniju recenziju, rado cu je napisati. :)
Danas akcenat stavljam na negu koze. :)
Znam da dosta devojaka ne voli Niveu, ali meni je ona nekako univerzalna, i kada ne znam vise sta da uzmem, posegnem za njom. Primeticete da su sve stare ambalaze, posto sam pokupovala vecinu na snizenju pred dolazak novih. :D

Omiljeno mleko za telo mi je Q10. Moze se naci u svim vecim, pa i manjim prodavnicama, Liliju i DM-u.
Cena mu je nesto veca nego ostalima, za 400 ml platicete oko 750 din. ili ako naletite na snizenje oko 550 din. Pise da zateze i neguje suvu kozu, stimulise obnavljanje celija i stiti od isusivanja. Slazem se sa svim. Jedino sto nemam jako suvu kozu, pa nisam bas sigurna koliko bi bila dobra za jako suvu kozu, dobro i ovaj deo za obnavljanje celija mi je sumnjiv. :D Koza dobija onaj zdrav sjaj i u sekundi je negovanija. Miris je lep, klasican za njih, a tekstura vodnjikava sto se vidi na slici. Mislim da imaju i 2 vrste ovog mleka, jedno je obicno Q10, a drugo neko poboljsano. Ovo je to poboljsano, ali probala sam i to obicno, i ne vidim neku razliku. Mozda se samo ambalaza menjala....




Klasicno, poznatije kao ,,tamno plavo" mleko ne znam ko nije probao. Ono mi ima najlepsi miris, ali je i najgusce pa se sporije upija u moju kozu, ali za jako suvu mislim da je idealno. Obogaceno je bademovim uljem. Takodje se moze naci svuda, i cena je za 250 ml oko 350 din, a za 400 ml oko 600 din.



Nivea Body Smooth Milk ima teksturu izmedju prethodna 2. Ni previse gustu, ni vodnjikavu. Takodje za suvu kozu. Sa Si puterom. Lepo neguje kozu, a miris je jako slican prethodnom, kao i cena. I ono je imalo Nivea krug, ali mi se odlepio. :)



Nivea Smooth ulje za telo mi je jedno od najboljih koje sam probala. Univerzalno je, moze stvarno za svasta da se koristi. Za telo, za kosu, posle depilacije, da se pomesa sa sljokicama... Sa avokadovim je uljem. Najbolje za nanosenje posle tusiranja. Cena je ista kao i za mleka za telo, mozda nesto malo skuplja.


Nivea Soft kremica je takodje univerzalna kremica, dobila sam je u setu, ali je ne koristim preterano. Imam preosetljivu kozu lica za nju, ali je dobra za telo i ruke. Znam bilion devojaka kojima je ona broj 1.kremica za lice.


Iiii gelovi za tusiranje. Probala sam ih bas dosta, i moram da priznam da mi je ,,pretezak" miris. Lep, je nije ruzan, ali mi je tezak :/ Nivea Creme Soft mi je bas primer, ali je bas kremasto, neguje kozu i samim tim je ne isusuje. 250 ml, oko 219 din. dostupno svuda.
Nivea Double Effect je zapravo dobra stvarcica kada putujete negde. 2 u 1 je. Isto je kremasta, ali malo ,,lakseg" mirisa.
I Lemon & Oil sam ocigledno kupila dok sam zedna tumarala po Dm-u jer sam trazila osvezenje. :D Greska! :D Miris jeste osvezavajuci, ima neke sitne cestice u sebi, ali me bas podseca na muski gel za tusiranje, i miris traje dugo. :D Ko voli, nek izvoli. :D




Da li ste probale neke od ovih proizvoda? :)

You Might Also Like

4 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels