Deborah Milano paleta

12:05




Posto sam primetila da je nema bas na internetu i da jos niko nije podelio koliko je sjajna, oducila sam da ja to podelim. :) Malo sam o njoj vec pricala ovde:http://make-up-liciouss.blogspot.com/2013/08/najbolji-make-up-proizvodi-po.html
Dobila sam je na poklon pre 2 godine, koristila je bas cesto, i jos nisam ni 1 senkicu potrosila. 

Paleta sadrzi:

12 senki,
bronzer,
rumenilo,
puder u kamenu
4 sjaja za usne,
cetkicu za sjaj,
cetkicu za senke,
cetkica za bronzer/rumenilo,
ogledalo,
plisanu torbicu i
kutijicu naravno,
I to sve za oko 2000 din.



Nosila sam je u torbi, svaki izlazak, za jacu smiku ili dnevnu.... Sto bi se reklo peri-deri i jos je ista. :)
Ne zamerite mi na kutijicu, svuda je bila, i na tome sto je potrosena, ipak sam je davno dobila.
Da krenemo od kartonske kutijice koja je bas lepa i elegantna. Dolazimo do plisane torbice koja je prakticna jer je takva i paleta, ponekad vam je samo ona potrebna da se nasminkate. :)
Kad otvorite paleticu vidite koliko je lepo slozena i kako su lepe nijanse. Takodje ima i zastitna folija izmedju, koju i dalje cuvam jer sprecava mesanje boja i prljanje.



Senke su nekako poredjane tako da me podsecaju na 3 male palete. Lepe su i prirodne nijanse, koje se lako kombinuju. Neke imaju sitni sjaj u sebi, neke su vise mat. 3 moje omiljene nijanse su najsvetlija ili boja sampanjca, svetija braon jer je idealna za Nude look i mat super pigmentovana crna boja, koja se tesko pronalazi posebno.



Moram da naglasim da ni 1 naredna slika nije obradjena i da su senke bez ikakve baze. Vidi se njihova pigmentovanost. Mislim da su rame uz rame sa nekim skupljim senkama.






Puder je prilicno svetao, sto meni odgovara i lepo matira. Rumenilo sam koristila samo par puta, jer i nisam neki ljubitelj, a i cini mi se pretamno za moj ten. Bronzer je dobar za isticanje pojedinih delova lica jer je mat. Rumenilo i puder su mat takodje. Ni ove slike nisu obradjene.





Sjajevi nisu preterano pigmentovani, ali daju sasvim dovoljno boje usnama. Nijanse su: tamno crvena, lepa neutralna nijansa, roze i tamnija ljubicasta koja zapravo nije toliko tamna.


Dobijate i 3 cetkice, koje nisu bas korisne. Zapravo cetkica za sjaj nije losa. Ona sundjerasta je klasika, mada je dosta kvalitetnija nego druge sundjeraste, ali ovu za bronzer ,, ne gotivim". To je zapravo jedina stvar ovde koja mi nije nista specijalno.Ostalo je sve za 10+! Za svaku ponaosob takodje dobijate zastitnu foliju.


Da li ste probale ovu paletu? Kako vam se cini? Da li biste je probale? :)

You Might Also Like

15 коментара

  1. Druga sa desna u srednjem redu je prelepa! Trazim takvu nijansu vekovima! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste stvarno, meni su sve nijanse toliko divne da mislim da se vidi moje ushicenje dok pisem o njima :D
      Eto, sada znas gde mozes da je nadjes :))

      Избриши
  2. Kao sto rekoh, jako mi se dopada ova paletica ;) Vrlo nosive boje i dobro pigmentovane ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, obicno senke u paletama nisu neke pigmentacije, ali ova me je zaista iznenadila. Bolja je pigmentovanost od mnogih mono senki :)

      Избриши
  3. Meni nešto ne izgleda previše praktično ali slatka je :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam zasto, meni se bas pokazala prakticnom, pogotovo kad putujem negde ne moram nositi puno senki-sve mi je tu :D Ja sam isuvise odusevljena sa njom da joj ne vidim ni 1 manu :D

      Избриши
  4. Gde si nabavila? Mnogo mi se dopada sve, naročito ta crna, jer tako pigmentovanu do sad nisam videla...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobila sam je na poklon, ali znam da je kupljena u Dm-u, tamo u onoj vitrinici gde su parfemi je stajala. Imala sam pik na nju, pa sam je dobila :))) Jeste, bas je jaka crna, nemam ni 1 drugu crnu senku da je priblizno kao ova. :))

      Избриши
  5. I meni se jako dopada paletica, divne su nijanse! Nisam ju zamijetila u trgovinama :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kupljena je pre oko 2 godine u Dm-u, tamo u onoj vitrinici gde stoje parfemi. Nisam sigurna da li postoji i dalje takva verzija, ali sam primetila da imaju Deborah palete samo 4 senke ili samo 16 senki. :))

      Избриши
  6. Одговори
    1. Slazem se sa tobom, ja slabo koristim druge nijanse, eventualno tamno zelene i sive, tako da mi bas odgovara :))

      Избриши
  7. Одговори
    1. Dobila sam je na poklon, ali pouzdano znam da je kupljena u Dm-u, u delu gde stoje parfemi. :)) Mislim da i dalje imaju slicne paletice, ali samo senke. :))

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels