Hada Labo Super Hydrator recenzija

00:00


O Hada Labo hidratoru se dosta pričalo. Koristim ga redovno skoro godinu dana, i zaista je vreme da podelim utiske. Ukoliko ste se dvoumili da li vam treba, tu sam da rešim nedoumicu.

Namenjen je hidrataciji lica, i svim tipovima kože. Ne sadrži parfem, parabene niti mineralna ulja.
Bočica je plastična, ima pumpicu i dva čepa. Pumpica je automatska, i meni su dovoljna dva pritiska za čitavo lice i vrat. Sadrži 150 ml koji će vam sigurno dugo trajati. Cena mu je 1999 dinara, često je na sniženju, i možete ga pronaću u DM-u.
Miris je vrlo blag, gotovo da ga nema, i oseti se da ne sadrži parfem.
Piše da sadrži tri tipa hijaluronske kiseline. Ova informacija nam je važna jer molekuli veći od 500 kDa imaju poteškoće pri penetraciji. Molekule manje od toga će koža lakše apsorbovati. Hijaluronska kiselina je veliki polimer, i bilo je važno pronaći način da je koža sa površine najbolje iskoristi. Ovaj hidrator sadrži hydrolyzed hyaluronic acid, sodium acetylated hyaluronate i sodium hyaluronate koji se i preporučuju kao tri tipa koja treba tražiti u nezi kože. Svaki ima svoje prednosti.
Zašto nam je važna hijaluronska kiselina? Ona funkcioniše kao humektant, veže molekule vode, zbog čega koža izgleda zdravije, zaglađenije, i mlađe.

Tekstura je vrlo slična vodi, mrvicu gušća, i providan je. Nazire se glicerin pod prstima. Vrlo se lako nanosi i razmazuje. Upija se u roku od nekoliko sekundi. Ne ostavlja lepljiv trag, samo nahranjenu kožu. Kao takav, jako je dobar i kao baza za šminkanje.

Koristim ga nakon umivanja, ujutru i uveče. Kada se upije, dalje koristim serum i/ili kremu za lice. Meni ova kombinacija jako odgovara, i lice mi blista zahvaljujući njoj. Leti mi je prijao i sam, ali u ostalim prilikama koristim i propratne proizvode. Sa njim imam utisak da se svi naredni koraci bolje upijaju. Koža deluje odmorno, negovano i hidrirano.
Nije mi izazvao nikakve iritacije.

Sastav:
Aqua, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxyethyl Cellulose, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Sodium Citrate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Phenoxyethanol



Kome bih ga preporučila? Svima kojima je potrebna dodatna hidratacija i dodatni korak u nezi lica. Meni se zaista dopada, i sigurno ću nastaviti da ga kupujem.

Da li ste ga probali? Kako se vama čini?

You Might Also Like

2 коментара

  1. Delimo misljenje. I ja ga koristim vec godinu dana i obozavam.

    ОдговориИзбриши
  2. Samo mala korekcija. Na moje iznenađenje, ovaj hidrator ipak sadrži paraben. Sinoć sam ga kupila, ali sam sastav pročitala tek jutros. Ipak, nameravam da ga testiram.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels