Favoriti 2016. - dekorativa

00:58


Nadam se da vam je ova godina bila lepa, i uspešna, kao i da se radujete iščekivanju nove. Meni je proletela neuobičajno brzo. Dok vam ovo pišem, misli se vrpolje i zaključujem da je svakako bila zanimljiva. Da mi je neko pričao šta će mi se sve izdešavati, ne bih mu verovala. Roller coaster emocija, odluka, motivacije i želja. Ono što je najbitnije jeste da sam sada sigurno daleko bolja verzija sebe, i ponovo svoja. Izuzetno je bitan rad na sebi, u svakom mogućem pogledu.

Kroz sve te mesece, malu, ali značajnu ulogu odigrali su baš ovi proizvodi. Provlačili su se kroz ruke svakodnevno, i uživala sam koristeći ih. Baš iz tog razloga zaslužili su da dobiju svoje mesto kao favoriti godine. 


Ne znam kakva je situacija kod vas, ali meni mirisi obeleže odredjeni period. Tako je meni veći deo ove godine mirisao na Dolce & Gabbana Pour Femme. Ženstven, topao, zavodljiv.
Malina, mančmelou, vanila, mandarina, i sandalovo drvo kao dominantne note. Po meni, daleko više noćni.
Stvarno su pogodili sa dizajnom bočice. Spolja plišan, tamno crveni, a zapravo jasnih linija i bez mogućnosti da se stavi u kalup. Verujem da su takve i žene koje ga nose.
Ukoliko volite vanilu u parfemima, bacite pogled na njega.


Revlon je nekako i zvanično stigao kod nas. Bilo ga je u manjim parfimerijama i ranije, ali manjeg asortimana svakako. Kako volim njihov puder za mešovitu kožu, privukla me je i baza Photoready. Zagladi kožu, nije teška, i čini mi se i da ujednači ten. Još jedna bitna stavka je što produži trajanje šminke, i drži kožu duže matiranom. Što se fotografija tiče nisam stoprocentno sigurna da je samo do nje, ali lepo ispadnu. Stvarno fina baza, usudjujem se da kažem i najbolja koju sam probala, i nije mi jasno kako se o njoj nije više pisalo.

Što se maskara tiče, pored Too Faced Better than sex koju sam vam i previše puta spominjala, ali potpuno opravdano, zavolela sam i Benefit They are real! Brzo se suši, i na to mi je trebalo malo da se naviknem, ali lepo razdvoji trepavice i podigne ih. Ukoliko vam treba maskara sa kojom vam se sigurno neće spustiti trepavice (što znam da je čest problem devojkama kojima su ravne), koja se neće razmazati i koja će trajati čitav dan, pa i noć, ona je ta. Baš zbog tog razloga, jako se teško i skida, i neko jače uljano sredstvo je nezaobilazno.



NYX Lingerie Bedtime Flirt sam nakon samo jednog korišćenja kupila ponovo, kako bih napravila zalihe, jer su često u deficitu kod nas. Predivan, mat karmin sa neobičnom nijansom koju je teško pronaći. Trajnost, tekstura, četkica, sve mi se dopada i zaista se zasluženo nalazi medju ovim proizvodima.

Benefit Goof Proof olovka za obrve je napravila revoluciju u mom vidjenju popunjavanja obrva. Sigurno je već pola godine svakodnevno koristim, a nisam ni 1/4 potrošila. Isplati se, i jako je praktična. Nije vam potreban zarezač, a svakim korišćenjem je jednako precizna kao na početku. Imaju veliki izbor nijansi, i svako može pronaći idealnu za sebe.


Max Factor Pan stick koristim već godinama kao korektor, kao i Essence vodootporni tečni ajlajner. Koliko god proizvoda na tu temu da sam probala, još ni jedan ih nije uspeo zameniti.  Oni su favoriti I OVE godine. :) Pan stick ima sjajno prekrivanje, mada sam sigurna da ne bi svakome odgovarao, jer je malo teži. Ne znam šta je sa alajnerima, ali ove godine sam sigurno deset novih probala, i svakom je nešto falilo. Nedovoljno pigmentovani, loša četkica, mala militraža, brzo se osuše, brzo se skinu. Tako da i dalje ubedljivo prvo mesto zauzima baš ovaj, iako mi se čini da je ranije bio crnji.


Po pregledima i porukama znam da i dalje pratite blog, i hvala vam što ste i ove godine bili tu, sa mnom. <3 font="">

Koji su vaši favoriti ove godine? Imamo li neke iste?

You Might Also Like

13 коментара

  1. Nyx Bedtime Flirt je moj omiljeni, savrsen! <3

    ОдговориИзбриши
  2. Divni favoriti! Mislim da jeftiniji i bolji eyeliner od ovog essence ne postoji! Zaintrigirala si me za Revlon bazu i maskaru!!!!
    :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti! :) Izgleda da kod nas definitivno ne postoji. :D Ukoliko isprobaš, javi utiske. :)

      Избриши
  3. Super odabir stvari! Meni je Essence tuš odličan i uvijek se nađe u favoritima, jednostavno cijena i omijer kvalitete su nenadmađive!

    ОдговориИзбриши
  4. Jeej, novi post. :)
    Definitivno ću morati da probam taj essence ajlajner.

    ОдговориИзбриши
  5. I ja obozavam ovaj ajlajner ali koristim drugu cetkicu 😁

    ОдговориИзбриши
  6. Koristim essence ajlajner, odličan je! 🙌🙌
    Pratim mte, pa ako zelis uzvrati 💞💞💞

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels