Too Faced Chocolate Soleil

04:11



Predstavljam vam najdivniji bronzer koji sam ikada probala. I to vam kažem odmah, da znate šta da očekujete u nastavku.


Nastavljam sa svojim obećanjem da ću vam u narednom periodu predstavljati proizvode za koje smatram da vredi investirati. Ovo je, bez sumnje, jedan od njih.
Znate kada čitate hvalospeve o nekom proizvodu, i klimate glavom, ali ne uzmete svaku reč za ozbiljno? To se meni često dešava. Medjutim, svaka pohvala za ovaj bronzer je bila u potpunosti tačna.


Možete ga kupiti u prazničnom setu sa Too Faced Better than sex maskarom (koja je sjajna) za nekih 1600 dinara, što se zaista isplati. Čini mi se da tamo dolazi u ovoj količini koju imam, a to je 2,5g.
Originalno pakovanje ima 10g, i košta oko 4000. Dolazi i u 3 nijanse: Milk Chocolate Soleil, Chocolate Soleil i Dark Chocolate Soleil. Velikoj većini devojaka bi odgovarala Medium nijansa, o kojoj vam danas pišem. Milk je predivna, i dosta svetlija, što je nama svetle puti izuzetno teško pronaći. Ne treba ni da spominjem koliko je teško pronaći nijansu bez narandžastog tona. Nju planiram da kupim u većem pakovanju. Osim nje, tu je i Dark, koja je nešto toplija i tamnija, idealna za tamnopute.
Medium je, kao što sam već rekla, univerzalna, neutralna. Ne previše hladna, ali nikako ni previše topla. Savršena mat nijansa bronzera. Zaista jeste.


Medjutim, oduševljenje ni tu ne jenjava. Već pri prvom otvaranju obasuće vas miris prave crne, gurmanske čokolade. Ako se zagledate u sastav, primetićete da sadrži pravi kakao prah. Po meni, sjajan potez, i vrlo pametan.
Možete ga nanositi praktično svim četkama za rumenilo, jer se ne trusi ni malo. Što vam garantuje i da će vam duže trajati. Moj izbor je uglavnom Real Tehniques četka za rumenilo.
Ono što me je zapravo najviše oduševilo je njegova tekstura. Veoma fino i sitno mleven, gotovo svilen pod prstima. Na licu kao da se sam blenda, bez ikakvog truda.
Kako je dosta pigmentovan,  može se preterati, tako da je "laka ruka" poželjna.


Na licu je zaista predivan. Zbog svoje nijanse u isto vreme i istakne strukturu lica, i utopli ga.
Ukoliko želite da uložite u dobar bronzer, ili jednostavno želite da isprobate nešto novo, imate moje najiskrenije preporuke za njega. Too Faced Chocolate Soleil je jednostavno klasika. On je sve što mogu da tražim od jednog bronzera.


Sastav: Talc, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Zinc Stearate, Boron Nitride, Sodium Saccharin, Benzyl Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Theobroma Cacao (Cocoa) Fruit Powder, Benzyl Alcohol, Silica, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Mica. May Contain/Peut Contenir/(+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742).




Da li ste probale ovaj bronzer? Kako vam se dopada?



*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

16 коментара

  1. Nisam probala ali je predivaaan! Bas mi se dopaaada! <3

    ОдговориИзбриши
  2. Ovaj ili MUFE koji si recenzirala vec? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tesko pitanje. :D Medjutim, zbog načina nanošenja pre bih se odlučila za Too Faced. Može sa svim četkicama da se nanosi, i nekako je pogodniji za svaki dan. Sa druge strane, ako neko ima izrazito masno lice, ili planira leti da ga koristi, onda MUFE. :) Sve zavisi od potrebe, ali za svaki dan Too Faced. :)

      Избриши
  3. Ja imam cokoladicu od Bjurios i tako se mučim svaki dan sa njom bukvalno grebem a ništa nije koštala manje, jedino je problem sto iz unutrašnjosti ovi brendovi nisu dostupni a online prodaje nema ��
    dolazak višestruko uvećava cenu!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam oba ta čokoladna i veruj mi da ne mogu da se porede, TF je toliko mekan, naprosti klizi po licu a pokupi se blagim pokretom četke.

      Избриши
  4. Savrsenstvo od bronzera :) definitivno mi treba :D <3

    ОдговориИзбриши
  5. Miris ovog bronzera je neprevazidjen! Ja ga obozavam i imam mini pakovanje koje mi traje skoro godinu dana, ponuda sa maskarom svakako ne treba propustiti :)

    ОдговориИзбриши
  6. Savršen je, nemam potrebu više nijedan bronzer da probam, toliko ovaj volim! :) <3

    ОдговориИзбриши
  7. Amazing post! And I love your blog:)
    What about following each other on Instagram, Bloglovin Twitter?.. :)

    www.bloglovin.com/blog/3880191

    ОдговориИзбриши
  8. Predivan bronzer. I koncizna recenzija, bas onako kako treba. ;)
    Mene zanima da li se ovaj bronzer moze pronaci u manjoj gramazi, osim u tom praznicnom setu koji je bio dostupan?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno! :) Nisam sigurna, ali mislim da ga nisam vidjala. Uglavnom imaju samo maskare i ajlajnere u manjem pakovanju. Ne tvrdim stoprocentno, ali čini mi se da se pojedinačno ne može pronaći. :/

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels