Make Up For Ever Artist Plexi-Gloss i Aqua Matic senka

04:14


Ostala sam vam dužna recenziju ovih proizvoda. Oni već neko vreme mogu da se pronadju u Sephori, a da li da obratite posebnu pažnju na njih pročitajte u nastavku.

Artist Plexi-Gloss je visoko pigmentovani sjaj za usne. Ima visoku koncentraciju pigmenata u sebi, i dolazi u 14 nijansi. Postoje dve završnice, biserna i sjajna sa intenzivnom bojom. Od svetlih i neutralnih, do jarkih nijansi.

Ima vrlo zanimljiv aplikator. Blago je zarezan, a središnji deo predstavlja rezervoar boje, tako da se može naneti na usne iz jednog poteza.


Tekstura je blago lepljiva, nešto manje nego kod klasičnih sjajeva. Dugotrajan je, i traje par sati bez popravljanja. Primetila sam i da neguje usne, i ne isušuje ih.
Moja nijansa je 400 ili Orange red. Jarka crvena koja naginje ka narandžastoj. Nema nikakav šimer, i predstavlja lepu i punu crvenu boju.
Verujem da će se ovi sjajevi dopasti njihovim istinskim ljubiteljima. Usne sa njim deluju punije, i pegla borice.
Kako su jako pigmentovani, olovka za usne nije neophodna. Nije mi se razlivao, ali kako mi se to retko dešava, radi predostrožnosti je dobro ipak koristiti olovku.
Cena je 2880 dinara, za 7 ml.





Aqua Matic senke u olovci su za mene pravo otkriće. Nakon ove jedne nijanse poželela sam još par neutralnijih, jer su vrlo praktične za svakodnevno šminkanje.
Vodootporne su, i kako ih nanesete tako ostaju. Dolaze u 10 nijansi, a ovog leta je izbačeno novih 5.


Moja nijansa je I-30 iliti Metallic golden khaki. Svetlo zelena, sa primesama zlatne. Stvarno neobična i prelepa nijansa, koja se teško pronalazi.
Izuzetno kremasta i lako se nanosi. Celo leto sam stavljala samo nju i maskaru, i to mi je bila svakodnevna šminka. Najbolje mi se pokazala za uokvirivanje oka, ili kao sama senka, eventualno sa još jednom u pregibu. Trenutno se setuje, i potreban je brz rad sa njom. Takodje, dobra je u kombinaciji sa drugim kremastim senkama, dok je sa praškastim nešto teže raditi.
Kako je vodootporna, i stvarno dugo traje, teško se i skida, tako da je za nju potrebno uljano sredstvo.
Cena je 2820 dinara za 1,4 g.






Da li ste probale neki od ovih proizvoda?


*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

8 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels