Flormar Quatrro paleta

02:10



Često zapostavim recenzije šminke, pogotovo one jeftinije, i zaista mi bude žao zbog toga. Ovo je jedan od proizvoda vredan pažnje, a izuzetno povoljan.


Flormar kozmetiku generalno baš volim. Njihove mono senke, ajlajneri i lakovi za nokte su odlični. Drago mi je da sam probala i ovu paletu, jer je i više nego praktična. Dopala mi se mnogo više nego što sam očekivala.


Pakovanje realno nije ništa specijalno, mada mi to zaista kod ove palete ne smeta.
Kombinacija boja, i završnica je odlična. Tri nijanse su mat, i jedna sa sitnim šimerom. Osim ove, postoje i palete sa smelijim nijansama. Moja paleta je broj P045 Taste of Chocolates.
Tekstura im je mekana, truse se, ali ne previše. Sve nijanse su izuzetno pigmentovane. Bukvalno ih samo dotaknem četkicom, i boja ostane na njoj. Čak i bez baze odlično izgledaju.
Za mrvicu se teže blendaju, pogotovo tamnije boje. Mislim da je to i zbog jačine boje. Medjutim, zaista nije teško raditi sa njima.
Kako ih nanesem, tako se čitav dan ne mrdaju, tako da sam i sa te strane zadovoljna. Nemam masne kapke, tako da nisam sigurna kako bi se na njima ponašale. Ipak, verujem da uz dobru bazu ne bi bilo problema.
Ova paleta mi je izuzetno praktična, posebno za putovanja, jer su u njoj sve nijanse koje koristim. Takodje, sa njom možete da pravite dnevnu i večernju šminku. 


Prva nijansa je svetla bež, koja je na kapku skoro bela. Volela bih da je mrvicu tamnija, ali je svakako lepa. U sebi sadrži vrlo sitan limun-zlatni šimer. On se uičava samo u pakovanju, dok je na kapcima više mat. Za jednu svetlu senku je jako pigmentovana.

Druga nijansa je svetlo roza, sa primesama bež. Takodje je mat, i dobro pigmentovana. Nju volim da nanosim preko čitavog kapka, a tamnije u pregib.

Treća je topla, srednje tamna braon. Boja mlečne čokolade sa zlatnim šimerom. Zaista lepa nijansa. Verujem da jako lepo izgleda na preplanulom tenu.

I četvrta je bogata, neutralna ka hladnoj braon nijansa. I ona je mat, i ubedljivo najpigmentovanija. Sa njom se definitivno treba pažljivo raditi.


Cena je svega 350 dinara, za 14g. To je i više nego povoljno, pogotovo ako uzmem u obzir količinu.

Po meni je ovo sjajna paleta za svaki dan, sa tim što bih umesto prve nijanse ubacila tkz. taupe, ali ko će svima ugoditi. Vrlo je pristupačna i kvalitetna, sjajna za putovanja. Iako imam dosta paleta, često je koristim, upravo jer ima mat senke, ali i tu jednu sa šimerom koja joj daje mogućnost da bude višenamenska.




Da li ste probale ove senke?

You Might Also Like

10 коментара

  1. Divna je paleta.Nisam probala Flormar senke, ali cu definitivno probati <3

    ОдговориИзбриши
  2. Gde ima da se kupe? Lilly? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Iskreno nisam sigurna da li ih ima u većim Lilijima. :/ Kupila sam je u nekoj lokalnoj parfimeriji, trebalo bi tamo da ih ima, kao i u apotekama. :) Takodje, znam da ih ima u Ušću i Big-u, ali čini mi se da su tamo malo skuplje. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Imala sam ovu paletu, jedno vreme sam je često koristila, a onda su je smenile neke bolje i draže tako da sam je baš nedavno prosledila drugaricinoj sestri tinejdžerki za vežbanje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, u pravu si. Idealna je za one koji tek počinju da se šminkaju. :) Joj, pa pored svih onih silnih, prelepih paleta, stvarno je šteta da neka od njih bude zapostavljena. :))

      Избриши
  5. divna je,moram da je kupim :-) Te boje inače najčešće koristim.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels