Najlepši lakovi iz drogerija

03:16



Priznajem da nisam "lakoholičar", i da nisam baš spremna izdvojiti veliku svotu novca za lakove, ali volim da uvek imam namazane nokte, i da imam izbor od bar dvadesetak nijansi. Probala sam zapravo dosta drogerijskih lakova, i nekako zaključila koji su medju njima najbolji. Sigurno je da mi je neki promakao, ali su ovo moji trenutni favoriti.

Flormar lakove sam otkrila prošle godine. Postojani, punog intenziteta boje, dovoljna 2 sloja, brzo se suše. Takodje, veliki izbor nijansi, završnica i pristupačna cena od oko 100 dinara krase njihove lakove. Medju njima je i najbolji beli lak koji sam probala, i kog sam kupila i drugi put. Njegova oznaka je 370 White Absolute.

Sixteen lakovi su još jedno od otkrića iz prošle godine. Njihov lila lak mi je postao omiljeni, a sve što odlikuje Flormar lakove, odlikuje i njih. Razlikuje ih jedino tekstura, koja je tečnija kod Sixteen lakova, ali i dalje vrlo pigmentovana.  Čak su i svetli lakovi takvi. Njihova cena je oko 220 dinara, a trenutno koliko sam primetila je 160.
Divan, pastelni lila je 418, svetlo plavi 463, a bež 534.


Rimmel lakovi imaju debelu, tj. široku četkicu koja lako nanosi boju. Nijanse su im vrlo posebne, a intenzitet boje sjajan. Brzo se suši, i dovoljna su 2 sloja za potpuno prekrivanje. Jedina mana je što kada potrošite neke 2/3 lak će se zgusnuti. Nadam se da će Rimmel poraditi na tome, jer su inače zaista dobri. Cena im je oko 260 dinara.
Boju patlidžana obožavam na noktima, i ovaj je stvarno divan, a u pitanju je nijansa 600 Deliciously Dark. Mint, ili tirkizni lak takodje volim da imam u postavi, a ovaj je 835 Bright back at you.


Eveline lak me je vrlo prijatno iznenadio još na prvo nanošenje. Podsetio me je na Loreal lakove, samo što je više pigmentovan, i jeftiniji. Lako ga je naneti u 2 tanka sloja, jako brzo se suši, i dugo traje. U principu sve ove lakove krase slične karakteristike, razlika je uglavnom samo u teksturi. Sigurna sam da se nećete pokajati ako probate ovaj. Cena je manja od 300 dinara, i žao mi je što ih nema u prodaji na više mesta. 
Moj primerak je prelepa prolećna pink koja je broj 920.


I za kraj, jedan maleni simpatični lak. Aura She bunny u nijansi 028 je prevazišao njihove regularne lakove po kvalitetu. Pri tome, ova nijansa je jako lepa, sjajno ide uz tamniji ten, i kao stvorena je za leto. Par puta sam ga kupovala, a kupiću ga i opet. Cena je 90 dinara.


Koji su vaši omiljeni lakovi? :)

You Might Also Like

16 коментара

  1. Eveline nijansa je savrsena, od sixteen lakova najvise mi se dopada 418 bas je nezna i prolecna nijansa :)

    ОдговориИзбриши
  2. Sixteen lakovi su mi jedni od omiljenih u poslednje vreme, desi se da neki ima cetkicu sa ponekom dlacicom koja strci ali su mi odlicni u svakom pogledu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Super izbor,mozes li mi napisati gde kupujes sixteen i eveline lakove? pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. :) Sixteen lakovi se mogu pronaći u Liliju, a Eveline uglavnom u većim apotekama, i lokalnim parfimerijama. :)

      Избриши
  4. Анониман24. март 2015. 18:09

    divni lakovi,, ove Sixteen nisam vidjela u RH, šteta.. baš su lijepe nijanse :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čini mi se da su ih tek letos i kod nas uvezli, možda vam uskoro i stignu. :)

      Избриши
  5. Zanimljiv izbor :D Slažem se za Flormar,definitivno najkvalitetniji drogerijski lakovi, mada ni Essence ne bih podcenila. Rimmel sam probala samo par primeraka, pa ne mogu da tvrdim, ali oni koje imam su dobri. Eveline mi je poslao paket lakova koje testiram, i baš sam iznenađena kvalitetom, uopšte nisam očekivala tako nešto.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako ti odobravaš, znači da je dobar. :) I mene su Eveline lakovi baš iznenadil, odlični su. :)

      Избриши
  6. Анониман30. март 2015. 07:28

    Divni su i obožavam ih sve do jednog, dodala bih i "Malena" lakove <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ih probala, jer nisam bila sigurna kakvi su. Sledeći put ću sigurno izabrati neku bojicu. :))

      Избриши
  7. sixteen lakove cesto gledam u Liliju ali nisam kupovala jer nisam znala kakvi su, a i meni su privukle paznju te svetlije nijanse, sad cu kupiti posto je tvoje iskustvo pozitivno :)

    ОдговориИзбриши
  8. Koje boje! <3

    Obožavam!

    Pratim te isto!

    Nadam se da me pratiš nazad, Katja iz Slovenije!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels