10 sjajnih proizvoda ispod 1000 dinara

03:06


Znam da ste volele da čitate post 10 sjajnih proizvoda ispod 500 dinara, a sada vam pišem i obećani ispod 1000. Realno, svi volimo da uštedimo, i ne želimo da dajemo velike svote novca ukoliko već ne moramo. Pronašla sam neke odlične dekorativne proizvode koji nisu skupi, a obavljaju svoj posao jednako dobro kao i neki skuplji.



O NYX fiksatoru sam već pisala ovde. Često mi je priskakao u pomoć, pogotovo kada sam znala da šminka treba da izdrži čitav dan. Produžava trajnost šminke, i daje blagu mat završnicu. Suši se u roku od par sekundi, i raspršivač lepo rasporedjuje proizvod. Cena je oko 800 dinara, a zaista mislim da se isplati imati ovakav tip proizvoda.

I o Artdeco korektoru sam davno pisala, a i dalje sam pri mišljenju da je dobar, a jeftin korektor. Prekriva bukvalno sve, dolazi u desetak nijansi, medju kojima je vrlo poznata žuta. Sporo se troši, i dugo traje. Za podočnjake ga koristim retko, jer je dosta gust, ali u nekim izuzetnim prilikama je odličan. Cena je čini mi se manja od 700 dinara.


Čak sam i Maybelline color tattoo u nijansi taupe posvetila poseban post. Ukoliko imate tamniju kosu može vam poslužiti za definisanje obrva. Ne razmazuje se, i ne skida dok je vi sami ne uklonite. Nijansa je vrlo neutralna, hladna, mat, i sjajna je za definisanje pregiba u oku. Stvarno se sporo troši, ali uprkos tome, ja sam već polovinu potrošila. :) Cena je oko 800 dinara, ali se često može naći na sniženju i tada je oko 500. Osim ove postoji još nekoliko zaista posebnih nijansi, i nekako je svaka priča za sebe. Nije ni čudo što su ove senke podigle toliku prašinu.

Max Factor Pan stik koristim već jako dugo, i trošim već treće pakovanje. Slična je priča kao i kod prethodnih proizvoda, jer i on zna da potraje i po godinu dana. U pitanju je puder u stiku. Medjutim, ne koristim ga kao takvog, jer mislim da je previše gust, već kao korektor. Zna se uvući u borice oko očiju ukoliko se prethodno ne pripremi koža. Ipak, prekriva jako dobro, i dobar je za konturisanje lica. Cena je oko 800 čini mi se, ali je i on često na sniženju.

S-he maskara je nešto za šta nikada ne bih pomislila da ću se toliko oduševiti. Stalno isprobavam neke nove, ali nekako nisam ni sa jednom u potpunosti zadovoljna. Ova je jako blizu toga. :)
U početku je bila pomalo "mokrija" nego što bi trebala, ali je sada taman. Ni sa jednom drugom mi trepavice nemaju gustinu i dužinu kao sa ovom, a planiram i poseban članak o njoj da pišem. Cena je oko 500 dinara, i planiram da nastavim da je kupujem.


Na blogu sam zaista mnogo puta spominjala NYX mat karmine, ali ne bez razloga. Sjajne pigmentacije, i trajnosti brzo su se popeli na listi mojih omiljenih karmina. Izbor boja je ogroman, a najbitnije od svega, do sada me ni jedna nijansa nije razočarala. U potpunosti su mat, ne isušuju usne kao neki, ne ističu suve delove (osim nekih jako svetlih). Cena je oko 600 dinara, a od kada sam ih probala, ne posežem za drugim karminima.

Još jedan NYX proizvod, taupe rumenilo. Lepo i prirodno izgleda na licu kao bronzer, dobar je i kao senka za oči. Idealan je za svetliji i srednje taman ten, i sve u svemu  praktična i korisna stvar. Cena je oko 500 dinara, a zaista je praktičan.

Artdeco rumenila su dosta hvaljena, ali i sa razlogom. Ovo je u nijansi 19 što je neka koralno-roze boja, koja bi po mom mišenju svim tonovima tena stajala. Vesela, je i osveži čitavo lice. Ima i sitne čestice koje reflektuju svetlost, koje na licu nisu primetne, ali mu daju sjaj, i oblikuju jagodice. Pigmentacija je dobra, srednja, po meni idealna za rumenilo. Ne trusi se, i lako se zahvata četkom. Cena je oko 1000 dinara.


Essence 3D senke u nijansi 08 irresistible vanilla latte spominjem, jer sam čitala da su zamena za MAC highlighter Soft and gentle. To ne mogu da potvrdim, ni da odbacim, jer ga nisam probala. Svetlija strana je lepa i nežna, slična njihovoj stvaroj Holographic senci. Nju češće koristim kao highlighter, i u uglovima očiju. Tamnija strana ima je krupno mlevena, izuzetno pigmentovana, i može da prodje kao highlighter isključivo u večernjim satima. Lepo izgleda na fotografijama, i ko traži baš izražajan highlighter, može da pogleda ovu senku. Cena je oko 300 dinara.

O NYX eyebrow gelu planiam da pišem poseban post, ali ne mogu da ga ne spomenem, jer je zaista odličan. Moja nijansa je blonde, i savršeno se uklapa u moju prirodnu boju obrva. Kada ga nanesete, sigurni ste da se neće mrdnuti čitav dan, a kada se osuši (što je za nekih 10 sekundi) teško se skida sa vodom. Košta oko 700 dinara, i to je proizvod koji definitivno planiram ponovo da kupim.


Koji su vaši omiljeni proizvodi ispod 1000 dinara? :)

You Might Also Like

24 коментара

  1. Moracu da isprobam She maskaru, trenutno sam u potrazi za nekom kvalitetnom, verujem da ce mi ova odgovarati. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Morala bih da te ispravim,Artdeco rumenilo je oko 1080 din a na akciji bude nekada oko 800 i nesto dinara. Svakako i puna cena mu je opravdana jer je odlicno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na ispravci, promeniću u tekstu! :) Moguće je da je bilo na sniženju kada sam ga kupovala, a da nisam ni primetila, ili sam nešto permutovala. :)

      Избриши
  3. Većinu proizvoda sa slike sam probala i u potpunosti se slažem!

    ОдговориИзбриши
  4. Pan stick i Nyx gel za obrve i definitivno stavljam ma listu...mada sam se oko gela dvoumila zbog boje :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam isto, ali računaj da su sve nijanse tamnije. Imam svetlo smedju/tamno plavu kosu i odgovara mi blonde, dok bi mi svi ostali bili pretamni. :)

      Избриши
  5. Izdvojila si divne proizvode. Mene trenutno zanima nyx gel za obrve.

    ОдговориИзбриши
  6. Nyx produkti su sjajni!
    Odlican post! :)

    Nikoleta, xoxo.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман22. март 2015. 05:30

    Odlican post, zanimljiv i koristan :) Imam Nyx rumenilo (Dusty Rose), CT senku Pink Gold i Artdeco kamuflazu, skoro sam je ulovila na snizenju za 700 din (inace je 900 i nesto din), sve ove stvarcice volim :) I ta Artdeco rumenila me mame na kupovinu, kao i Nyxovi mat ruzevi :) Obavezno cu pogledati She maskaru, nekako uvek zaobilazim njihov stalak. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Kristina. :* Uvek imaš zanimljive komentare. :) Artdeco uglavnom kupujem u lokalnoj parfimeriji, pa je verovatno zbog toga i niža cena. :/ Drago mi je da i tebi odgovaraju! :)

      Избриши
  8. Maybelline Color tattoo senke su jedine senke koje koristim u poslednje vreme zato sto ih obozavam i mnogo su lake za nanosenje. Dopada mi se i Essence 3D senka koja me je bas prijatno iznenadila zato sto je pigmentovana i dugo traje a veoma je povoljna
    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Meni AD kamuflaža nije odgovarala, uglavnom zbog nijanse, a i stvarno je heavy duty prekrivanje, što mi ne treba. :) Moram da kupim neko AD rumenilo, pošto nemam nijedno.

    ОдговориИзбриши
  10. Divan izbor :)
    Prepoznala sam se u većini proizvoda. Za oko mi je zapao NYX gel za obrve, baš me zanima kakav je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. :)) Pisaću o njemu, fotografije su spremne, samo još i da nadjem malo više vremena. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels